onsdag 30. september 2009

Litt av hvert på en onsdag.

Heisann alle dere gode:)
Jeg vil først og fremst takke for alle utrolige hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk under mitt forrige innlegg! Veldig koselig og veldig rørende:) Det er såååå mange hyggelige og positive mennesker her inne, som gjerne deler med seg av sin positivitet og entusiasme:) Herlig!!
Ellers så har vi omsider bestemt oss for hva vi skal gjøre med kjøkkengulvene her i huset.
Jeg ville aller helst male dem helt hvite, men mannen var ikke helt enig!? Og siden vi har hund som legger igjen masse små sorte hår, så gikk jeg med på et kompromiss.
Vi har dermed brukt en hvit panel-lakk som er litt gjennomsiktig, men som samtidig er veldig lys og fin:) Her ser dere foreløpig resultat før de siste strøkene med lakk er tatt på:)

Som dere kan se, så ble gulvene nesten helt hvite, men litt av strukturen synes fortsatt i gjennom. Jeg tror det kommer til å bli bra:) Hvis ikke, er ikke veien lang til å male det med helt hvit maling:) Nå ser de i alle fall ikke grå og møkkete ut, for det gjorde de nemlig tidligere!

Siden det er høstferie, så må vi jo passe på å kose oss litt i mellom slagene også. Men med et kjøkken som ikke kan brukes så veldig, så nytter det ikke med noen form for "voldsom kokkelering". Jeg har derfor brukt en super-lettvint dessert som jeg virkelig kan anbefale. Jeg har kjøpt en ferdig blanding med smuldredeig og en ferdig pose med eplebiter tilsatt kanel. Begge delene legges i en form og stekes på 200 grader i 20 min. Også så godt som det er! Serveres med is ig evt. sjokoladesaus som her:)
Det var dagens letteste dessert-tips, og det kan være greit når stue og kjøkken ser ut som rene krigs-sonen:)Og til slutt, en uendelig trist avslutning på denne dagen, da en familie har mistet sin 17 år gamle sønn i en ulykke i Uddevalla i dag:(
Gutten var en svømmekompis av min eldste sønn, og han er forståelig nok i sjokk over det som har skjedd!
Mine tanker og varmeste medfølelse går til hans familie som på ufattelig vis har mistet det kjæreste som går an. Vi tenner et lys for han i dag.......

Ta vare på hverandre alle sammen!
Klem fra meg

15 kommentarer:

 1. uff ja, det var veldig trist, og for dere som får det så nært er det jo forferdelig vondt.
  Gulvet ble jo kjempefint!! Så deilig det må være å være ferdig med det...det er jo en så stor jobb!!! Ha en fin torsdag:)

  SvarSlett
 2. Huff og huff.... Ja, dette var tragiske greier. Det er ufattelig at unge, friske mennesker skal bli revet bort på den måten der. Håper sønnen din, og andre rundt, kommer seg gjennom dette på en eller annen måte. Det er tøft å være ung pårørende også!

  Ellers må jeg få si at kjøkkengulvet ditt ser fint ut! Jeg har rødmalt kjøkkengulv....gulp... Har planer om å male det, men egentlig har jeg planer om å bytte hele kjøkkenet som snart ramler fra hverandre. Tenkte i grunn å vente til det, men min mann er ikke helt enig i nødvendigheten av ny kjøkkeninnredning. Sånn blir det når man er vant til å komme til ferdig dekket bord, med rykende varm mat...hehe..

  Du ser like sprek og flott ut som jeg har forestilt meg Linda!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så trist å lese om gutten som ble revet bort,ta vare på hverandre.

  Kjøkkengulvet ble kjempeflott og den desserten den er favoritt her i huset også, lettvin og god:)

  Så flott bilde av deg,koselig å se deg:)

  Ha en flott dag

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 4. Kjempe fint kjøkkengulv, jeg har nettopp lagt nytt gulv på kjøkkenet selv, ikke så ulikt ditt, mitt er hvitlakket eik.

  SvarSlett
 5. Så trist når sånt skjer med unge mennesker, revet bort alt for tidlig.
  Gulvet ble kjempe fint. Ei venninne av meg har gjort det samme på hytta og det ble lekkert og holder seg veldig godt.
  Ha en fin dag.
  Klem fra Marilyn

  SvarSlett
 6. Jeg satt her og frydet meg over det flotte kjøkkengulvet, og fikk lyst på den deilige desserten som du anbefaler. Men så kom jeg til siste avsnitt, og da ble alt bare trist. Ufattelig vondt når sånt skjer. Varme tanker fra meg

  SvarSlett
 7. Huff a meg! Ja jeg så det i avisa. Han hadde klatret opp på togtaket. Åååå disse gutta...at de alltid skal være den tøffeste og mest vågale... Jeg orker ikke tenke tanken engang. En annen ting som gjør meg rent deppa er innlegget ditt nedenfor. Når en dame som ser så godt ut og er så elegant som deg ikke vil fotograferes, hva skal jeg si da. Jeg har komplekser nok som det er, og nå tør jeg snart ikke gå utendørs :( Jeg vet det er det indre som teller, men dog... hvem vil ikke se ok ut? Klems

  SvarSlett
 8. Trist å høre om den unge gutten! Viser bare hvor viktig det er å ta vare på hverandre og tiden, vi vet aldri hvor lang tid vi har!
  Gulvet ble kjempefint!!
  Og bildene av deg var utrolig flotte!!
  Ha en god helg!
  Klem-Mia

  SvarSlett
 9. Utrolig trist når slike ting skjer! Av og til blir man så tom for ord i slike situasjoner, for det er så uforståelig!

  Ellers må jeg si at du har et kjempefint hus hvor det bor ei utrolig flott, voksen jente!!

  God helg til deg!

  SvarSlett
 10. Uff så tragisk det er når unge mennesker dør så alt for tidlig. Håper det går bra med din sønn. Det må jo være et sjokk!

  Gulvene dine er vakre, og de blir du nok fornøyd med :) Jeg har ikke hvite gulver, men lyse grå. Jeg er kjempefornøyd, og ville ikke byttet mot noe annet, men din man har rett i at alt synes. Jeg har også hund som legger igjen spor etter seg. Men støvsugeren er en god venn, og det var den før gulvene ble lysegrå også :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 11. Huff, så tragisk! Det gjør noe med en når en gutt på starten av livet dør...Huff, ja....

  slike gulv har vi ogsåm superfornøyd. Ble vanskelig å vise hvor flott jeg synes det er etter den triste nyheten...Klem, Marianne

  SvarSlett
 12. Hei...
  det var lei lesing...ingen mening i at en så ung gutt skal gå bort.....
  hyggelig at du har lagt deg som følger...
  ha en så god kveld som dere kan
  klemmer fra edda

  SvarSlett
 13. Hei Linda.
  Tenner et lys sammen med deg...
  - vi står også midt oppi ulykken:-(
  Min datter er venninne med Anna...
  Livet er brutalt.
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 14. Hei....først,det med denne gutten er utrolig trist,vet ikke personlig hvem det er,men kjenner til familien.....en ting å si om den saken..TRAGISK...det å miste sitt barn finnes det ingen mening i...uff,slikt får det til å gå kaldt nedover min rygg. Så over til noe annet, hyggelig å se du har lagt deg til som følger på bloggen min:)så fint for meg, da får jeg en fantastisk fin blogg til å følge....legger meg til som følgesvenn hos deg også:) God helg...bloggklemmer fra Monja

  SvarSlett
 15. BlueHost is the best web-hosting company with plans for all of your hosting needs.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails