torsdag 16. juli 2009

Rosa skolestart :)

I dag var "lillemor" og jeg ute og handlet litt til skolestart....allerede!! Tiden går så utrolig fort!?! Vi drar jo til sydligere strøk om litt over en uke, og etter det går det slag i slag! Eldste sønnen skal plasserers på hybel i Oslo, og det er mye som må ordnes. Dermed så tenkte jeg at jeg like godt kunne begynne forberedelsene til høsten allerede nå:)

Riktig fottøy til små barneføtter er viktig, så både innesko og sandaler fra Scholl fikk vi med oss:) Veldig søte synes både prinsessa og jeg! Ellers så fikk vi kjøpt ny skolesekk fra Bergans, selvfølgelig rosa den også, deilig hettejakke + shorts fra Kari Traa og en familieplanlegger som skal hjelpe oss å holde styr på alle aktiviteter :) Da er vi i alle fall i gang med å planlegge en hektisk høst-sessong:)

Men i mellomtiden håper jeg at vi alle kan nyte mange, lange og deilige sommerdager!!

Ha en fortsatt strålende sommer alle sammen!

Klem Linda

11 kommentarer:

 1. Så herlig skolesekken var, og skoene og alt, nå skulle jeg ønske at min frøken fortsatt hadde sin rosa periode men den gang ei.

  De familieplanleggerne er jo så kjekke sånn har vi også, så mannen ikke minst kan holde styr på når jeg skal på kveldsvakt:)

  Kos dere i Syden og nyt dagene hjemme og solen som titter litt frem igjen.

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 2. ååå så herlige ting til skolestart den lille prinsessa får. Elsket den rosa skolesekken med engel på, helt herlig:)

  kos deg i syden:) klem monica

  SvarSlett
 3. "Lillemor" gleder seg vel ekstra til skolestart nå når hun har fått så mye fint til den store dagen! Hun kommer nok til å bli kjempefin!

  Dagene går fort, og før en vet ordet av det er høsten der! Men enda er det lange late dager igjen å kose seg på :)

  Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Ja, da er vi igang...Ånei...:-) Fine, gode sko!!!! Kos dere i Syden, klem fra Marianne

  SvarSlett
 5. Ja, huff å huff. Ukene fyker avgårde, snart er det skolestart igejn. Smart du har vært da og begynnt forbreredelsene. Flotte ting. Og den aktivitetskalenderen har vi også- smart.

  klem

  SvarSlett
 6. Hei Linda
  Så mange kjekke ting du har handlet til skolefrøkena. Jeg har også alltid vært tidlig ute for rett før skolen starter så er det totalt kaos og man finner ingen ting.
  Vi skal handle litt i helga. Både klær,permer og penal osv. Hun trenger det meste for plutselig hadde hun gått fra å være 1,40 til å bli 1,55 på no time. Å det ses ufattelig godt på ermer og bukseben. ha ha ha. Plutselig ble det høyvann!
  Ha en herlig sommerdag. Nyt den. Masse klemmer fra Elin:O)

  SvarSlett
 7. Takk for koselig hilsen på siden min! Så kjekt at du vil følge meg!
  Så mye kjekt lillemor har fått til skolestart!! Jenta mi elsker også alt som er rosa, hun er 4. Synes tida fyker avgårde, hun var jo "nettopp" liten... Ha god tur til sydlige strøk! Jeg kommer nok titt og ofte tilbake her:-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så søtt!!Åhh sukk...
  Husker den tiden som om det var igår:)

  Ha en fin ferie med alle dine.Klem Christina

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så mange koselige ting dere har handlet til skolestart!
  Tenker prinsessa var fornøyd:)
  Ha en fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 10. Så fine ting dere har kjøpt! Rosa og gjennomført:) Er deilig å være godt forberedt. Ha en fortsatt god sommer! klem fra silje.

  SvarSlett
 11. Hei hei!
  For en fin blogg og lekkert hus du har:) Herlig!

  Så fine ting du har kjøpt til skolestart!
  Jeg elsker å handle inn til skole og barnehagestart til barna..og jeg går jo selv på skole, og det er jo så mye fint å velge i... Etter noen mnd i blogglandia blir det nok nostalgiske boktrekk og penal på meg i år;) Hihi..

  Ønsker deg en fin helg og fortsatt god sommer... :)

  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails