lørdag 15. august 2009

Da er ferien definnitivt over! :)

Da er ferien ubønnhørlig over for denne gang! Litt vedmodig, men samtidig er det alltid deilig å komme hjem igjen :) Dessuten, så er det vel ikke til å stikke under en stol, at de aller fleste av oss, er noen ganske kjedelige "vanedyr" som trives best med de vante rutinene:) Så det skal faktisk bli godt å komme i gang igjen :) Her er noen få glimt fra ferien:)
Her har jeg knipset en vakker solnedgang i Budapest :)
Her ser vi lille tuppelura i typisk " feriepositur" :) Is er "hverdagsrutiner" på ferie:)

Far og datter koser seg på Aqua-park:) Både bølge-basseng og store vannsklier var store favoritter!

Badeliv ved Balatonsjøen:)

Vi har hatt en flott ferie, med kun en dag med overskyet vær, så vi kan for tiden smykke oss med litt brunfarge på kroppen:) Men når sant skal sies, så føles akkurat den biten, som om den bare renner av igjen, i regværet her hjemme! Vi var i alle fall brune når vi kom hjem:)

Og ellers så må jeg jo si at det føles litt som man lander i en skikkelig"krasj-landing" når man kommer hjem fra ferie! Borte er stuepikene som rer opp senger og kommer med rene håndklær, borte er tre retters middag to ganger daglig og skittentøyet som på et merkelig vis bare forsvant underveis, dukker nå opp igjen som store "fjell" på vaskerommet!?
Kjære vene, finnes det ingen mulighet for litt avklimatisering før man blir kastet inn i hverdagen etter en ferietur overhodet??! Det burde det i aller høyeste grad ha vært! Det er jo ikke fritt for at man ganske fort venner seg til en "hverdag" hvor den største utfordringen er å få avkjølt kroppen nok inne i mellom all soling og god mat:)

Vel, man skjønner i alle fall ganske fort at ferien definnitivt er over, og jobben som stuepike, kokk, servitør, rengjøringspersonell og taxisentral nå er i full gang igjen!!
Ja, for de jobbene sto vel oppført med liten skrift nederst på kontrakten som man skrev under på når man valgte å få barn? Eller hva? :)

Ha en fortsatt fin helg alle sammen :)
Klem Linda

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails