lørdag 25. juli 2009

Snacks-skåler på en lørdag:)

I dag har jeg bare lyst til å vise fram de nye snacks-skålene mine fra Burka:)
Jeg har gått og "siklet" etter dem en stund, og i dag dukket de på mystisk vis opp akkurat der jeg var :) Helt tilfeldig altså, hihi:) Så da måtte jeg jo bare kjøpe dem! At det var de rosa og hvite som fikk bli meg hjem, kan vel neppe kalles noen tilfeldighet:) Nesten litt slitsomt, at jeg ALLTID velger rosa!! Finnes det noen kur mot en slik "rosa-syke"?? De var veldig søte i rosa da, eller hva??

Jeg har faktisk prøvd, opptil flere ganger, å kurere meg selv mot denne "rosa-syken", og det går fint en periode. Jeg klarer meg fint med andre farger en stund, men så går det ikke lange tiden, så er jeg nesten på en helt umerkelig måte, tilbake på det rosa igjen?!? Jeg trives rett og slett best med rosa:)
Ellers i dag, så fikk jeg kjøpt noen lekre store badelaken fra Lexington. Disse er selvsagt selvskrevne i kofferten når vi reiser på ferie om noen dager:) Jeg gleder meg til å ta dem i bruk! I tillegg kjøpte jeg diverse forskjellige interiørblader som jeg tenkte jeg skulle kose meg med i kveld:) En skikkelig jentefilm står også på tapetet for min del i dag, så da skulle virkelig lørdagskvelden være dekket opp:) Herlig!!

Ha en deilig lørdagskveld dere også jenter!

God klem fra meg :)

10 kommentarer:

 1. Jeg er en rosa jente jeg også, skikkelig fine boller og det lexington håndkle kunne jeg tenkt å sett nærmere på, koster vel det hvite ut av øya tenker jeg

  SvarSlett
 2. Så fine boller. det er rart hvordan man bare helt plutselig kommer over ting man har ønsket seg en stund :) Og da må man jo bare ha dem!

  Jeg er ikke rosa, men begynner å få mer og mer sansen. Hadde jeg aldri trodd :) Men jeg har faktisk malt et rom rosa. Og det er ikke pikerommet, men trappegangen. Så jeg er på veg :)

  God natt! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. de er lekre de skålene, jeg har akkuratt like i chips og godis og i samme farge som deg:)Er nok en roa jente jeg også gitt:) hihi

  ser du har kjøpt svenske blad, det er bare favoritten altså. Høres ut som en helt perfekt kveld:)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Herlige skåler! Så enkle og likevel så utrolig dekorative. Har du kjøpt dem "På kjøkkenet" og har de dem i mange andre farger? (passerer nemlig byen i løpet av uka)

  Ønsker deg en riktig fin ferie i syden, men vær forsiktig...husk svineinfluensaen! :)

  SvarSlett
 5. Hei du. Ser du har kjøpt "allt i hemmet". :) Et fint blad!
  Ja denne rosasyken... Tror nok ikke det er noen kur for den, men det trenger du da ikke heller! Rosa er fint og koselig.
  De skålene fra burka er veldig fine. Har CHIPS selv i beige. Godisskålen er knust av min kjære...
  Ha en fin søndag og kos deg på ferie når den tid kommer!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Skålene var kjempefine i rosa! Jeg har en turkis-syke som jeg har prøvd å venne meg av med. Nå er det kun på badet det går i turkis!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Hei igjen! Skjønner godt du ikke klarte å motstå de fine skålene!!! Og så fin lay out du har fått!! Sommer og smak av det;-) Kjempefin var headingen din!!!

  Fra Sverige tok vi en snartur til fylket ditt, med regn passet badeland i Sarpsborg perefekt! Så morsom sklie de har fått der, måtte prøve den to turer;-)

  Klem, Marianne

  SvarSlett
 8. skålene er kjempefine! jeg har sett på de selv :) må innrømme at jeg også er litt rosa/lilla-glad frøken :) tidligere brukte jeg aldri farger, beige og hvit var tingen - men, nå må jeg bare ha noe søtt som frisker opp! :)

  ha en super dag!!!

  klem/lisa

  SvarSlett
 9. Heisann!
  Rosasyken er ikke å bli kvitt!! Jeg er heeeeelt lik! Alt som er rosa bare roper på meg!!

  Høres ut som du hadde en strålende kveld!

  Klem fra Livy

  SvarSlett
 10. Digger de skålene! Får mine flybåren fra Oslo neste helg! Gjett om jeg gleder meg!
  Kjempeflott blogg du har!

  Kommer gjerne igjen!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails