onsdag 14. desember 2011

Digital scrapbooking....:)

Etter at jeg fikk Mac i stedet for vanlig PC, har jeg blitt nødt til å prøve og lære meg noen andre bilderedigeringsprogammer.Tidligere brukte jeg stort sett Photoscape, og jeg synes det fungerte helt supert! Det finnes jo selfølgelig ikke til Mac, så jeg har gjort noen "halvhjerta" forsøk på å sette meg inn i Photoshop Elements som vi har kjøpt til Mac´en. Det har gått litt tregt kan man trygt si, men det gjelder vel å ikke gi opp, men gi det litt tid:)
Jeg synes det er gøy å jobbe med bilder digitalt, men jeg er ikke fullt så glad i å klippe og lime med saks og papir:) Det å lage scrapbooksider digitalt og samle dem i album ser jeg for meg at kan være noe jeg synes er gøy, og en fin måte å samle fine bilder på. Så nå er jeg i gang med digital scrapbooking, og her er en liten smakebit fra en ferietur helt tilbake i 2004:) Man blir jo sittende å mimre når man ser bilder fra den tiden.....:) Ungene var så små og søte!! Tiden går så altfor fort!Det er i alle fall en spe liten begynnelse:)
Hvis noen har tips og råd i forhold til bilderedigering på Mac, så taes de i mot med STOR takk:)

Ha en fortsatt fin førjulstid alle gode ♥
Klem Linda ♥

4 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Så flink du har vært - det ble jo kjempeflott!
  Jeg har gjort noen forsøk på å sette med inn i Photoshop, men må innrømme at jeg ga opp..., var fryktelig mye å sette seg inn i..
  Ønsker deg en fin fin dag ;)
  Klem, Monica

  SvarSlett
 2. He he herlig bilde, og ja tiden flyr :-)) klem til deg

  SvarSlett
 3. Bra start dette. Bruker Photoscape jeg også, men unne tenke meg å prøve meg på photoshop. må bare finne litt tid til å sette meg ned i fred og ro. Hyggelig at du har lagt deg til som følger på bloggen min. Ønsker deg en flott helg. Hilsen Lilli

  SvarSlett
 4. Artig bilde, koselig å mimre litt. Har ikke peiling på Mac, min yngste datter har mac så jeg skjønner at det er mye å sette seg inn i. Hun har kjøpt den mye pga bilde redigerings programmer, da hun vil bli fotograf.
  man får ta det steg for steg så finner man nok ut av det etter hvert.

  Ha en fin helg Linda
  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails