lørdag 31. januar 2009

Den store shoppingdagen....


Men jeg handlet hverken til barna, huset eller meg selv (nesten ikke i alle fall ), og da er vel hele shoppingen meningsløs?!?

Den heldige utvalgte i dag var nemlig sjefen selv (noe han liker å tro i alle fall), les mannen i huset :)

Han synes nemlig shopping er en fryktelig trøstesløs og kjedelig affære, og han drøyer sååå lenge med å få kjøpt seg noen nye klær, at han nærmest ser ut som en av dem som ikke engang har tak over hodet! ( Det er mulig at jeg overdriver litt her nå, men jeg blir en smule oppgitt når han skal drøye så voldsomt før han får dratt seg av gårde for å få kjøpt noen nye klær!)

I dag dro vi i alle fall av gårde med godt mot, og klare for å gjøre storinnrykk i "herrebutikkene" :)

Å jammen fikk vi handlet både i tre og fire og fem butikker:) Posene var mange og "herren" var fornøyd :) Ekstra morsomt å handle nå når det er så mye salg selvfølgelig, og til menn synes jeg faktisk at høstkolleksjonen og vårkolleksjonen er tilnærmet identisk. Ikke noe problem å handle på salg da :)

Jeg skal ikke legge skjul på at det vanket noen topper og litt småtteri til meg også, men det var så lite i forhold til de "mengdene" som vi kjøpte til han, at det knappest kan regnes, så det teller liksom ikke :)

Jeg fant imidlertid noe som jeg virkelig fikk lyst til å kjøpe, men som jeg liksom ikke hadde helt hjerte til å ta meg råd til.( Slitsomt med den samvittigheten i blant !) Jeg har nemlig en helt grei mobiltelefon allerede. Forholdsvis ny og ingen foreløpige skavanker :( Nesten litt ergelig, for jeg fikk se en lekker liten sak bak et glassvindu som bare ventet på at jeg skulle kjøpe den!


Jeg prøvde alt jeg maktet å komme på gode argumenter for å overbevise både meg selv og øvrigheten om at jeg vireklig trengte akkurat den mobiltelefonen, men uten hell!

For det første så er den faktisk ganske mye dårligere enn min nåværende telefon, og for det andre så er den altfor dyr. ( Vil noen kanskje si. Jeg derimot, mener at den er verdt hver krone :))

For ingen kan vel si at ikke denne lille dingsen har et lekkert design?!?

Det er ikke umulig at jeg snart kan klare å overbevise meg selv i alle fall :)


Time will show :)

Ha en flott lørdagskveld!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails