onsdag 30. september 2009

Litt av hvert på en onsdag.

Heisann alle dere gode:)
Jeg vil først og fremst takke for alle utrolige hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk under mitt forrige innlegg! Veldig koselig og veldig rørende:) Det er såååå mange hyggelige og positive mennesker her inne, som gjerne deler med seg av sin positivitet og entusiasme:) Herlig!!
Ellers så har vi omsider bestemt oss for hva vi skal gjøre med kjøkkengulvene her i huset.
Jeg ville aller helst male dem helt hvite, men mannen var ikke helt enig!? Og siden vi har hund som legger igjen masse små sorte hår, så gikk jeg med på et kompromiss.
Vi har dermed brukt en hvit panel-lakk som er litt gjennomsiktig, men som samtidig er veldig lys og fin:) Her ser dere foreløpig resultat før de siste strøkene med lakk er tatt på:)

Som dere kan se, så ble gulvene nesten helt hvite, men litt av strukturen synes fortsatt i gjennom. Jeg tror det kommer til å bli bra:) Hvis ikke, er ikke veien lang til å male det med helt hvit maling:) Nå ser de i alle fall ikke grå og møkkete ut, for det gjorde de nemlig tidligere!

Siden det er høstferie, så må vi jo passe på å kose oss litt i mellom slagene også. Men med et kjøkken som ikke kan brukes så veldig, så nytter det ikke med noen form for "voldsom kokkelering". Jeg har derfor brukt en super-lettvint dessert som jeg virkelig kan anbefale. Jeg har kjøpt en ferdig blanding med smuldredeig og en ferdig pose med eplebiter tilsatt kanel. Begge delene legges i en form og stekes på 200 grader i 20 min. Også så godt som det er! Serveres med is ig evt. sjokoladesaus som her:)
Det var dagens letteste dessert-tips, og det kan være greit når stue og kjøkken ser ut som rene krigs-sonen:)



Og til slutt, en uendelig trist avslutning på denne dagen, da en familie har mistet sin 17 år gamle sønn i en ulykke i Uddevalla i dag:(
Gutten var en svømmekompis av min eldste sønn, og han er forståelig nok i sjokk over det som har skjedd!
Mine tanker og varmeste medfølelse går til hans familie som på ufattelig vis har mistet det kjæreste som går an. Vi tenner et lys for han i dag.......

Ta vare på hverandre alle sammen!
Klem fra meg

lørdag 26. september 2009

Fotosession :)

Jeg er egentlig ikke en person som synes at det er noe særlig stas og bli tatt bilder av! Jeg vil egentlig gå så langt å si at jeg nærmest hater det! I våre fotoalbum, så er kanskje noen få prosent av bildene av meg, mens resten er av øvrig familie, pluss mye interiør:) I blant kan det se ut som om det bare er resten av familien som har vært på ferie f.eks, jeg er nemlig ikke å se :) Det skal jo sies at det som regel er jeg som løper rundt med kamera også da, så litt naturlig er det jo:)

Men i dag dere, så var jeg så fornøyd med de nye støvlettene som jeg kjøpte, at jeg hadde lyst til å vise dem til dere. Jeg synes det var vanskelig å ta bilde av dem selv, mens jeg hadde dem på, så jeg ba sønnen min om å knipse noen bilder av meg:)
Stakkars gutt, han må jo ha trodd at det hadde rabla for "ho mor" når han ble kommandert rundt for å knipse bilder!?!
Vel, sånn ble i alle fall de første bildene. Jeg hadde selvsagt bare tenkt til å vise dere "selve støvlettene" :)
Er de ikke fine forresten?? Jeg er i alle fall storfornøyd:) De er fra Bianco, og jeg kjøper nesten bare sko derfra:)
Men så tenkte jeg at jeg skulle utfordre meg selv litt, så jeg ba han om å knipse hele meg også! Jammen modig i dag! Så her er jeg:) Hei folkens!

Til og med i helprofil også! Og hvis du nå leser dette, så har jeg da tydeligvis lagt det ut på bloggen også:) Slett ikke verst om jeg så skal si det selv:)
Jeg er faktisk litt imponert over meg selv!

Vel, litt utfordringer må man jo ha:)
Ha en fortsatt flott helg folkens!

Klem Linda

torsdag 24. september 2009

Litt nytt fra Green Gate :)

I dag var jeg innom Brynem Interiør og kjøpte litt nytt til Green Gate samlingen min:) Det var jammen på tide!
Det ble ikke så mye, men jeg fikk i alle fall med meg et par nye asjetter og en vakker liten mugge:) De hadde fått inn en ny serie fra GG også, og den kan fint mikses med det jeg allerede har. Den var virkelig nydelig, så det spørs nok om ikke jeg må begynne å samle på den også:)

I dag var "lillemor" og jeg hjemme alene på kvelden, så da koste vi oss med knekkebrød, krydderkake og hjemmelaget saft. Vi dekket på med det nye servicet og vi var begge riktig så fornøyde:)

Den lille rosen på lysfatet kjøpte jeg også i dag, og den gjorde seg fint der synes jeg:)

Jeg kjøpte også en liten kurv med lyng, som enn så lenge får pryde kjøkkenbordet:)
Saften i ikea-flaskene er hjemmelaget og smaker friskt og godt. Krydderkaken er også bakt i
dag, så lille frøkna og jeg koste oss veldig på "jentekvelden" :))
Vi verdsetter litt tid uten gutta i blant, for det er ikke til å legge skjul på at det til tider kan bli litt vel maskulint med tre slamper av noen gutter ( og menn!) her i huset:)
En vakker liten sak fra Sia, og duftlys fra Durance:)

Her ser vi lille "tuppelura" koser seg:)



Og med det ønsker jeg dere alle en riktig god helg!!
Ja for i morgen er det fredag.......IGJEN! Herlig :)

Klem fra meg:)

onsdag 23. september 2009

Vakkert og hvitt!

Jeg er veldig tiltrukket av hvite interiører om dagen, men det er en ganske lang vei for oss å gå, om hjemmet vårt skal bli like hvitt og vakkert som noen av disse interiørene:)
Det er uansett lov og drømme og planlegge litt :)
Her er noen bilder som virkelig tiltaler meg:)

Dette soverommet måtte vært en drøm å legge seg i:)Og et slikt gutterom hadde vel heller ikke vært å forakte?!

Jeg synes også denne spiseplassen er vakker!

Sval og nydelig stue:)

Og en slik blogge-krok hadde vært midt i blinken! :)

Og med disse vakre inspirasjonsbildene ønsker jeg dere alle en riktig god natt!

Klem Linda

tirsdag 22. september 2009

Innekos :)

Høsten har virkelig gjort sin innmarsj, og ute blåser det nesten orkan! Trekkfuglene danner fine formasjoner i det de begynner sin lange reise mot sydligere strøk, og de fargerike bladene på trærne må gi tapt i hissige vindkast fra alle retninger! Det er like fasinerende å se etter disse tegnene hver eneste gang årstidene skifter her oppe i "kalde nord" :)
Da er det ekstra koselig å kjøpe seg noen nye interiørblader, tenne stearinlys og fyre opp sesongens første vedkubber i peisen inne:) Hver eneste årstid har sin egen sjarm, og på høsten kan vi med god samvittighet kose oss inne mens regnet pisker mot vinduene. Kjempekoselig!! :)

Her er bladene som står på tapetet hos meg i kveld:) Jeg gleder meg! Det er virkelig hverdagslykke for denne husfrua:)

I tillegg har jeg kjøpt et duftlys fra Durrance, og det lukter jo bare himmelsk!!

Når jeg da har helt treningsfri i dag, og det er mange favoritter på tv, ja da skulle kvelden være komplett:) Kan man bedre ha det?? :)

Ha en flott kveld dere også folkens:)
Klem Linda

lørdag 19. september 2009

Snuppe på svømmestevne :)

Lille "tuppelura" har i dag vært på svømmestevne. Det er andre gangen hun er med på noe sånt, og mamma'n er bare så stolt! :) Stilen har hun allerede godt inne, og tiden fra forrige gang ble forbedret med hele 6 sekunder på 25 meter!
Her ser vi ei spent, lita frøken like før start :) Ikke fritt for at det var en del sommerfugler i magen her tenker jeg :)
Her er hun klar til start:)

Her er hun i stupet, som mamma'n neimen ikke var sikker på at hun fikk til!? Men det gikk jo som en drøm:)

I farta!

Og til slutt: Det viktigste av alt, nemlig pokalen:) Stolt lita frøken:)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld jenter :)

Klem Linda

Drømmen om en lysekrone:)

Jeg har ei venninne som har åpnet en ny interiørbutikk i disse dager, og i dag var jeg en liten tur innom for å se hva hun har fått inn av varer. Jeg har lenge vært på jakt etter en fin lysekrone, og i dag fant jeg en som jeg virkelig kunne tenke meg !!
Litt for dyr til å bare kjøpe med meg sånn i farta, men denne tror jeg at jeg skal sette HØYT opp på ønskelista :)
Jeg synes ikke den ser så fin ut på dette bildet som den er i virkeligheten, men man får jo et visst inntrykk :)
Ellers så tok jeg med meg en bukett med nydelige roser til den nette sum av 49 kr fra Rema i dag :) Veldig kjekt å kombinere matvare-handling med litt blomster !!

I dag skal vi på svømmestevne med veslemor, og i morgen er det stevne for guttaboys. Så helgen er stort sett ferdig booket :)
Ha en flott helg folkens:)

Klem Linda

torsdag 17. september 2009

Høst :)

Jammen er jeg treg med oppdateringer om dagen!! Jeg har liksom ikke kommet i gang med verken interiørprosjekter eller blogging :)
I dag har dagen blitt brukt til rengjøring, så nå lukter det godt og rent i hele huset. Dessuten så er det et utrolig nydelig høstvær om dagen, og jeg har passet på å gå lange turer med "udyret" vårt:) (Hunden, er kanskje mer riktig ord, men han oppfører seg som rene udyret i blant!?)
Høsten er utrolig vakker når været er som det har vært nå i det siste! Vi får passe på å få med oss restene av de varme solstrålene:)

Og med det ønsker jeg dere alle en riktig god helg, og håper vi alle får noen flotte høstdager enda:)

Klem Linda

lørdag 5. september 2009

Bryllupsdag :)

I dag har jeg og min kjære vært gift i hele 17 år!!
Det er slettes ikke værst nå for tiden, og jeg føler meg virkelig stolt og glad :)!!

Vi har ikke akkurat fått feiret så mye, for dagen har bestått av to treninger, og storhandling i Sverige, så vi har hatt nok å henge fingrene i:)
Men utover kvelden er det duket for god mat og en ny film, så vi skal nok få slappet av og kost oss:)


Ha en flott lørdagskveld dere også:)

Klem Linda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails