lørdag 26. desember 2009

Hus i vinterdrakt :)

Det er sjelden kost, å ha så mye snø her i traktene, som det vi har nå! Og det er jo sååå nydelig ute! Stemningen blir nesten magisk:)
Jeg fikk tatt noen bilder av huset vårt, nå som vinterdrakten er på:)
Jeg har alltid syntes at huset vårt er et typisk vinterhus. Det kler vinteren, og julen :)


 



Og med disse bildene ønsker jeg dere alle sammen en fortsatt god romjul, og et riktig godt nytt år!!
Vi drar på fjellet i morgen, og blir borte en ukes tid, så da blir det ingen blogging på meg på en liten stund.
Take care, folkens:)
Stor klem fra meg! 

Fiffig julegave :)

Inne i en av gavene som lå under treet vårt i år, var dette nye digitale speilreflekskamera fra Canon :)
Det sies å være et veldig bra kamera, så hvis ikke bildene på bloggen blir bra nå, så kan jeg i alle fall ikke skylde på det:)

Jeg finnes ingen ekspert på området, så jeg har prøvd å lese litt om det. I introduksjonen står det følgende:

EOS 7D – en helt ny design som oppfyller fotografenes spesifikke behov. Med Canons nye, egenutviklede 18MP APS-C CMOS-sensor har EOS 7D også følgende funksjoner: Doble “DIGIC 4”-prosessorer som gir høy hastighet og høy kvalitet under alle lysforhold, ISO-område som kan utvides til 12 800, og serieopptak med 8 bilder per sekund – uten behov for tilleggsutstyr!

I tillegg fulgte det med et par brukermanualer som var like tykke som en middels lang roman, så da skulle det være nok å sette seg inn i:)

Jeg synes at det er veldig morsomt med foto, noe som nok er et resultat av bloggingen. Så nå skal jeg prøve å lære meg noen triks, så bildene blir bedre :)

Dermed løper jeg rundt her og knipser bilder av alt mulig:) Jeg har ikke fått prøvd det ute i dagslys enda, men det gleder jeg meg til!
Jeg tok noen bilder ute i snøen av veslemor og "monsterbølla" vår i går kveld, men de ble tatt på lang avstand og med dårlig lys. Dessuten så var det jo et voldsomt snøvær:) Herlig for både store og små, men ikke så lett for amatørfotografer da:)

Jeg har også prøvd meg på seriebilder som tar 8 bilder i sekundet, og det er jo fantastisk morsomt å fange opp mange trinn i en bevegelse!
Her ser vi snuppa i svevet :)


Og til slutt kan jeg jo vise dere et hverdagsglimt, som også er av prinsessa her i huset:)
Det må sies at det blir mye bilder av henne, for guttaboys er ikke like velvillige og tilgjengelig når mor flyr rundt og knipser:)



Jeg gleder meg til å lære å bruke det ordentlig, så hvis noen har fototips å komme med, så er jeg takknemlig for innspill:)

Ha en fortsatt fin romjul alle sammen :)

Klem Linda

fredag 25. desember 2009

Da var julaften over for denne gang :)

Ja, da var julaften over for denne gang!
Vi hadde en kjempekoselig kveld sammen med mine foreldre, og jeg tror at både store og små var fornøyde med kvelden. Maten som ble servert var skinkestek og ribbe, og min bedre halvdel begynner etterhvert å få "taket" på julemiddagen:) Nydelig smakte det i alle fall!
Her er noen bilder fra kvelden:)


 
 

 
 
Veldig fornøyde barn (og ungdom :)) som dere kan se også:)

I dag samles vi hele familien på kalkunmiddag hos mine foreldre, og det skal bli så koselig:)
Håper dere alle sammen får en fin 1.juledag, og så ønsker jeg dere alle en fortsatt riktig god jul!!:)

Juleklem fra meg:)

tirsdag 22. desember 2009

Ei spent lita jente:)

I disse dager er det nok mange spente barn rundt omkring i de tusen hjem, og her er det intet unntak:) Vesle frøkna har blitt med meg på en liten runde med julegaveshopping i dag, hvor vi blant annet har funnet den perfekte gave til "far i huset" :)
Hun har en veldig laaaang ønskeliste til Nissefar, og jeg tror at hun synes at dagene bare snegler seg av sted disse siste dagene før julaften:) Hun gleder seg så veldig!
Hvis jeg tenker veldig langt tilbake, så kan jeg jo huske hvordan det var, selv om det føles veeeldig lenge siden:)
Jeg knipset noen bilder av veslemor i dag før vi skulle ut på shopping, og noen av dem deler jeg her med dere:)


Og med det ønsker jeg dere alle en riktig fin bittelille julaften:)

Klem Linda

mandag 21. desember 2009

Jul på trappa :)

Det er en stund siden julen inntok trappa vår, men jeg har ikke fått tatt noen bilder før i dag:) Og nå har vi jo vært såpass heldige at vi til og med har fått litt snø, så da skulle det ikke være noe som manglet på julestemningen:)


Den lille Hasle-nissen bruker å sitte på trappa for å ta i mot "den ordentlige nissefar" :) Lille snuppa her i huset er opptatt av at det skal gå riktig for seg:)



Ellers så fikk jeg meg en hastetur til Oslo i dag. Først og fremst for å hente hjem eldstesønnen, men også for å kjøpe Uggs-boots til han i Bogstadveien. Det var nemlig det eneste stedet de var å oppdrive på "mils-avstand" Og jeg kan love dere at jeg gjorde grundig research :) Jeg tror jeg tok rundt 100 telefoner, før jeg omsider fant et sted der de hadde riktig modell og størrelse! Ja, ja, hva gjør vi ikke for de barna :)
Han ble i alle fall strålende fornøyd:)
De ungdommene vet jammen hva de vil ha:)





Dermed kan jeg konstantere at jeg ligger litt etter skjemaet her, men jeg satser på å komme i mål allikevel:)
Nå nærmer det seg virkelig folkens:)

Ha en fin kveld "alle i hopa" :)

Klem Linda

lørdag 19. desember 2009

En gammel julekrybbe....:)

Vi har en gammel, sjarmerende julekrybbe som på sett og vis MÅ frem hver eneste jul:) Det blir liksom ikke helt jul i huset før den er på plass:) I dag ble den pakket opp, og plassert i ungene's tv-stue. Der står den så høytidelig og fint gjennom julefeiringen.




 

I tilegg fikk jeg kjøpt noe ekstra juletre-pynt i dag. Jeg synes nemlig ikke at jeg hadde nok?! Vel, nå blir det bra tror jeg:) Var ikke denne kulen vakker?


Noen sånne ble det også:)


På ettermiddagen i dag fikk jeg hjelp av "veslemor" og mellomste bror til å rulle marsipankuler. Jeg har aldri prøvd å rulle dem i kakao før, men etter at jeg leste bloggen til Torunn ble jeg fristet til å prøve det:) Og jammen ble det godt!! Midt i blinken synes jeg:)


 

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en fortsatt fredfull førjulshelg:)

Juleklem fra meg:)

torsdag 17. desember 2009

Årets juletre..:)

Å finne et fint juletre er en utfordrende oppgave hvert eneste år! Så utfordrende at jeg har gitt opp:)
Jeg sender nemlig min bedre halvdel, av den enkle grunn, at jeg klarer aldri å bestemme meg for ett tre  når jeg er med!
Dermed har jeg selvsagt avskrevet meg fra alle muligheter til å klage når han da først kommer hjem med et tre som han synes er fint :o)
I dag ble årets juletre tatt inn i stuen, og vi har vært med og pyntet det alle mann. (Bortsett fra hybelboeren vår i Tigerstaden da....litt vedmodig at han ikke var her, men han kommer jo i morgen:))
Mellomste bror satte stolt på stjerna helt til slutt:) Og alle sammen, inkludert mor(!) synes treet slett ikke ble så verst:) Selv om de øvrige familiemedlemmene stusset når jeg ikke skulle ha rødt på treet i år?! Det var nesten så de ikke ga seg på at jeg måtte ha på alle de fine røde kulene også. Julen skulle nemlig være RØD!
Etter mange og lange hentydninger om de røde kulene, ga de seg faktisk til slutt, når de så at det ble jo jul på treet uten rødt også:)
Ikke lett å endre på tradisjoner i huleheimen altså:)


 

 

Nå har jeg hørt på Carola's nydelige sang "Heaven in my arms" ca en million ganger, mens jeg har holdt på her, og julestemningen siger sakte men sikkert inn i huleheimen:)

Ha en riktig koselig førjulshelg alle sammen :)
Klem Linda

onsdag 16. desember 2009

Julen inntar gangen :)

Julen inntar rom for rom her hjemme, og i dag var det gangen som sto for tur:) Deilig og få vasket og "striglet" skikkelig før den store dagen:)



 



 
Jeg har i tillegg fått handlet en del julegaver i dag, så nå begynner jeg faktisk å tro på at det blir jul her i huet også:)
Ha noen fine førjulsdager folkens:)

Klem Linda

tirsdag 15. desember 2009

En liten førjulsgave :)

I helgen fikk jeg disse små, søte telysholderene av de flinke ungdommene som jeg trener:) Veldig koselig synes jeg, og jeg klarte ikke å vente til julaften med å pakke opp:)

De gjorde seg godt på bordet i tv-stua sammen med en søt julestjerne:)

Ellers er det husvask som står på programmet hos meg i dag. Ikke spesiellt morsomt, men absolutt en nødvendighet:)
Ha en fin dag alle sammen:)

Klem Linda

fredag 11. desember 2009

Thirteen days to go.....:)

Julen nærmer seg med stormskritt, og familien i huleheimen er laaangt fra ferdig med julens forberedelser!! Det er nesten så det skal holde hardt å bli ferdig i år tror jeg! Det har vært fokus på alt mulig annet, så julen har kommet helt i siste rekke!
I helgen var blant annet hulemannen og jeg en liten tur i Bergen for å se eldstemann svømme Nordisk Mesterskap, og jammen gikk ikke guttene på stafettlaget helt til topps!! De norske guttene slo knockout på alt som heter dansker, svensker, islendere og finner, og da kan dere jo tenke dere at vi har svevd rundt noen dager:) Kjempestolte av gutten vår i alle fall:)
Noe shopping ble det jo også i Bergen, men de fine interiørbutikkene som jeg leser om her i blogglandia fant jeg desverre ikke :(
Det skal sies at vi ikke hadde all verdens av tid, men jeg skulle så gjerne sett noen av dem!
Litt mer jul kommer på plass hver eneste dag her også, så jeg får bare krysse fingrene for at jeg rekker alt som bør gjøres før selve dagen er her:)
Julestrømpene til mine tre håpefulle henger i alle fall på plass:)
 






































Og med det ønsker jeg dere alle sammen en riktig god helg:)

Juleklem fra meg:)

tirsdag 1. desember 2009

1.desember og litt mer jul i huset :)

I dag er det frost på bakken ute, og bare det hjelper i forhold til julestemningen! Det er så koselig å fyre i peisen, finne fram litt julepynt og rett og slett bare kose seg med å sette på plass litt og litt! Det er akkurat slik min dag har vært i dag.Jeg har puslet litt rundt, både med vaskebøtta, og med julepynten, og jeg har virkelig kost meg!! Jeg skulle selvsagt ha funnet fram, og kanskje kjøpt noe ny julemusikk også, men så langt har jeg ikke kommet enda:) Kanskje i morgen?:)
Her er i alle fall noen bilder av det jeg har puslet med i dag:)











Det var litt jul fra meg i dag også:)
Jeg har ikke fått vært innom bloggene deres den siste uka heller, så jeg har masse å ta igjen! Jeg gleder meg til å ta en runde i kveld :)

Ha en fin tirsdagskveld alle sammen:)

Klem Linda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails