fredag 5. juni 2009

Dagen før dagen :)

Jeg holder på å forberede og planlegge fest her til i morgen, og det er mye som skal gjøres! Jeg har faktisk vært litt flink til å dekke bordene dagen i forveien denne gangen, så slipper jeg å stresse så mye i morgen:)
Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle gjøre det, så da har jeg jo en mulighet til å forandre mening underveis hvis det skulle være nødvendig! Jeg tror at jeg har landet på å dekke to bord, i stedet for å prøve å prakke alle 20 menneskene sammen i spisestuen rundt et bord.

Som dere ser her, så har jeg dekket to bord som er ganske nærme hverandre, slik at det ikke skal være noe problem å ha litt kontakt mellom disse.
Det er jo en dør i mellom, men så lenge den er dobbel og åpen, så går vel det greit?! Jeg tror jeg synes at det blir bedre slik enn å prøve å lage et langbord i spisetuen. Da må jeg jo nesten ommøblere hele huset:)
Dette bordet er dekket med Kongle-serviset fra Per Spook, og det har jeg vært veldig fornøyd med:) Sølvtøyet heter Lilje, og er enkelt og pent:)
Blomster hører selvsagt med, og denne gangen har jeg gjort det enkelt med hvite roser i en sølv-vase:) Jeg simpelten elsker hvite roser:)

Jeg kjøpte også noen vakre Peoner i dag, som jeg har plassert i hallen. Blomster der er jo en hyggelig velkomst-hilsen til gjestene:)
På menyen står det Tapas, og da skulle det være litt for en hver smak:) Det blir til sammen 15 små retter pluss kaker og desserter, så jeg tror ikke det kan være mulig å gå sulten herfra i morgen:)

Jeg gleder meg veldig til å samle huset fullt av gode venner. Hva er vel bedre enn å være sammen med hyggelige mennesker, og kose seg med god mat og god drikke?!
Så gjenstår det bare for meg å ønske alle dere som er innom, en riktig god helg:)
So long folkens:)
Klem Linda

24 kommentarer:

 1. Ååå så nydelig pådekking! Det må være hyggelig å være gjest hos deg og føle seg så velkommen :-) Å sitte ved to bord kan da ikke være noe problem. Det er ikke alle som kan plassere tjue til bords på en så elegant måte som du kan. I hvert fall ikke jeg med den ministua vi har. Lykke til med både selskapet og helga forøvrig!

  SvarSlett
 2. Så flotte bord!
  Du må kose deg masse i morgen;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. He he, driver med det samme jeg!! Nydelige bord du har dekket!! Kos dere masse i morgen og nyt kvelden. Tapas her og,nok å gjøre...klem

  SvarSlett
 4. Hmmm....Blir nok flott fest, både vakkert pyntet og ikke minst go`mat..Tapas er jo noe alle liker:O)Lurt å pynte dagen i forveien..så kan du jo nyte mer av dagen i morgen..ikke sant?Kos deg..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 5. Lykke til med festen. Fantastiske bord, det der blir suksess! Jeg gjetter på at du skal feire den runde dagen din? Det var ikke så verst å bli ... år var det vel?? Grattis med overstått, og kos deg med gode venner.
  mvh
  Heidi

  SvarSlett
 6. Lekkert:) synes det var fint med den løsningen å ha bordene sånn jeg.
  Flott bordekningen hadde du også, og tapas er jo så godt, det blir nok en vellyket bursdagsfest, regner med at det er det du skal ha.

  Kos deg masse med gode venner:)))

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 7. Ha en kjempefin fest i morgen og jeg håper på at du får mange fine presanger!

  SvarSlett
 8. Åhh så flott du har dekket bord :) Og de to bordene står jo ikke langt fra hverandre så det skulle ikke by på problemer :)
  Ja hos deg føler alle seg velkommen :))
  Nydelige blomster :)

  Kos deg og ha en riktig herlig kveld med nydelig tapas :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 9. Så flott bord du har dekket. Det går helt sikkert bra å ha bordene sånn. Tapas høres deilig ut. Husk å kose deg i morgen:))
  Vi skal også på vennefest, gleder meg.
  Klem Marilyn

  SvarSlett
 10. Så flott du har dekket!! Hørtes koselig ut å samle så mange gode venner. Og tapas er jo både godt og veldig sosialt å spise.

  Kos dere masse i morgen

  Klem

  SvarSlett
 11. Åååå, så herlig Linda!
  Syns jeg hører latteren rundt bordene i morgen kveld. Lekkert pyntet! Lurt med to bord. Sitter det 20 stk rundt samme bordet, må man uansett flytte på seg for å få pratet med alle...
  Jeg pleier også å dekke bordet dagen i forveien. Da kan jeg, som du sier, endre på ting underveis og det sparer meg for mye selve dagen!
  Gleder meg til å høre hvordan dere har hatt det .-)

  Klem

  SvarSlett
 12. Åå, så koselig du har gjort det Linda.. ordentlig fint og klart til fest! Kos dere masse imrg og resten av helgen: )

  Klem fra meg

  SvarSlett
 13. Tusen hjertelig takk for kompliment, det setter jeg pris på!
  Hvor nydelig du har dekket på bordet!!!
  Jeg ser at du har en klassisk vakker stil.
  Jeg er også glad i lyse blomster.
  Skal du lage tapas selv?
  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Så koselig det ble da! To bord kan da ikke gjøre noe. Utover kvelden mingler jo folk rundt omkring uansett:) Deilig å gjøre det meste man kan dagen i forveien, for oftest så er man jo så sliten når den store kvelden kommer. Kan du nyte kvelden:)

  Kos dere!

  SvarSlett
 15. Ha en fortreffelig fest med gode venner i morgen. Du har pyntet så fint atte, og tapas er jo kjempegodt.

  So long ...

  SvarSlett
 16. Hei og lykke til med festen!!! Smart å ha de litt delt, nå kan jo alle på samme bordet hører samme historien, 20 blir litt mye. Dette skal jeg ta med meg!! Og nydelig dekket, hvite roser,-sikker vinner!!! Lykke til og kos dere masse!!!!!

  Klem, Balkemor:-)

  SvarSlett
 17. ),O
  lö,)
  l),
  l
  Lykke til på festen!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 18. Åhh,for noen nydelige bord & blomster...Skulle ønske jeg var gjest;)

  Ha en fortreffelig feiring & god helg..
  Klem fra Christina!

  SvarSlett
 19. Så utrolig lekekrt du har dekket bord og laget til til gjestene:) lurt å dekke dagen før så kan du kose deg med det istedenfor å stresse! Elsker også hvite roser, de er så vakre og de var nydelig oppi sølvvasen! Vasen var bare såååå fin, den fallt jeg helt for!! Ønsker deg ei nydelig helg:) klem monica

  SvarSlett
 20. Lekkert bord Linda, skulle gjerne vert gjest her, virkelig hyggelig, stilrent og pent.Neste helg skal jeg samle gode naboer hos meg, en tradisjon vi har 1gang i året, nå er det min tur, menuen har jeg ikke helt bestemt ennå.
  Kos dere i kveld.

  SvarSlett
 21. Kjempeflotte bord du har dekket!!
  Lilje har jeg også...synest det er enkelt og vakkert!!
  Håper du får en flott kveld:o)

  SvarSlett
 22. ..ååå dette var jo bare vakkert...kos dere masse....klem ;)

  SvarSlett
 23. Håper at festen var vellkket.. nydelig bordekking ihvertfall!! Hvordan er formen..*S*

  Kos dere videre ..
  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails