lørdag 28. august 2010

Høsten siger på.....


.....og her er jeg igjen...:)
Jeg hadde egentlig tenkt til å trekke meg litt stille og rolig  ut av denne blogg-verdenen, men jammen ble ikke blogg-lengselen litt for stor!? Det er godt at det finnes en angrefrist etter at man har slettet bloggen da:)
Jeg er nok enda litt i tenkeboksen når det gjelder blogging, men jeg skal i alle fall gi det gi det et forsøk til. Noen andre som har et litt ambivalent forhold til bloggingen eller? Jeg har veldig blandede følelser til tider, så jeg får bare se hvor det bærer:)
Uansett, vi har hatt en flott tur til Italia, så nå føler jeg at jeg er litt rustet til å gå i gang med høsten og mørketiden. Kanskje ikke heeelt enda, men den siger ubønnhørlig på...)
Her er et par bilder fra vår ferie:)Bye bye, Italy ♥
Vi sees igjen!

Og med disse ordene ønsker jeg dere alle en flott helg!

Klem Linda

12 kommentarer:

 1. Høsten siger på ja... ingen tvil om det! Ser ut som om dere har hatt en deilig ferie i hvert fall. Den er nok god å ha med seg inn i høstmånedene. :)

  Håper du fortsetter å blogge!!

  Hilsen fast leser og følger

  SvarSlett
 2. Blogging må være artig. Jeg har hatt perioder, men ennå ingen alvorlige, foreløpig syns jeg det er artig og jeg får mer og mer sans for å fotografere;)
  Kanskje vil du synes det er greit når høsten og mørketida begynner for alvor;)
  Du må ikke slette den, ta deg pauser og kom innom når du føler for det;)
  Nyt resten av helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. jeg tror mange av oss har det som deg innimellom.. kanskje høsten gir litt mer bloggelyst, for det er jo en kjekk og positiv hobby også :o)
  flotte bilder fra ferieturen!
  God søndag til deg! Klem J.

  SvarSlett
 4. Føler som deg, bloggingen går veldig opp og ned her og... noen ganger bobler jeg over av bloggelyst, mens andre ganger ønsker jeg og slette hele greia:)

  Men det gir meg faktisk litt tilbake, selv om blogging jo selvfølgelig er litt glorifisert:) Er ikke slik at man alltid har nystæsjet hjem, er så lykkelige med deilig hjemmebakst og kaffe i flotte kopper, hehe, men de andre dagene skriver vi ikke om...

  Veldig kos at du bestemte deg for og gi det en sjanse til... du har en nydelig og inspirerende blogg:))

  Ha en herlig Søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Høsten siger på, det er helt sikkert, men det verste er at vi på en måte ble snytt for sommeren. Den kom aldri! Heldige dere som har vært i Italia og fått soldosen der. Italia er herlig! :)

  Koselig å se deg tilbake! :)

  SvarSlett
 6. Er nok mange som tenker som deg.:-) i alle fall jeg...veldig i tvil om blogging jeg også..Og har vært det fra dag en..:-) men nærmer meg nå et år som jeg har holdt på med dette.:-) Så vi får se.:-) hvor det bærer med oss alle.:-.)

  Hyggelig å ha deg her i alle fall.:-.)

  ser ut som dere har hatt en toppers tur til italia.:-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg syntes bloggen din er kjempefin, så det er hyggelig at du er tilbake. Jeg har det også slik at jeg er i tvil om blogging. Jeg syntes det er gøy å blogge når jeg får kommentarer, men når de uteblir føler jeg meg bare som en misslykket blogger. Dersom jeg slutter å blogge, kommer jeg uansett til å følge din og andres blogger. Det er så utrolig mye inspirasjon å hente, og jeg må innrømme at jeg er skikkelig hekta på blogglesing.

  SvarSlett
 8. Koselig med et innlegg fra deg igjen:)
  Må ærlig innrømme at det går litt opp og ned med blogglysten her også.Tror det er litt sånn for alle innimellom:)
  Ønsker deg en fin uke!
  Klem.

  SvarSlett
 9. Så ut som en herlig ferie! Hege

  SvarSlett
 10. Vi er nok mange som har følt som det du gjør ifht blogginga. Men gi det litt tid - ta pauser .. kanskje finner du ut at det er ok å gi det opp - men du kan også finne ut at det er en koselig hobby. Jeg slettet de to første bloggene mine - men fant etter en pause ut at jeg savnet blogging. Ikke den typen blogging jeg drev med først - men en som var helt etter mitt eget hjerte. Nå skriver jeg og tar pauser ettersom jeg føler for det. Kan noen ganger få litt dårlig samvittighet for at jeg ikke besøker andre - men samtidig tenker jeg at jeg ikke bør ha det - det er hver sin gang liksom.

  Håper du fortsetter den koselige bloggen din :o)

  Ser jo at du har hatt mange fine prosjekter på gang siden jeg var innom sist - og at dere har hatt en herlig ferie.

  Ha en super tirsdagskveld - klemmer!

  SvarSlett
 11. Du har en nydlig blogg så jeg håper du fortsetter å blogge:)

  SvarSlett
 12. Heisann...har du høstpyntet ved inngangspartiet ditt og isåfall...kan vi få ta en kikk?

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails