torsdag 20. august 2009

Huset under kosten :)

Etter at vi kom hjem fra ferie, har maling av huset vært hovedprioritet her hjemme! Det var nemlig på høy tid!! Vi har gått de to, tre siste årene og bare sett på at vi egentlig burde ha gitt vårt kjære hus litt omsorg:)
Men det man ikke tenker så mye på når man bygger et hus, er hvordan det er å vedlikeholde det! Vårt hus er ikke akkurat det kjappeste å gå over med malekosten:) Den høyeste veggen måler nesten 12 meter fra bakken og helt opp! Ikke noe tema å sende meg opp i toppen der med andre ord:)Dessuten så er det utrolig mye "krimskrams" på et slikt hus! Vakkert når det er nymalt og vedlikeholdt, men desto mer "uflidd" når det ikke er det! Nå har vi i alle fall fått satt opp stilasje på alle steder der det er høyt eller vanskelig å komme til, og alle disse stedene er nå ferdig malt! Da hjelper det:)

Da gjenstår det "bare" litt på fronten av huset, pluss rekkverket og noen av de nederste veggene. Ingen fare for å bli arbeidsledig med det første tror jeg:)

Så til slutt vil jeg bare beklage at jeg nesten ikke har vært til stede her i det siste. Jeg har jo nesten ikke fått vært innom og besøkt noen av dere heller. Jeg gleder meg til å få vært på en runde og oppdatert meg litt :)
Jeg kommer garantert sterkere tilbake!

Ha en flott torsdag alle sammen:)
Klem Linda

7 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Arbeidsledig nei, d blir man ikke når man har stort hus.Alltids noe som skal gjøres både inne og ute. Men så er det jo gøy også da... Vi holder også på å male hus. Extrem forvandling:o) Går fra hvitt til en farge som heter Marrakech. Blir spennende å se sluttresultatet.
  God helg :o)
  KLem

  SvarSlett
 2. heisann

  nå var det lenge siden jeg hadde tittet innom her:)
  så fine sommerbilder og skoleunger:))
  Huset deres er kjempe fint!! Ja man tenker nok ikke på hva som er praktisk sånn sett når man skal bygge drømmehuset, men det er verdt å tenke på at når man er ferdig å male ...da er det mange går til neste gang:) Den tanken hjelper:))

  Ha en superfin dag:)

  Klem fra Lillan

  SvarSlett
 3. Nydelig hus dere har! Tenker vi får en del arbeid med vårt også, med mange vinduer og karmer å flikke på... Vi holder på med å ergne ut hva vi kan ta oss råd til med huset, av gulv, tak etc. Mye å ta stilling til og mye vi har lyst på! ;-)

  ha en herlig dag!
  Klem

  SvarSlett
 4. Nei, fritidsproblemer får man ikke når man har hus:)
  Her står også stillasen opp etter veggen, og beisingen skal snart begynne, må bare få opp de siste panelbordene, jeg holder meg bakken jeg, stillas eller ikke, de høyeste stedene får min bedre halvdel ta seg av.

  Men, det blir jo fint når det er vel over og en er ferdig da, det er godt det-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 5. Ja,er det ikke et styr...vi harliknende hus som dere..

  SvarSlett
 6. Nydelig hus altså!! Håper det går bra med malinga! :)

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner at dette er ulempen med et slikt flott hus ;) Lykke til med malingen! Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails