søndag 26. juli 2009

Status Quo, sommerblomster:)

Hvordan står det så til med sommerblomstene i "huleheimen"?? Jeg er nemlig ikke dama med de grønneste fingrene i gata :)
Men, jeg har virkelig gått inn for oppgaven, pluss at jeg har en mor som er til uvurderlig hjelp:) Hun stikker stadig innom og hjelper til med vanning og gjødsling!
Så når oppgjørets time da har kommet, og jeg skal vise til hele "blogglandia" hvordan tilstanden til mine blomsterskatter er, så er jeg slett ikke misfornøyd:)
Faktum er at de ser både sunne og friske ut, og de har vokst en hel masse:)
Jeg har jo stort sett blomstene i krukker og ampler, og jeg synes at de har blitt så frodige og vakre i løpet av sommeren:)

Da ble det kun en liten blomsterhilsen fra meg i dag:)
Ha en fin søndagskveld folkens:)
Klem Linda

lørdag 25. juli 2009

Snacks-skåler på en lørdag:)

I dag har jeg bare lyst til å vise fram de nye snacks-skålene mine fra Burka:)
Jeg har gått og "siklet" etter dem en stund, og i dag dukket de på mystisk vis opp akkurat der jeg var :) Helt tilfeldig altså, hihi:) Så da måtte jeg jo bare kjøpe dem! At det var de rosa og hvite som fikk bli meg hjem, kan vel neppe kalles noen tilfeldighet:) Nesten litt slitsomt, at jeg ALLTID velger rosa!! Finnes det noen kur mot en slik "rosa-syke"?? De var veldig søte i rosa da, eller hva??

Jeg har faktisk prøvd, opptil flere ganger, å kurere meg selv mot denne "rosa-syken", og det går fint en periode. Jeg klarer meg fint med andre farger en stund, men så går det ikke lange tiden, så er jeg nesten på en helt umerkelig måte, tilbake på det rosa igjen?!? Jeg trives rett og slett best med rosa:)
Ellers i dag, så fikk jeg kjøpt noen lekre store badelaken fra Lexington. Disse er selvsagt selvskrevne i kofferten når vi reiser på ferie om noen dager:) Jeg gleder meg til å ta dem i bruk! I tillegg kjøpte jeg diverse forskjellige interiørblader som jeg tenkte jeg skulle kose meg med i kveld:) En skikkelig jentefilm står også på tapetet for min del i dag, så da skulle virkelig lørdagskvelden være dekket opp:) Herlig!!

Ha en deilig lørdagskveld dere også jenter!

God klem fra meg :)

fredag 24. juli 2009

Den store "pizzabakedagen", pluss litt shopping :)

I dag har det vært den store bakedagen her i heimen:) Vi har bakt grove rundstykker, og pizzaer i alle varianter:)
Lille frøkna ville gjerne bake "hjertepizzaer", og mellomste bror er stor "fan" av pizzasnurrer:) Resten av gjengen foretrekker pizzaer av vanlig format, så da ble det litt for en hver smak:) Det er bare så deilig å kunne ha tid til å "somle" litt rundt, og bruke dagen på slike innfall:) Deilig med ferie! Veslemor elsker å få være med på slike ting:)
Tidligere på dagen var vi på en aldri så liten shopping-runde også. Det ble ikke de helt store innkjøpene, men noen søte skilt og noen bilderammer ble med oss hjem:) Alltid deilig med litt nytt! Jeg synes skiltet med "Ute med hunden" var litt morsomt:)

Jeg har også knipset noen bilder av vesle "vovven" i dag, og jeg viser dere noen typiske utrykk fra han her:) Søt er han i alle fall!
Og med det ønsker jeg dere alle en strålende helg!
Take care:)

Klem Linda

torsdag 23. juli 2009

Fiskesuppe på menyen i dag:)

I dag har jeg laget en ganske lettvint variant av fiskesuppe som ble utrolig godt! Derfor deler jeg framgangsmåten her med dere:) De fleste av oss har jo behov for lettvinte løsninger på sunn og god mat i blant! Og det beste var jo at ungene synes det ble knallgodt også:)

Jeg kjøpte rett og slett to ferdige blokker med dypfryst, ferdig fiskesuppe fra Findus, pluss to pakker Fiskemix som bestod av forskjellige typer fisk i terninger, også fra Findus. Suppen tilsatte jeg 3 dl fløte og ca. en liter melk, og varmet den så i kjelen. Fisken lot jeg trekke noen minutter i lettsaltet, kokende vann, sammen med fersk blomkål, som også var kjøpt inn. I tilegg kjøpte jeg ferdig pillede reker og krepsehaler.
Suppen skulle koke ca. 6 til 8 minutter, og deretter tilsatte jeg resten av tilbehøret :)
Voila, og suppen var ferdig på et blunk:)

Jeg valgte i dag reker, krepsehaler, blomkål og forskjellig typer fisk, men her kan man jo variere som man selv ønsker.
Jeg serverte med nystekte, grove rundstykker, og både voksne og barn koste seg med sunn og god mat:)

Det var et lite middagstips fra meg i dag:)
Ha en riktig fin torsdagskveld alle sammen!

Klem Linda

tirsdag 21. juli 2009

Sommeraktiviteter på historisk grunn:)

I sommerferien har vi stort sett treningsfri:) Vi trener nemlig til vanlig ca. 8 ganger i uken, mens vi på sommeren bare holder oss litt i gang med et par ganger i uken. Det er ferie for oss:) Vi trener dessuten ute, med litt varierte aktiviteter både på land og i vann. I dag var det litt ball-aktiviteter som stod på programmet, etterfulgt av en liten svømmeøkt i ute-bassenget:)
Vi tenker ikke så veldig over hvilke omgivelser vi trener i, og denne trappen har flittig blitt brukt til spenst og løpe-trening:) De aller fleste får møre og stive muskler etter å ha løpt opp denne noen ganger:) Over porten står årstallet 1865, så her er det mye historie i veggene!

I dag benyttet jeg anldningen til å knipse noen bilder av de vakre bygningene og omgivelsene mens treningen pågikk. Det var nesten så jeg fikk litt følelsen fra de "svunnende tider" når jeg tuslet rundt der :)


Denne stien er en velbrukt løpesti, og vi kan tryggt si at effekten blir bra med en så kuppert løype:)









Det var litt bilder fra Kongsten Fortet fra meg i dag.
Vakre, historiske omgivelser som virkelig er verdt et besøk hvis dere er i traktene:)

Ha en flott tirsdag alle sammen!
Klem Linda

søndag 19. juli 2009

Awarder og nytt, gammelt lintøyskap :)

I dag har jeg vært så heldig og fått to koselige awarder!! Den ene har jeg fått av Nina, med bloggen Ninas interiør, og den andre har jeg fått av Eli, med bloggen Hverdagen vår. Tusen takk, søte dere :) Det setter jeg virkelig stor pris på!

I tilegg har vi vært så heldige å arve et gammelt lintøyskap etter min mann's farmor i dag:) Skapet fikk hun i bryllupsgave i 1909, så skapet er da altså 100 år gammelt! Det er ikke gjort noe som helst med det siden det var nytt, og jeg må jo si at det har holdt seg utrolig bra!
Jeg synes at det er sååå vakkert, og jeg er bare lykkelig for å fått det i hus:) Nå skal jeg samle mine peneste duker og vakre tekstiler i det skapet.

I går fikk jeg forresten også kjøpt meg et vakkert stativ til å henge smykkene mine på. Så dekorativt en haug med smykker kan bli så lenge de henger pent!

Jeg har ikke helt fått pyntet oppe på skapet enda, for jeg er ikke sikker på hva jeg skal ha der. På bildet ser dere en vakker, ny ramme fra Lisbeth Dahl, og noen telys-holdere fra Lene Bjerre. Jeg skal pusle litt rundt, og legge inn litt tekstiler og se hvordan det blir etterhvert. Nå er jeg bare så "happy" for at jeg har blitt den lykkelige eier av dette nydelige skapet:)

Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen!

Klem Linda

fredag 17. juli 2009

"Biker Babe" :)

Nå må dere ikke le jenter!
Mannen min har nemlig kjøpt seg en diger Harley Davidson, og jeg innrømmer glatt at jeg ikke er noen typisk eksosrype:) Jeg deler nemlig ikke hans voldsomme entusiasme for store, blanke doninger med hundrevis av hestekrefter!
Men, når han først da endelig har fått guttedrømmen oppfyllt, så kan jeg jo ikke skuffe han ved å ikke bli med på tur, eller hva?( Det ville vel vært hjerteskjærende? :)Så i dag ble jeg da altså med han ut på en ganske lang tur! Iført svart skinnjakke, boots, svarte jeans og helhjelm med mørkt glass, så ikke en sjel kunne se hvem som var inni :) Jeg tror ikke at noen kunne ane at det satt en ganske "prippen trebarnsmor" som overhodet ikke var "Biker Babe-material" inne i den hjelmen :) Jeg tror faktisk at jeg klarte å "fake" det ganske bra :) Mannen var i alle fall strålende fornøyd, og begynte allerede å planlegge skikkelig langtur med "madamen" bakpå:) Gudhjelpemeg!? Hva har jeg begitt meg ut på ?!
Det værste var at jeg synes det var ganske morsomt!? For en herlig frihetsfølelse!!
Så vi skal ikke se bort fra at madamen nå til stadighet vil bli observert bakpå en diger Harley :)
Vel, det var vel kanskje å overdrive :) Men en og annen gang tror jeg faktisk at jeg skal bli med han ut på tur framover også :)
Man vet aldri hvor haren hopper:)

Ha en flott helg alle sammen:)

Klem Linda

torsdag 16. juli 2009

Rosa skolestart :)

I dag var "lillemor" og jeg ute og handlet litt til skolestart....allerede!! Tiden går så utrolig fort!?! Vi drar jo til sydligere strøk om litt over en uke, og etter det går det slag i slag! Eldste sønnen skal plasserers på hybel i Oslo, og det er mye som må ordnes. Dermed så tenkte jeg at jeg like godt kunne begynne forberedelsene til høsten allerede nå:)

Riktig fottøy til små barneføtter er viktig, så både innesko og sandaler fra Scholl fikk vi med oss:) Veldig søte synes både prinsessa og jeg! Ellers så fikk vi kjøpt ny skolesekk fra Bergans, selvfølgelig rosa den også, deilig hettejakke + shorts fra Kari Traa og en familieplanlegger som skal hjelpe oss å holde styr på alle aktiviteter :) Da er vi i alle fall i gang med å planlegge en hektisk høst-sessong:)

Men i mellomtiden håper jeg at vi alle kan nyte mange, lange og deilige sommerdager!!

Ha en fortsatt strålende sommer alle sammen!

Klem Linda

onsdag 8. juli 2009

Noen supre dager i Trøndelag!

Da er vi hjemme igjen etter noen herlige dager i Nord Trøndelag:) Jeg har mange slektniger der, og vi har feiret min kjære farmor som ble hele 90 år den 3.juli! Respektabel alder for en flott dame som holder seg utrolig godt! Det har blitt mange koselige familie-sammenkomster, og vi hadde nydelig vær hele tiden:) Her ser vi bilde av min mellomste sønn, min søster og hennes eldste datter:) Vakringene! Glad i dere!!


Her har jeg knipset noen bilder av den fantastiske utsikten fra farmors veranda:) Flagget er selvsagt heiset på en slik dag!


Og ellers så må jeg vel bare beklage at det blir litt lite tid til blogging om dagen, men sånn er det vel for de fleste i disse ferietider:)

Jeg kommer sterkere tilbake:) I mellomtiden får dere ha en fortsatt strålende sommer alle sammen!!

Ferieklem fra meg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails