lørdag 25. desember 2010

Late dager....:)

Da er julaften over for denne gang, og vi kan nok en gang konkludere med en koselig feiring, nydelig mat og masse gaver:)
Vi var 13 stk. til bords hjemme hos oss , og i år hadde tydeligvis alle barna vært veldig snille, for vi fikk også besøk av Nissen:)


I dag har vi vært på familiemiddag hos min mor og far, og elgstek sto på menyen der. Virkelig godt!! Ellers så er det utrolig deilig med noen late dager, hvor ikke så mye står på programmet. Utrolig deilig å ha tid til hverandre, se på koselige filmer og bare slappe av!! Hvordan er dine fridager?

Ha en flott romjul alle sammen!

Klem Linda ♥


8 kommentarer:

 1. Deilig med litt late dager innimellom
  Her har vi vært ute på tur i mange minusgradet, spist deilig middag og spilt A til Å er artig spill. nå koser jeg meg her i blogg verdene
  Fortsatt God Jul til deg

  SvarSlett
 2. For et nydelig dekket julebord :o)

  Har vært hos mor og far og spist middag og ellers har jeg og vofsen bare kosa oss og tatt det helt med ro. Gleder meg til ungane kommer fra papsen for da blir det julefeiring nr 2 her i huset med gaver og glede :o)

  Ha ei fortsatt trivelig romjul :o)

  SvarSlett
 3. Så koselig det er hos deg! Julehilsen fra Stavanger!

  SvarSlett
 4. Deilig med noen late dager...det trenger vi avogtil!!
  Et nydelig dekket bord....lekkert og noen vakre spisestuestoler du har!
  Ønsker deg en fin romjul Linda :o)

  SvarSlett
 5. Utrolig fint pyntet bord, de rosene var bare helt nydelig!

  Ha en fortatt fin julefeiring!

  klem

  SvarSlett
 6. nydelig bord og bilder Linda.:-) ser dere har hatt en flott jul :-)) fin den du har roser i, sett på flere julebord i bloglandia nå..hvor har du fått tak i den ? Ja det er O.M tunika jeg har på meg.:-) gått i et her..fortsatt overnattingsgjester som snorker.:-) Nå ønsket jeg meg en stille stund på pc'n.:-)

  Fortsatt god jul

  klem

  SvarSlett
 7. For et lekkert bord du har dekket med koselig juleservice og for en fin vase rosene står i! Jeg skjønner at dere har hatt en koselig julaften. Her var vi bare 6 stykker, men med ungene blir det liv og røre uansett.

  Ønsker deg en rolig og fin romjul Linda!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 8. Flott pyntet bord - og nydelig juletre.

  Tror ditt plastikktre er mer stuerent enn mitt, Sia er vel bedre enn Plantasjen. ;P Men vi liker plast - LETTVINT!

  Her har vi kost oss med middager og lunsjer. Nå er det ingen flere planer lagt, bare ro! :) Og i kveld er det taco på menyen. ;)

  Kos dere masse!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails