tirsdag 10. november 2009

Lys i mørket :)

Dagene blir kortere og kortere, og høst-og vintermørket blir mer og mer framtredende. Ganske deprimerende egentlig, men det er jo så mye koselig å se fram i mot, så godt humør og optimisme råder, enn så lenge:)
Jeg elsker jo julen, og alt som det innebærer, og ekstra koselig synes jeg det blir rundt omkring i de tusen hjem, når lys og stjerner i alle varianter inntar vinduene våre:)
Det er heller lite med stjerner og adventstaker i de aller fleste vinduer enda, men uansett så er det koselig å gå en tur ute, og se varmen og lyset som flommer ut av vinduene i våre vinterhjem:)
Jeg var en liten tur ute i høstmørket tidligere i kveld, så jeg passet på ¨knipse et par bilder av huset vårt. Jeg har stort sett alltid mye lys på inne i huset, særlig på denne årstiden! Kanskje ikke helt heldig i forhold til både strømpriser og energi-forbruk, men jeg er rett og slett avhengig av litt lys hjemme, når det er såååå mørkt ute!? Bare jeg som føler det slik eller?? Jeg bruker selfølgelig mengder med steainlys også:)


Jeg tenner ofte lys i lyktene på trappa også, og synes det gir en koselig stemning:)Litt halloween-stemning noen dager for sent:)


Og til slutt vil jeg bare si til dere som har lurt på hvor jeg har kjøpt de hjerteformede adventstakene, at de er kjøpt på Claas Ohlson, av alle steder!!
Jeg tror faktisk at jeg aldri har kjøpt noe som helst der tidligere, men når jeg så disse stakene i brosjyren som vi fikk i posten, så måtte jeg bare dra for å sjekke ut hvordan de så ut In real life:)

Og jeg er veldig fornøyd jeg, med mine kjøp på Claas Ohlson :o)

PS
Hvis noen vet om noen fine interiør-butikker i Stavanger, so let me know :)
Jeg skal nemlig dit en liten svipptur:)

Take care folkens:)

Klem Linda

31 kommentarer:

 1. Så hyggelig det er på utsiden av huset deres, og inne også;)NYDELIG.... er som deg avhengig av lys, og stearinlys, kubbelys, og telys, bruker en liten formue på å brenne opp lys jeg iløpet av høst og vinterhalvåret...men det er en nødvendighet, for ikke å bli deppa;)med mykje lys, og mykje varme, holder man ut;)selv når det er som mørkest og kaldest...god tur til Stavanger.....har aldri vært der, så ingen tips å komme med hav det angår shopping. Men vet det er mange fine butikker der, søstern til samboeren min har akkuart vært der, fantastsik by ifølge henne, med mange bra butikker;så du finner nok noe å bruke pengene på hvis du vil det;)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 2. Hei, for et flott hus dere har. Koselig å se:) Her også brennes det masse lys, jeg kom til 17 telys og fire lange. De tennes nesten hver kveld, det blir en del i løpet av mørketiden. Har ingen tips når det gjelder Stavanger men vi jenter har vel en nese for sånt, bare å lukte seg frem;) God tur, klem fra Line..

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Så fint hus du har og koselig stemning!!
  Tente lykter på trappen er så innbydende synest jeg!!
  Håper du får noen gode tips om butikker i Stavanger! Er ikke så kjent der men vet at der ligger en kjempefin i Sandnes!
  "Kjøkkengleder" til bloggeren "Interiørgleder"
  Der vil jeg ta meg en tur så snart det passer:o)

  Ha en fin dag:o)

  SvarSlett
 4. Stavanger er jeg dessverre ikke kjent i..

  Så flott huset ditt var med alle lyktene og lysene!
  Klart vi må tenne lys i denne mørketiden... ;o)

  Ha en fin dag.

  Klem J.

  SvarSlett
 5. Ja...det er flere som må ha mere lys:)det er nok øynene mine som begynner og skrante:)har hørt noen nevne noe med alder?:)
  ingen tips ang Stavanger desverre...
  ha en god tur
  klemmer edda

  SvarSlett
 6. Her tennes både "strøm" lys og masse stearinlys, er avhengig av det som så mange andre- det blir jo fort så mye hyggeligere-
  Var ute en kveldstur i går og var flott å se på alle lysene i vinduene og ved som spraket i peisen de fleste steder-

  har heller ingen tips om interiør butikker, desverre, men du får han en fin tur-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 7. dear linda..is iot you hause?..i think yes... it is marvelous...the atmosphere in theese pictures is wonderful...compliments....where do you live exactly?kisses
  simona

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder du viser. lys og lykter gir en fin stemning i høst mørket..
  Håper du får mange gode tips om butikker O=)

  Kerstin

  SvarSlett
 9. Så koselig!Dere har et flott hjem:-DJeg hadde blitt i veldig godt humør av å gå forbi huset deres en høstkveld ;-)Lyset gir en veldig god stemning!Ha en fin onsdag,hilsen Mona

  SvarSlett
 10. Så koselige de hjertestakene under,må finne frem min jeg og tror jeg!! Herlig stemning utenfor huset ditt,de fleste har vel mye utelys på nå for tiden. Studerte i England et år, og der hadde ingen lys ute ..ikke særlig koselig å gå kveldsstur der nei...

  SvarSlett
 11. Hei! :-) Første gang innom bloggen din,å den var kjempe fint. Liker veldig godt denne årstiden hvor man kan ha masse lys inne,også ikke minst den beste tia.. nemmelig jula :-)
  Ha en finfin dag vidre.
  Klem Christina.

  SvarSlett
 12. om du skal til stavanger og er intressert i interiørbutikker vil jeg anbefale deg å ta turen til nabobyen,sandnes. 15 min med bil. det er det mange koselige interiørbutikker. i handlegaten(langgaten) er det SMAK, SMÅ (for barn), Villa Rosa og Krossen kjøkkengleder. I gaten nedenfor er det Berheim. den er utrolig fin.

  SvarSlett
 13. Hei! Jeg kjenner deg igjen på bilde tror jeg. At du har vært inne i min blogg noen ganger. Men jeg er faktisk ikke så sikker på om jeg har vært her før. I alle fall har det skjedd forandringer. BRA forandringer da. For her var det innbydende!! Og digg med så store bilder! Og du hadde jo plass til dem også. Nei, dette likte jeg jammen! ;O)

  Men nå skal jeg komme med et forslag som kanskje ikke vil fungere. For jeg vet ikke hvor du kommer fra når du sier du skal til Stavanger. Men kommer du veien fra øst/sørlandet, så ville jeg helt klart foreslå å stoppe innom FRANSK LANDSTIL på MOI! Man kjører jo rett forbi den. Men jeg vet jo som sagt ikke om du kommer den veien...

  Uansett: Ha en fiiin tur og en gooood dag!
  Hilsen Liv ;O)

  SvarSlett
 14. Huset ditt er nydelig...
  Skulle jeg byg, ønsker jeg meg denne stilen :)

  Jeg tenner og myyye lys, både elektriske og levende. Er avhengig av det jeg og...
  Er jo bare så koselig og stemningskapende :)

  Clas Ohlson er vel heller ikke en butikk jeg handle for mye på , men tror jammen jeg skal ta turen innom jeg og :)
  Ha en fin dag Linda...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 15. Flotte stemningsbilder:)
  Eg tenner også mykje lys.Er avhengig av det eg også:)Det er så koselig:)

  Ha en fin dag

  Klem Nina

  SvarSlett
 16. hei og hopp

  så flotte bilder av huset deres. inngangspartiet er nydelig!!!

  ønsker deg en fin dag
  klem Beate

  SvarSlett
 17. For et nydelig blikkfang i vintermørket! Innbydende og koselig :)
  Vet du, jeg har faktsik kjøpt lampene jeg har i stuevinduene på Claes Ohlson.. Er ikke just der jeg går å kikker på interiør, men de sto nå der, til en meget gunstig pris :)
  De glimter til, stakene var veldig veldig skjønne!!

  Ha en riktig god Onsdag!

  SvarSlett
 18. Hei Linda!

  Jeg og elsker lys, både levende og elekriske på denne tiden. Mannen skjønner ikke helt den greia der, mener vi ikke trenger så mye lys på hele tiden. men joda:)

  God tur, har aldri vært i stavanger. Men vil tro de har mye fine små butikker der. Du finner de nok:)

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 19. Så flott huset ditt er...koselig og innbydende med tente lykter utendørs:))Er som deg avhengig av lys og stearinlys, tenner masse av kubbelys, og telys i løpet av vinterhalvåret, det gir så mye stemmning og hygge:) ...Villa Rosa i Sandnes er en kjempelekker butikk og det er ikke langt fra Stavanger.Ha en fin tur til Stavanger:))
  Klem

  SvarSlett
 20. Å ja, lys er et must! Det man bruker for mye nå får man stramme inn på når det blir lysere tider. Vi trenger lyspunkt i tilværelsen, bokstavelig talt!

  Du har det så pent atte! :)

  SvarSlett
 21. Så koselig og stemningsfullt :) Du har et flott hus med et inbydende inngangsparti!
  Jeg tenner også lys, og liker at det er lys i de fleste rommene, selvom vi ikke er i dem... Sikkert ikke helt "politisk korrekt", men det blir så mye koseligere :)

  Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 22. Hei Linda! Tusen takk for rosende kommentar. Så flott inngangsparti du har også! Det var morsomt at vi hadde laget innlegg om inngangsparti på samme tid. Så ditt innlegg først i dag. Huset ditt ser så pent ut.
  Ha en deilig dag!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 23. Hei, så enig med deg, levende lys er et must! C Ohlson, så bra, dit må jeg, likte de så godt! I Stavanger er det en nydelig butikk (ikke så mye interiør, men knallfine klær;-) syvende-himmel.no Stikk innom dem etter interiørraid, så kan du ta en sunn smoothie på tampen av dagen;-) God tur fra M

  SvarSlett
 24. For en herlig blogg du har!
  La meg til som følger, for her vil jeg se mer;)
  Aldri hvert i stavanger før, så det er lite hjelp i meg der.

  Ha en fin kveld.

  Forresten, huset deres var nydelig, og kanksje ekstra sånn det lyser opp i mørket.

  camilla /www.midtpunktenemine.blogspot.com

  SvarSlett
 25. Heisann, håper du koser deg på fredagskvelden:-) Så koselig det var med lys i huset ditt, og lykta på utsiden..Har og en lykt på utsiden, men får aldri tent den, men ser jo hvor koselig det er:-)
  Har du begynt å pynte til jul i hele huset eller?Ha en fin kveld videre..klem Stine Margrethe..

  SvarSlett
 26. Så koselig det var på trappen og i huset ditt. Det er koselig med masse lys både ute og inne i mørketiden :)

  God helg! Klem Tino :)

  SvarSlett
 27. huset ditt er aldeles nyydelig!! lys i lykter er herlig stemning:) her snør det som bare det og det er såååå koselig! knall julestemning:)

  nå skal vi kose oss med nystekte rundstykker og godt pålegg:) sitte lenge i joggedressen og bare gjøre ingenting, ja det er en perfekt helg for meg;))) ikke så kravstor hehehe:)))

  god helg!

  klem Lillan:)

  SvarSlett
 28. Du har et nydelig hus, veldig fint inngangsparti! Og såå nydelig m tente lykter! Kos deg i Stavanger, har ikke så mye peiling på interiørbutikker der, men Kremmerhuset er iallefall verdt et besøk :) Go helg! Klem Linda

  SvarSlett
 29. Så flott du har det!!

  Håper du hadde det fint i Stavanger!

  Klem

  SvarSlett
 30. Hei:)Huset ditt er så fint:):)
  Eg har noko til deg inne hos meg:)
  Ønsker deg ein fin søndagskveld:)
  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 31. Kanskje det er for sent...men i Stavanger er noen fine butikker; Anna Greta Interior pa Madla og Form & Farge pa Madla Amfi. Og Flittige Hender i Kannik(naer sentrum).
  Ellers skulle du tatt en tur til Nederland for her er det ogsa mange utrolig koselige butikker. Du har en veldig fin og koselig stil!) Lykke til med juleforberedelsene!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails