lørdag 30. mai 2009

God pinse!!

Så kom sommeren!!
Dagen i dag har vært helt nydelig, og vi har stort sett vært ute hele dagen. Noe så deilig å kunne sitte ute på verandaen utover kvelden uten å fryse, spise ute og i det hel tatt kose seg ute! Helt nydelig!
Mannen min er godt i gang med å beise gulvet på verandaen, og jeg har kjøpt inn beis til huset, så nå er det bare til å begynne å male:). Jeg har tydeligvis litt "dilla" på kurv om dagen, så jeg klarte å " raske" med meg denne vakre kurven fra Sia og fylte den opp med rosa blomster når jeg egentlig bare var ute for å handle mat. Utrolig hva man får til sånn inne i mellom alt det andre liksom?! :O)


Det blir bare et kort innlegg fra meg denne gang. Hvem vil vel gå glipp av "sumar-natta" :))

Ha en riktig god pinse alle sammen:)

Klem Linda

fredag 29. mai 2009

Den store shoppingdagen:)

I dag var jeg virkelig i shoppe-modus, men jeg føler litt på det i etterkant, at jeg egentlig kanskje tok litt av?! Noen som føler det litt sånn i blant?? Det går liksom litt på samvittigheten løs!
Jeg følte i alle fall litt av den følelsen i dag, selv om jeg egentlig ikke handlet sååå mye?! (Host, kremt!)
.....Men, når jeg først kommer hjem og tar fram alt det nye, så er jeg jo sååå fornøyd også da:) Litt blandede følelser da med andre ord! Aner jeg et snev av schisofreni her kanskje?
Vel, her er et lite utvalg av dagens fangst:) Først noen nydelige, kunstige roser. Alltid kjekt å ha noen kunstige blomster også, når jeg ikke har friske roser i hus:)

Og her ser vi et stort fat i kurv fra Sia, pluss noen store lykter som matcher. Jeg har lenge vært på utkikk etter et slikt fat, så jeg ble så glad når jeg omsider fant det:)
Et kakefat med lokk, også fra Sia:
Et par nye puter fra Lexington fikk også bli med meg hjem i dag. Det kan ikke annet enn å bli bra! De kan brukes på de fleste steder, og "fiffer" opp et hvert miljø:)
I bakgrunnen på dette bildet ser dere et nydelig teppe i patchwork. Herlige rosa-nyanser, og kanskje først og fremst tenkt til lille prinsessa. Men akkurat nå hang det fint der:)

Her er en annen søt liten sak som også er beregnet på lille frøkna. Nemlig en vakker matboks fra Tilda:) Hun ble så glad når hun fikk den. Heretter blir det en fryd å spise matpakken:)
Og til slutt viser jeg fram de nye Tilda-boksene som skal få sin plass på kjøkkenet:) Vel, da er det bare å gå i gang med å plassere de nye skattene rundt omkring:) Det er jo det som er mest morsomt, å se om det passer der du hadde forestilt deg:)
Ellers vil jeg bare ønske dere alle sammen en riktig god pinse!!
Nyt dagene i flott vær jenter :)
Klem Linda

torsdag 28. mai 2009

Velkommen :)

Nå har vi nesten blåst bort her på Østlandet de siste dagene, så nå på ettermiddagen var det deilig å kunne åpne dørene og våge seg ut igjen:)
Jeg har kjøpt litt blomster og litt forskjellig "stæsj" og pyntet litt ved inngangaspartiet vårt. Det er jo litt ekstra hyggelig å pynte her, for det er jo med på å ønske "folk & fe" velkommen :)
Hjertene på døra kjøpte jeg i går, og de synes jeg ble ganske søte der :)

På trappa står en liten sittegruppe, og her er det deilig å sitte å følge med på gata's liv og røre, og kanskje ha noe avkjølende i koppen:)
Her er en annen koselig benk som det går an å "slenge seg" nedpå for å ta fem minutter:) Denne sammenplantingen tror jeg blir fin bare den for vokst seg litt utover i krukka:)

Og til slutt må jeg jo bare vise dere hvilken vakker liten blomsterbukett lille prinsessa kom inn med til sin kjære mamma i dag:) Det finnes vel ikke noe koseligere enn å få blomster av "små gartnere" :)

Ha en koselig kveld alle sammen:)

Klem Linda

tirsdag 26. mai 2009

Ettermiddagstur ved stranda...

I går mens "guttaboys" var på trening, tok veslemor og jeg med oss "vofsen" på en ettermiddagstur ned til vannet. Været var nydelig og vi koste oss alle tre:) Utrolig deilig å glimte litt av havet etter en lang vinter hvor det har vært totalt fraværende!
Her er litt bilder fra vår lille utflukt:)





Ha en flott tirsdagskveld jenter:)
Klem Linda

mandag 25. mai 2009

Dagen derpå.....:)

Ja, så var det dagen derpå da.
Først må jeg få lov til å takke alle dere som har lagt igjen hyggelige bursdagshilsner til meg!! Dere er jo såå hyggelige og positve at jeg blir helt rørt! Jeg setter virkelig stor pris på hver eneste hilsen! Tusen takk :)
Gårdsdagen var jo såpass hektisk at jeg egentlig ikke fikk summet meg, og tenkt noe særlig på at jeg faktisk nå går inn i et nytt tiår. Livet går sin gang, enten vi er bevisste på det eller ei :) Noen refleksjoner gjør man seg jo selvsagt, selv om jeg ikke ikke har tenkt til å komme med en hel avhandlig om min livsfilosofi her i dette innlegget :)
Fordelen med å bli eldre er jo selvsagt at man blir tryggere på seg selv, og kanskje ser klarere hva man egentlig ønsker seg med livet sitt?! Det gjelder i alle fall for meg :)
Og det er ting som jeg har bestemt meg for å fokusere på i framtiden. Hva er viktig for meg og min familie, og ikke være så opptatt av hva alle andre synes eller ikke synes!
Dessuten så tror jeg at noe av det viktigste vi som mennesker kan gjøre, er å fokusere på det positive her i verden, i stedet for å bruke all energi på det som er negativt. Jeg har tro på at positive tanker og følelser, avler positve ting :)
I dag har jeg blant annet kjøpt denne blomsterkassen fra House Doctor, og hengt på et skilt hvor det står Velkommen. Kanskje det fører til at noen får lyst til å stikke innom??:)Man vet jo aldri :)
Jeg har også kjøpt noen nydelige duk-holdere fra Lisbeth Dahl i dag. Både praktiske og vakre! Sånne ting blir jeg glad av :) Og det er viktig å være glad!
Når solen i tillegg skinner og været er nydelig, ja da skal jeg bli flinkere til å ta vare på sånne stunder. Da skal man med god samvittighet kunne sette seg på terassen med en god sandwich, pepsi max i Green Gate koppen og den nyeste utgaven av Jeanne d'Arc Living. Det er lov å kose seg litt jenter :) Og nå er jeg gammel nok til å kunne si det uten å få dårlig samvittighet:)

Håper jeg ikke ble for melankolsk her nå da:)
Don't worry, be happy!
Ha en fortsatt flott dag alle sammen!
Klem Linda

søndag 24. mai 2009

Det er min dag i dag......:o)

Jepp..... jeg har bursdag i dag! (Skrekk og gru!?)
Jeg behøver jo ikke røpe noen alder, men jeg kan si såpass at tallet er rundt! (kremt,kremt?!) Huset har vært fyllt til randen her i dag, og det har vært kjempekoselig!
Her er "bursdagsbarnet" med lille "tullemor" :)
Jeg har vært så heldig og fått mange fine gaver. Denne vesken og lommeboken fikk jeg av min fantastisk snille søster og hennes familie:) Tuuusen takk kjære søstra mi, klem,klem!
Lekker eller hva?
Begge deler fra DKNY

Her er noen bilder fra verandaen. En ganske lun og deilig plass for sene sommerkvelder:)
Putene fra Lexington, er også gaver. Takk til mor og far:) I tillegg fikk jeg jo min "super-kule" nye mobiltelefon som jeg liker bedre og bedre! Virkelig bra telefon folkens!
Jeg fikk også en del penger, pluss at jeg fikk noen gavekort fra min favoritt interiørbutikk her i traktene. Så da skal det selvfølgelig shoppes en av dagene! Jeg gleder meg:)
Alt i alt, en begivenhetsrik dag! Og "bursdagsbarnet" er fornøyd på tross av at alderen ustanselig går helt i feil retning :)
Ha en fin uke alle sammen:)
Klem Linda

lørdag 23. mai 2009

Ny mobiltelefon :o)

I dag har jeg vært så heldig få den mobiltelefonen som jeg har ønsket meg ganske lenge!!
Min snille mann har vært på shopping, og til og med fått tak i en rosa utgave! Er det rart jeg er glad i han?!
Er det litt for barnslig med rosa telefon for ei voksen "dame" dere?? Veldig lekker da !!
Modellen heter Sony Ericson C 905, og er helt suveren. Den har et kamera med hele 8.1 MP, og egner seg veldig bra til blogging.....visstnok!? Jeg skal lære meg alle detaljene etterhvert:)

Kos dere masse på en lørdagskveld jenter!!

Klem Linda

fredag 22. mai 2009

Polkadotter i sengen....:)

Her kommer et par bilder av det nye sengetøyet som jeg kjøpte i går, denne gang ferdig lagt på sengen:)
Du verden, så mange blogginlegg man kan klare å få ut av et enkelt sengesett :o)
Det er flere av dere herlige blogg-damer som har lurt på hvor disse sengetøyene er kjøpt. Tydeligvis flere enn meg som er litt fan av polkadotter om dagen :o).... Og da kan jeg informere om at de er kjøpt hos Bohus, og de finnes i flere forskjellige farger :) De kommer fra Turiform.
Ellers er jeg stasjonert i Oslo inne i en svømmehall hele helgen, så det var de fridagene?! Hva gjør vi ikke for de barna?

Ha en fortsatt fin helg alle sammen:)
Take care :) Klem Linda

torsdag 21. mai 2009

Loftstue.... og enda en skinnsalong..:)

I dag har stue-møblene flyttet opp i loftstua. Den lyse sofaen er nærmest umulig å ha på hovedplanet fordi vi har en firbent sak som gir fra seg små svarte hår "i mengder"!! Jeg var nødt til å kapitulere, for jeg holdt på å bli gal av å prøve å holde salongen ren :( Nå er den i alle fall renset og vasket etter alle kunstens regler, og flyttet opp en etasje som er kjemisk fri for hundehår:)
Jeg synes at salongen passet fint der, og når jeg etterhvert også får malt tak, lister og vinduer så blir det nok bra:) Det er bare det og få gjort det liksom.....?! Ikke bare, bare og få tid til alle prosjekter som man har lyst til å gjennomføre....sukk!
Dermed er vi også den lykkelige eier av nok en skinn-salong som har fått plass i tv-stua! Lenge leve fornuften sier jeg bare! Haha :)
Jeg ønsker meg jo egentlig hvite nydelige sofaer og romantisk stil, og inn i huset kommer den ene skinnsalongen etter den andre?! Sånn kan det gå sier nå bare jeg :) Det er vel bare til å vente på " bedre tider" ?!
Den første brune skinnsalongen er nå flyttet inn i den største stua, så nå er vi godt rustet i kampen både mot hundehår, seige barnefingre og matklin etter ungdommene :)

Ha en fortreffelig helg folkens:)
Klem Linda

onsdag 20. mai 2009

Litt nye tekstiler....)

I dag har jeg vært og kjøpt noen nye sengetøy, noen håndklær og en baderomsmatte :) Utrolig hvor godt det kan være med litt shopping:)
Deilig med litt friske farger! Her går det i rosa til veslemor, beige med polkadotter til "mor&far" og stars&stripes til guttaboys. Nå er alle settene ferdig vasket og strøket, så jeg gleder meg til å få lagt de på sengene. Tror jammen jeg tar det i morgen tidlig, selv om det da er "helligdag" aldri så mye :) Jeg kommer antakelig til å jage alle og enhver opp tidlig, så mor kan få lagt på sine nyinnkjøpte sengetøy :o) (Neida, de skal få lov til å sove ut på en etterlengtet fridag, men tanken har helt ærlig slått meg, hihi )

Denne serien fra Princess synes jeg var veldig sommerlig og søt:)

I tilegg har jeg vært og kjøpt enda litt mer blomster, så nå begynner det det å hjelpe her:)
Her skal det vaskes, skures og strigles før helgen, for på søndag fylles huset til randen . Vi skal ha selskap, så jeg håper virkelig på bra vær. Det er så mye kosligere når vi kan være litt ute, og for ikke snakke om at det blir mye bedre plass når terassen på 80m2 også kan taes i bruk :)Det er bare til å krysse fingre og tær for at værgudene er på vår side:)
Jeg ønsker alle som er innom en strålende langhelg. Kos dere folkens :)
Klem Linda

mandag 18. mai 2009

Familie i finstasen....:)

Her er noen bilder fra gårdsdagen som viser oss fram i finstasen:)
Først både mor og datter i Løken-bunad :)
Her har vi mellomste bror, som synes at dette var et passende antrekk for fotball:) Han nektet å ha på seg dressbukse i år!? Det er ikke bare, bare med de ungdommene!! :)

Her har vi far og eldste sønn:) Det er nok ikke lett for en stolt far og se at sønnen vokser seg over hodet heller :) Ikke vanskelig å se at han strammer seg opp, hihi :)
Og her har vi til slutt alle de tre stolthetene til mor:) Som aller nødigst lar seg fotografere....:)
Ha en fin kveld alle sammen:)
Klem Linda

søndag 17. mai 2009

En herlig 17.mai :)

Været har vært strålende og barna har vært greie, men bunadskjortene måtte jeg nok stryke selv :)
Alt i alt, har det vært en flott dag, og alle parter er fornøyde. Husbonden har desverre dratt på seg en halsbetennelse eller noe, for han har hatt høy feber og veldig tykk hals i hele dag :( Det har selvsagt vært litt slitsomt for han, men vi har fått med oss det meste allikevel.
Her er noen bilder fra dagen:)

Her er et par bilder fra sentrum under barntoget:)





Ha en fortsatt fin kveld folkens:)

Klem Linda

lørdag 16. mai 2009

En flott 17.mai ønskes dere alle :)

Vi håper på flott vær, ferdigstrøkne bunader og greie barn for oss alle på nasjonaldagen i morgen:)
Her har vi i alle fall et bilde av lille frøkna i "fritt svev" :) Hun kommer nok helt sikkert til å kose seg i morgen, og mor gleder seg til å se henne i vakker Løken-bunad:)

Er det forresten noen av dere som kjenner igjen denne blomsten, og vet hva den heter? Jeg klarer ikke å huske annet en doble........??! Veldig irriterende, og jeg finner den ikke på nettet heller?! Er veldig takknemlig for svar hvis noen vet :)

Til slutt ser vi enda et bilde av "snuppa til mor" Hun har fått seg ny blondekjole og synes selv at hun er sååå fin:) Vakre gullet mitt det:)



Tvi, tvi for Rybak i kveld folkens! Vi krysser både fingre og tær :)

Og ha en flott dag i morgen alle sammen:) Klem Linda

torsdag 14. mai 2009

Jeg "flotter meg" med roser i dag :)

De selger roser på billigsalg, 49 kr. for 20 roser på Obs!! Det er jo nesten "gi bort pris", så jeg kjøpte med meg noen pakker hjem :) Roser er det nydeligste jeg vet om, og nå har jeg nesten roser i hver eneste rom:)
Skikkelig hverdagsluksus:)
Her er noen bilder av mine nyinnkjøpte vakre roser, og jeg viser også fram noe av krystallen som jeg kjøpte i Praha:)







Ha en flott torsdag alle sammen:)
God klem!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails