torsdag 29. oktober 2009

Hei og hopp :)

Det har vært travle dager her i huleheimen :) Slik er det vel for de aller fleste i blant, og bloggen er det første som får lide:)
Jeg har ikke fått vært rundt og besøkt bloggene deres noe særlig disse dagene heller, så jeg gleder meg til å ta en runde i kveld:)
Jeg har prøvd og orientert meg litt i forhold til nyheter og julepynt, og jeg har allerede sett meg ut noen favoritter som jeg er ganske sikker på at kommer til å ende opp i mitt julehus:)
Jeg har også anskaffet meg litt nyheter til GG-samlingen min, og det er jeg alltid like fornøyd med:) Her ser dere blant annet min nye GG-duk og GG-oppvaskhåndklær. Jeg har i tillegg kjøpt meg denne vidunderlige oppvasksåpen, og et vakkert hjerte fra Ikea:)
Ikea fikk jeg nemlig "sneket" til meg når jeg allikevel skulle til Oslo for å hente sønnen min:) Selvsagt klarte mor å beregne litt ekstra tid slik at Ikea ble et naturlig stoppepunkt på veien:) Jeg fikk en times tid i varehuset, og en lampe, litt julepynt og diverse forbruksvarer klarte jeg å "raske" til meg:)
Denne lampen synes jeg var skikkelig kul, så den blir jeg nok helt sikkert fornøyd med:)
Her ser vi litt av Ikea's julpynt dette året. Jeg har jo lurt litt på fargevalget for denne julen, og jeg tror nok at jeg må ha både rødt og hvitt i år! De røde liftgardinene i lin skal igjen få pryde kjøkkenvinduene mine. De brukte jeg nemlig ikke i fjor.
Jeg kjøpte noen søte lykter, noen koselige kremmerhus og både røde og hvite hjerter i tre. Så nå er jeg i alle fall litt i gang med juleforberedelsene:)

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en flott torsdagskveld:)

God klem fra meg til dere:)
Klem Linda

fredag 23. oktober 2009

.....verdensmester til å perle...:)

"Mamma.... jeg burde jo egentlig vært verdensmester til å perle?!"
Det sa min 7-åring til meg, da hun kom for å vise meg bildet hun hadde laget av perler i dag:) Tydelig fornøyd med seg selv og sin egen prestasjon:)

"Klart det jenta mi! Det burde du jo egentlig ha vært, så fint som det bildet er!!"

Vi kan vel ikke annet enn å la oss sjarmere av slike vakre og oppriktige utspill fra våre små håpefulle?!

Og med det ønsker jeg dere alle en flott helg!

Klem Linda

torsdag 22. oktober 2009

Praktisk og koselig oppbevaring :)

Jeg har såvidt kommet i gang med litt opprydding i skuffer og skap, og i stedet for å stappe skuffene fulle av stearinlys og telys, så fant jeg noen koselige glasskrukker som jeg kan oppbevare det i :) Både praktisk og koselig :)Pent og praktisk på samme tid:)

Det ble bare et bittelite vink fra meg her i dag:)
Ha en riktig så fin torsdagskveld alle sammen! Nå er det straks helg igjen :)

Klem Linda

onsdag 21. oktober 2009

Litt mimring...

Ved juletider i fjor, hadde jeg enda ikke begynt å blogge, så jeg tenkte at jeg kunne vise litt bilder fra hva som preget juleheimen da :) Jeg hadde stort sett fargene gull og hvitt, og det var faktisk første gang jeg ikke hadde noe særlig rødt :) Litt ble det jo, men i hovedsak ble det altså gull og hvitt:)



Haslenissen fikk sitte i gangen selv om han ikke hadde de riktige fargene:)
I år føler jeg meg usikker på hvilke farger jeg skal ha!? Det var kanskje ingen bombe??? Det er mulig at blogglandia har gjort at jeg har blitt preget av en voldsom besluttningsvegring??!! Det er mulig det er fordi det finnes sååå mye fint, at det blir vanskelig å bestemme seg? Ikke vet jeg:)
Vel, jeg har jo litt tid enda:)

Til slutt legger jeg ved et bilde av min vakre Silver Cross vogn som jeg vurderer å selge:(
Jeg prøver og få ryddet litt i kaoset her, og slike ting tar MYE plass! Jeg selger den for 5000 kr, noe som er godt under halv pris. Den er kun brukt til et barn, og fremstår som ny:) Så hvis noen er på utkikk etter en slik vogn, eller kjenner noen som er det, så er det bare til å ta kontakt:)

Ha en strålende onsdagskveld folkens:) Nå skal jeg på svømming med mellomste bror:)

Klem Linda

mandag 19. oktober 2009

Så smått i gang med juleforberedelser.....:)

I dag har jeg så smått begynt å tenke litt jul:) Jeg har kjøpt noe småtteri, og nå gleder jeg meg faktisk veldig til å begynne litt ordentlig!
Disse lysene fra Lene Bjerre synes jeg bare var fantastisk flotte, så det spørs nok ikke om jeg må kjøpe disse i flere varianter:)
Jeg er fortsatt ikke helt sikker på fargevalget i forhold til julen i år!? I fjor hadde jeg gull og hvitt, og jeg var veldig fornøyd med det. Er det noen spesielle trender i år tro?
Disse lysene finnes både i gull, sølv og hvitt. Jeg har til nå valgt gull:)

Et søtt lite fuglehus er vel kanskje ikke typisk jul, men det er i alle fall litt mer typsk vinter:) Det fikk plass i vinduskarmen, og passet fin der synes jeg:)

Duftlys fra Durance, denne gang med lavendel-lukt ble også med meg hjem i dag:) Jeg bare elsker disse lysene:) De lukter himmelsk!

Jeg hadde med meg lillemor på shopping i dag, og når hun så disse vidundelig, søte rådyrene hos Kremmerhuset, ja så måtte vi bare kjøpe med oss dem også:) Søt pynt utover vinteren og i julen:)

På Kremmerhuset hadde de også pakker med slike vakre, små englevinger. De kan jo brukers både på juletreet eller som pynt andre steder. Vakre var de uansett, så jeg kjøpte med meg noen pakker:)

Og til slutt vil jeg bare vise dere et lekkert, dekket bord kun med produkter fra Lene Bjerre! Alt er bare så gjennomført og utsøkt, og jeg kunne gjerne tenkt meg alt som står på dette bordet:) Bordet står for øvrig som utstilling hos Brynem Interiør :)

Legg merke til dukene fra Lene Bjerre! Virkelig helskjønne, og disse tror jeg nesten at jeg må kjøpe til jul!
Denne lysekrona henger over det lekre bordet, og jeg kan ikke akkurat si at den er noe mindre lekker:)

Det finnes utrolig mye fint dere!! Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare kunne bytte ut det aller meste!!
Vel, jeg har i alle fall blitt mer motivert til julen etter min lille shoppingrunde i dag:)
Det er en herlig tid vi går i møte:)

Ha en flott kveld folkens:)
Klem Linda

søndag 18. oktober 2009

Koselig award :)

Jeg har vært så heldig å få denne koselige awarden fra jenta med bloggen "A brighter day" :)
Veldig hyggelig synes jeg, og jeg er selvsagt både stolt og glad:) Ta en titt innom hennes blogg, den er virkelig nydelig!Og ellers har det vært full fart for oss denne søndagen:) Lillemor har vært på svømmestevne, og hun var sååååå flink:) Mamma'n er selvsagt også helt upartisk:)

Tusen takk for mange og konstruktive forslag under mitt forrige innlegg!! Jeg går fortsatt og lurer, men enn så lenge så trives jeg faktisk uten gardiner:) Ikke umulig at jeg ombestemmer meg, men akkurat nå er det fortsatt gardinløst:)

Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen:)
Klem Linda

fredag 16. oktober 2009

Gardiner......eller ikke gardiner ?

Jeg driver stadig og gjør litt om her hjemme, og det siste påfunnet mitt, er simpelten å bare bytte om på spisestue og den ene sofagruppen :) Ingen "big deal", men det er jo ok med litt forandring i blant :)
Det vi har oppdaget etter at vi satte en sofagruppe i dette utspringet, er jo hvor deilig det er å slå seg ned i denne kroken!! Så lyst og deilig, og naturen føles som om den er helt inne i stua:) Vi har jo ikke brukt denne delen på samme måte før! Dessuten har jeg alltid hatt gardiner her, så vi har uansett ikke fått den samme, åpne følelsen.

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å kjøpe samme gardiner som jeg har hengt opp i spisestuen, men nå er jeg ikke helt sikker!? Jeg synes jo at vinduene er veldig pene i seg selv, nesten synd å dekke dem til?
Disse gardinene er jo veldig lyse og lette, så det er ikke sikkert at det hadde gjort noe?
Jeg har ikke vært typen til å ikke ha gardiner tidligere, så det er vel der jeg sliter litt :) Hehe, ikke lett å vende oss vanedyr:)

Hva synes dere??
Ellers så skal det vel sies at de brune skinnsofaene heller ikke er helt etter mine ønsker og drømmer, men de får nok stå der en stund. Veldig praktisk når man har hund i huset, men det er ikke umulig at de blir byttet ut etterhvert:)
Det skal jo alltid være litt man ønsker å forandre!:)

Nå er det helg igjen folkens:)
Jeg håper at dere alle sammen får noen deilige fridager!

Klem Linda

søndag 11. oktober 2009

Prinsessemuffins:)

Jeg og veslemor har vært alene hjemme i dag, så da bestemte frøkna at vi måtte lage prinsessemuffins:) Jentedager må utnyttes til fulle her i heimen:)

Rosa med hjerter måtte det være, og lillemor har gjort alt sammen selv:) Litt forklaringer underveis var alt som måtte til. Har hun ikke vært flink??



Jeg måtte bare legge med et bilde av en aldri så "laydback" dobermann også:) Han tar livet med knusende ro :o) So cool :)
Vel, det var bare et kjappt lite innlegg fra meg i dag. Snart kommer mannen hjem, og det skal bli så koselig å få han hjem igjen:)
Han har bare vært borte i helgen altså ( nesten så en skulle tro at han hadde vært borte i ukesvis:)) Men det er jo alltid koselig at familien blir fulltallig:) Eldste sønnen er nemlig hjemme helt til i morgen han også:) Det er lykke:o)

Ha en fin kveld folkens:)
GOD KLEM:)

lørdag 10. oktober 2009

Lettere lørdags-snacks :)

Jeg prøver å unngå marsipan-fristelsene i det lengste, så i dag har jeg lagd meg litt sunn lørdags-snacks:)
Jeg har kuttet gulrøtter, kålrot, agurk og blomkål, og så blandet jeg en "Holiday Dipmix" med en mager Kesam. Veldig godt og veldig sunt:)
Jeg er i tillegg "gressenke" denne helgen, så jeg har kost meg med "Skal vi danse", sunn snacks og masse stearinlys:) Det er utrolig deilig å ha kvelden for seg selv i blant også:)

Håper alle dere også koser dere denne lørdagskvelden:)

Take care:)
Klem Linda

fredag 9. oktober 2009

Høst på trappa....:)

Endelig er været slik at det går an å ordne litt ute:)
Vi har fått ryddet inn alt av hagemøbler, og i dag var jeg og fikk kjøpt enda litt mer lyng som jeg tenkte at jeg skulle ha på trappa:)
Her kommer noen bilder:









Jeg synes denne var utrolig vakker:)

I stedet for å kjøpe friske blomster til helgen som jeg ofte bruker, kjøpte jeg med meg denne søte, lille oppsatsen som skal få stå å pryde stuebordet.

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en riktig god helg!
Jeg håper dere som er på bloggtreff for en strålende og morsom kveld:)

Klem Linda

torsdag 8. oktober 2009

(For) søte fristelser :)

Jeg må komme med en erkjennelse kjære bloggvenner:)
Jeg har en "megastor" svakhet.......... og det er at jeg simpelten elsker marsipan!!
Jeg er sååå svak at jeg virkelig har problemer med å kontrollere meg selv:) Det er akkurat som om armer og bein ikke lystrer hjernen, når en slik søt marsipangris befinner seg innefor en mils omkrets av der jeg er:) Jeg blir på mystisk vis dratt i samme retning som disse små søte fristelsene befinner seg:)
Og så kan man jo si at ingen skade har vel skjedd om man skulle komme i fare for å ha spist en liten gris eller et søtt, lite marsipanhjerte?! Og det har det jo forsåvidt heller ikke......hvis det bare hadde stoppet med det:o) For det er nemlig der problemene tårner seg litt opp for meg !? Jeg har en lei tendens til å overdrive en smule når det kommer til å kose seg med disse herlighetene:) Og det straffer seg desverre dyrt i etterkant av julemarsipansesongen, som nå da altså varer helt fra høstferien (!) til langt utpå nyåret!!
Og ikke nok med det, julemarsipanen har knappt nok forlatt hyllene i butikkene, før de lekreste kolibrieggene dukker opp en ukes tid etter det! Da er det jo selvsagt på tide med påskemarsipan!?!
Vel, jeg har faktisk ved et par anledninger allerede, klart å gå ut fra en butikk som selger marsipan, UTEN å kjøpe med meg en eneste en! Slett ikke verst:) Kanskje er det håp for meg også??:)
Vel, dere får ha en flott torsdagskveld alle sammen, med eller uten marsipan:)

Klem Linda

onsdag 7. oktober 2009

Litt nytt av gardiner og Green Gate:)

Jeg vil igjen begynne med å takke så mye for alle positve meldinger og innspill jeg har fått av dere:) Tusen, tusen takk alle sammen!! Hver eneste en betyr mye for meg:)
De fleste av dere synes at jeg burde male spisetua, og det synes i grunn jeg også:) Når jeg så luftet det for mannen i huset, så var det bare så uaktuellt som det kan få blitt!?! Han synes at den er for dyr, og for tidløs til å males, og han var ganske bestemt på at da fikk vi heller kjøpe en ny spisestue!? ( Hva er det med menn som liksom skal være med å bestemme på interiørfronten da?? *lettere sjokkert*)
Vel, jeg får anse dette som første runde, og enn så lenge får den stå umalt :(
I dag har jeg bøtet litt på nederlaget med å kjøpe meg noen nye gardiner i stua i stedet:)
Enkle og pene synes jeg, så det er jeg i alle fall fornøyd med:)
Madonna'n står så pent og pryder vinduet i spisestua:)

Jeg la på en hvit duk på spisestuebordet, så blir det i alle fall et litt lysere utrykk:) Det får holde til neste korsvei:)

Her ser dere den nye serien som jeg har begynnt å spare på fra GG, i tillegg til det beige med prikker. Jeg synes det er så vakkert å kombinere litt forskjellige serier:)

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en riktig så fin onsdag:)
Take care folkens:)
Klem Linda

mandag 5. oktober 2009

Spisestuefrustrasjon.....!!

Jeg går og grubler så det knaker om dagen!!
Jeg har en spisestue som jeg er veldig glad i, og som passer fint til huset. Men jeg skulle så gjerne ha hatt den hvit! Er det galskap å male denne hvit?? Hva synes dere?? Jeg setter veldig stor pris på innspill fra dere, for jeg føler meg virkelig usikker!
Jeg ser jo liksom for meg denne i hvit, med beige stoltrekk, og tror at det kan bli lekkert....?!

Det er ganske mye utskjæringer på både stoler og skap. Har noen av dere erfaring med å male slike ting? Det skal sies at jeg ikke har luftet tanken for min bedre halvdel enda, jeg hadde lyst til å lufte det for dere først. Han kommer vel til å tro at jeg har hatt et illebefinnede!?!
Her ser dere det ene skapet som hører til også. Det er nok ingen lett malejobb heller, men kan det være verdt et forsøk??

Det kan jo forresten hende at jeg har hatt et aldri så lite illebefinnende i dag også. For jeg var bare noen centimeter fra å få en DIIIGER elg lima oppetter hele siden på bilen i dag. Jeg skvatt så voldsomt at det er et under at jeg holdt meg på veien!! Temmelig sjokkert ble jeg også! Men jeg slapp heldigvis med skrekken. Det er vel kanskje værre for den stakkars elgen, for jeg mistenker at den hadde noen jegere hakk i hel....

Go mandag folkens:)
Klem Linda

søndag 4. oktober 2009

Stoltrekkene.

Hei alle sammen:)
Tusen takk for hygelige kommentarer om kjøkkenet mitt! Veldig koselig:)
Det er ganske mange som har spurt meg om hvor de nye stoltrekkene mine er kjøpt, så jeg velger å legge ut svaret på det her:)
De er kjøpt på Bohus, og jeg mener å huske at de heter "Verona" De passer perfekt til våre stoler, som også er kjøpt på Bohus:) Prisen pr. stk er kr. 399,-

Noen har også spurt om hva vi har behandlet gulvene med, og på det er svaret Celco V, panellakk og parkettlakk (matt og halvmatt, fra Nordsjø). Vi tok 2 lag med panellakk, hvit, og 3 lag med parkettlakk, fargeløs. Begge typene er vannbaserte, og skal forhindre at panelen blir gul etterhvert. Så da satser vi på det:)Dessuten var det veldig lett å jobbe med, og det ga lite eller ingen lukt. Perfekt:) Vi er i alle fall så langt veldig fornøyde:)

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en fin kommende uke:)

Klem Linda

fredag 2. oktober 2009

Ren og skjær kjøkkenglede :)

Jeg er så innmari glad for at vi endelig har blitt ferdig med, og ikke minst fikk bestemt oss, for hva vi skulle gjøre med kjøkkengulvene:)
Vi har gått og grublet på det en stund, pluss at ting vanligvis tar litt tid, før de blir satt ut i livet her i huset:)
Vel, nå er i alle fall gulvene pusset helt ned igjen, og vi har lakkert dem med 5 lag med to forskjellige typer med gulvlakk. Jeg trodde kanskje ikke at jeg ville bli helt fornøyd med det, men der tok jeg grundig feil:) Mannen fikk det nemlig som han ville, og jeg må jo nesten "krype til korset" å si meg enig i at det ble fint:)
Jeg har i tillegg vært og kjøpt nye stoltrekk til stolene i dag, og det synes jeg også ble veldig fint:) Jeg hadde egentlig tenkt til å ha hvite, men så endte jeg opp med disse i et beige linstoff, og jeg er virkelig fornøyd med det også:)
Hele kjøkkenet virket "helere" på en måte, nå som gulvet ble mye lysere:)

Noen nye bokstaver fra Kremmerhuset fikk plass i kjøkkenvinduet:)

Noen vakre telys-holdere som jeg har fått av min søster fikk også plass i vinduet:)

Denne lykten har også kommet inn igjen, etter å ha blitt brukt mye ute, så nå er den igjen å finne på kjøkkenbordet:)
Jeg fikk virkelig ånden over meg i dag, så jeg har vasket tak, vegger, vinduer og kjøkkeninnredning. UTROLIG DEILIG!!:)

Vel, nå skal det bli godt med helg dere:)

Ha en riktig god helg alle sammen!!

Klem Linda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails