torsdag 16. april 2009

Litt inspirasjon fra Bohus på en torsdag :)

I dag fikk jeg katalogen fra Bohus i posten, og der var det opptil flere ting som lett kunne havnet på ønskelisten min :)
Det er mye forskjellig å velge mellom når gjelder hagemøbler, og jeg kunne tenk meg en sofagruppe i rotting. Jeg har vært og sett på en del forskjellig, men denne synes jeg var virkelig lekker!
I tilegg så hadde de slike stoler og bord i samme utførelse, heller ikke så verst :)

Jeg synes også dette sengesettet var søtt :)
Jeg er jo litt sjarmert av plokadotter om dagen. Dessuten så synes jeg det var ekstra koselig med skrift på de hvite putene :)
Ha en fin torsdag alle sammen!
Klem Linda

7 kommentarer:

  1. vkelig fine hagemøbler, trengte den inspirasjonen for her er vi på vill jakt etter hagemøbler og det er ikke så lett. Elsket det sengesette, minner meg skikkelig om greengate da;) Lekre puter med skrift på, takk for inspirasjon. Nå fikk jeg lyst å reise rett til bohus hihi

    SvarSlett
  2. Neste sommer - da skal jeg ha nye møbler! I år får Jysk-møblene leve i søle og påbygging. :)
    Neste sommer - o'lykke! ;)

    SvarSlett
  3. Så utrolig fine de hagemøblene fra Bohus var! Satt og så på de i går kveld, jeg og. Men de var ikke akkurat gratis, da... Er lov å drømme! Så fint hus dere har!

    Ha en fin kveld! Hilsen Nina

    SvarSlett
  4. Hei Linda!: )

    Lekre utemøbler, er så gøy at tiden for å tenke på slikt har kommet.. Ser ut som Bohus har fått inn mye av det samme som living har/har hatt, og det er jo superbra (mye kortere reisevei for min del)!!!

    Ønsker deg en finfin kveld,

    Klem: )

    SvarSlett
  5. Kjempe stilige utemøbler.
    De sengesettene har vi faktisk:-) De er kjemep gode. Veldig god kvalitet til den prisen, for de er jo absolutt ikke dyre!! Anbefales.

    Klem

    SvarSlett
  6. Du må ta turen innom når du er i Trondheim ja. Den ligger i Jomfrugata, og rett på andre siden av gaten er det også en annen fin interiørbutikk. Cornelias hus.
    Så moro at du skal til Trondheim da:-)

    SvarSlett
  7. Å... tenk når vi kan sitte ute og kose oss sene sommerkvelder!!

    Hilsen Ljo

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails