torsdag 5. november 2009

Hjertedilla, og en aldri så liten tjuvstart .......:)

Jeg har begynt å planlegge litt til julen, og funnet meg noen favoritter som jeg tenkte jeg skulle kjøpe inn. Litt ny julepynt hvert år er et lite must:) Det er ofte ikke så veldig mye som skal til, men det nye "fiffer" liksom opp det gamle, dessuten så blir det ofte litt mer personlig når man blander litt gammelt og litt nytt:)
Og når jeg har først har funnet ut hva jeg har lyst til å kjøpe, så lønner det seg IKKE å vente!! Det har jeg nemlig tabbet meg ut på noen ganger tidligere. Jeg tenker at det er jo god tid til jul, og når jeg da omsider kommer for å kjøpe, ja, så er det selvfølgelig UTSOLGT!
Dermed har vi lært at vi venter ikke! Niks, vi kjøper med en gang:)
Nå har jeg da begynt å kjøpe inn noe av årets julepynt, og når jeg kommer hjem, og ser hva jeg har kjøpt, så slår det meg at jeg mest sannsynelig har utviklet et aldri så lite "kjærlighetsforhold" til hjerter i alle utførelser:o) For det har i grunnen blitt veldig mye hjerter!?! Akkurat som om jeg blir dratt mot alt som har akkurat den fasongen:)


Det som kan by på litt problemer når julepynten kjøpes inn en anelse for tidlig til å sette den fram, er jo at du prøver litt for å se hvordan det fungerer blant resten av interiøret, og så har du slett ikke lyst til å ta det bort igjen:)
Det har nemlig skjedd her i dag!! Jeg kjøpte noen vakre lysestaker med hjerteform, med både 2 og 4 lys, og disse skal  jammen få stå framme i november også! Er det litt drøyt?? Hihi, de er jo ikke så typisk jul, eller hva?

Denne lysestaken finnes med 4 lys også, så jeg kjøpte to av hver:)

Hmmm, jeg sliter litt med å ta de bort igjen, for jeg synes at de ga sååå koselig lys! Vi får se, kanskje jeg tar til fornuft i morgen:)
Jeg kjøpte også en del annet julepynt, og det har jeg satt pent inn i skapet så lenge:)
Disse bokstavlysestakene fikk blant annet bli med meg hjem fra Kremmerhuset:)


Det kan se ut som om det blir mer hvitt enn rødt hos meg i år, og det er nok ikke umulig! Men litt rødt skal det nok også bli plass til :)

Nå er det straks helg igjen folkens! DEILIG!!
Vi blogges....:)

Klem Linda

33 kommentarer:

  1. Så mange flotte ting du har kjøpt..
    Jeg har og en forkjærlighet for hjerter, kommer stadig hjem med noen jeg og :))
    Nydelige de hvite ....

    Klem,Kari

    SvarSlett
  2. Nydelige ting du har kjøpt:)Eg også har hjertedilla;)

    Ha en fortsatt fin kveld

    Klem Nina

    SvarSlett
  3. Så flotte lysestaker du har kjøpt, syntes godt du kan ha de framme nå...det hadde jeg gjort:))
    Jeg har også masse hjerter...koselig det.
    Ha en fortsatt fin kveld.
    Klem fra Marilyn

    SvarSlett
  4. De hjertelysestakene var utrolig fine!!
    Ikke lenge før du kan ha den fremme med god samvittighet :o)
    Klem J.

    SvarSlett
  5. Hei! Klart man kan begynne å planlegge jula nå... pynt er allerede kjøpt inn her også.. blir litt nytt hvert år. Jeg har også kjøpt JUL-lyststakene fra Kremmerhuset. Tror det skal være adventsstaken vår i år! :)
    Ha en flott kveld!

    SvarSlett
  6. Så mye fint du har kjøpt! Helt enig med deg, dumt å vente til det er tomt!!hehe..
    Kjempe søte hjerte staker..

    Klem

    SvarSlett
  7. Det er noe med disse hjertene ja. Har en stor forkjærlighet for dem jeg også :) Lysestakene er kjempefine, og de passer perfekt i dine vindu, så...joda...jeg skjønner fristelsen er stor, hehe, men jeg hadde pakket dem bort noen uker til.

    Patience, patience my friend! ;-)

    SvarSlett
  8. Hei Linda:) Du er ikke alene om å å like hjerter, har i mange varianter jeg også. Jeg var på maksbo, skulle kun ha fugemasse:) Det endte med at jeg stod å pakket ut julepynten for dem. Jeg så nemlig litt store hjerter i "gull" til å ha telys i, i en pappeske. Nå henger det et i to av stuevinduene her, litt julepynt må en jo kunne henge opp når den første snøen meldte seg i går. Men nå syns jeg hjerter er helårs jeg da, de skal få henge en stund i mørketiden:) Fine lyestaker du har og JUL bokstavene var kjempefine:) Klem fra Line...

    SvarSlett
  9. Men hjerter kan en jo ha hele året:)
    Den god jul lysestaken var jo bare skjønn....
    ha en fin dag
    klemmer edda

    SvarSlett
  10. Helt enig med deg, er det noe som fungerer så fint med interiøret som hjertelysestakene så bare la de stå fremme :-) Kjempekoselige bilder...

    SvarSlett
  11. Skjønner godt at du vil ha de fremme, er jo veldig lekre da. Hvitt er nydelig til jul
    God helg

    SvarSlett
  12. Kjempeflotte lysestaker:-)Det er veldig mørkt og grått om dagen så hvorfor ikke ha de fremme i førjulstiden...Det er jo nå,før snøen har falt at det er mørkest...Du kan dekke deg bak mange fakta her hi-hi;-D Ha en flott helg med eller uten juleforberedelser!!Hilsen Mona

    SvarSlett
  13. Så mange flotte ting du har kjøpt Linda..

    Ikke drøyt å la disse få stå fremme... syns de var fine...Den hjerte staken likte jeg veldig godt...

    Ønsker deg en fin fredag
    Klem Kerstin

    SvarSlett
  14. Hei Linda...godt å se at det er flere enn bare meg som elsker hjerter i alle varianter...Ja nå lukter det faktisk litt jul her i huset også:o)Lykke til i konkurransen min,og god helg til deg fra Maliva

    SvarSlett
  15. Kjempefine ting du har kjøpt!!!
    Klart du vil ha dem fremme...og du har jo ikke røde lys i da :o)
    Det er så mye fint i hjerteformede saker!!

    Ha en fin fredag :o)

    SvarSlett
  16. Hjerter er bare kjempe koselig da! Ble inspirert av bildene på bloggen din, så kanskje jeg får komme meg ut en liten tur i lunsjen og titte litt, så det ikke blir utsolgt :) Ha en riktig fin fredag. Klemmer fra Elin

    SvarSlett
  17. Supersøte hjertestaker du har kjøpt. Skjønner godt at du ikke har lyst til å ta de ned igjen. Det er så utrolig koselig med litt ekstra lys og varme i vinduskarmene nå i november-mørket.

    God helg ønskes deg og dine ♥

    SvarSlett
  18. De julestakene var kjempesøte. Lekkert med hvitt også til jul - også til alt det grønne.
    Så flink du er med bilder. Kan du forklare meg hvordan du får bilder til å "henge" sammen med og/eller uten rammer?
    Ønsker deg en deilig helg!
    Klem fra Anette Willemine

    SvarSlett
  19. Hjerter er jo flotte! JUL tok jeg også med meg hjem fra kremmerhuset, nydelige de der! Tror vi har litt lik smak, venter på pakke fra Sverige med noen lignenede hjerter med lys på toppen, men med levende, nice. Jippi snart helg, den skal nyyyytes!

    SvarSlett
  20. Hei hei til deg. Så mye flott du har kjøpt deg. Ja, jeg skjønner deg. Er så mange ting en kan forelske seg i. Jeg er støtt og stadig forelsket i så mye, utsetter og kjøpe, dermed er det utsolgt,hi,hi. Flotte lysestaker, hvor har du kjøpt de? stor klem

    SvarSlett
  21. heisann!!

    så utrolig mye fint du har kjøpt!!! åhhh!!
    sånn hjertelysestake med 4 lys , en slik du har i vinduet har jeg bestilt meg fra jotex nå,kostet 400,- der men den var bittelitt anderledes i hjerteformen, litt mer gammeldags. NYDELIG!

    Du hvor har du kjøpt den adventsstaken med 4 hjerter?? den så jeg hulda hadde også, den er bare nyyydelig!

    GOD HELG!

    PS: bare pynt i vei du, gjør som du vil:))))

    klem Lillan

    SvarSlett
  22. Jeg har diller på hjerter jeg også, og har de i mange slags varianter :) Synes de kan være helårspynt, det var mange fine du hadde kjøpt.
    God helg! Klem :)

    SvarSlett
  23. Ååå, jeg likte alle hjertene veldig godt!! Jeg kjenner at jeg hadde vært veldig klar for en bytur.Er ikke så mye å finne her lokalt... Tror det er noen hjerter som roper til meg at de vil komme i hus her også...;)

    SvarSlett
  24. Nydelige julestaker i hjerteform!!!
    Skjønner godt at du vil ha dem fremme:)
    Prøver selv å vente litt med julepynt hjemme, er redd for å gå lei...
    Hvitt er jo så stilrent og lekkert, liker det kjempegodt jeg også:)
    God helg!
    Klem Anita

    SvarSlett
  25. Så koselige ting du har kjøpt :) Jeg har kjøpt to zinkhjerter i dag, og de hang jeg opp... De skal ikke ned enda, i alle fall :)

    Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe

    SvarSlett
  26. Hei og god morgen.
    Tusen takk Linda for varmende ord på bloggen tidligere i uken. Slik er med på å gjøre at jeg holder på å ikke gir opp når det koker. Som nå. Der alt skal fikses til løå og jeg plutselig har fått panikk at vi ikke har nok varer. he he
    På en måte så ser jeg frem til at løe helgen er over slik jeg igjen kan kose meg med å lage ting til huset vårt, planlegge jul og gjøre ting for min egen familie. Ha en herlig søndag. Klem fra Elin:)

    SvarSlett
  27. Hei Linda!

    Kjempemasse fint du har kjøpt. Lønner seg å være tidlig ute med å kjøpe. Der sliter jeg litt i år, siden november skal være kjøpefri.. Hmm.. Tenkte jeg ikke på;(

    Hvor har du kjøpt de stakene med 2 og 4 lys? Ønsker meg sånne:)
    Du er ikke gal om du vil ha de fremme, jeg teller ned dager til jeg kan sette frem. Det blir i slutten av nov. Da klarer jeg ikke vente lenger..tihi..

    Ha en vidundelig uke!

    Klem!

    SvarSlett
  28. Kjempe fint, og enig med deg, ingen grunn til å vente...he,he....Veldig skjønne funn du har gjort, kommer til å bli fint hos dere til jul!

    SvarSlett
  29. Hei Linda.
    Sååå mye fint du har kjøpt. Me love hjerter too.
    Fik en kommentar fra mellomste barn i går faktisk. :o) " mamma tror du liker hjerter, d er jo hjerter over alt. Der og der, og der og..."
    He he. Elers kjenner jeg d begynner å krible litt når d gjelder jul jeg også. Jeg synger i kor, og vi har begynt å øve på jule reportoaret. Kjempe koselig.
    Ønsker deg en fortsatt fin uke :o)
    Klem Tone

    SvarSlett
  30. Heia!!!
    Sååå mye fint du har kjøpt deg!! Mange fine lyestaker som gir flotte stemningsbilder...
    Har give away på bloggen min hvis du harlyst til å prøve å vinne et dyrberg& kern smykke til jul!!
    Velkommen!!
    Klæm Linda

    SvarSlett
  31. Lekkert lekkert...så mye fint du har kjøpt!
    Disse lysestakene var såå fine, lurer på hvor du har kjøpt de?????
    Ønsker deg en nydelig helg,klem hanne

    SvarSlett
  32. Hei.. Hvor har du kjøpt de nydelige hjerte- lysestakene?? Kjempe fin blogg :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails