lørdag 13. juni 2009

Litt av hvert på en lørdag:)

I dag vil jeg begynne med å skryte litt av den eldste sønnen min:) (En mors privilegium vet dere, hihi)
Han er på svømmestevne på Hamar denne helgen. Forøvrig det største stevnet som arrangerers i Norge, med hele 800 svømmere påmeldt! Så langt har han svømt 4 øvelser, og fått hele 3 gullmedaljer og en 4.plass! Han skal svømme en øvelse til i morgen, og det virker som om han er i god form, så det blir spennende!
Han har i tillegg forbedret sine egne personlige rekorder kraftig, og det er jo det viktigste. Grattis, grattis gutten min!
Forøvrig kan jo en stolt mor nevne (når jeg er godt i gang med skrytingen liksom) at svømme-sønnen allerede har vært tre sesonger på det norske junior-landslaget, og at han til høsten skal begynne på NTG (Norges Toppidrettsgymnas) for å satse på idretten sin. Kun 3 svømmere ble tatt inn der i år, så han er selvsagt super-fornøyd:) Akkurat den biten er nok litt værre å svelge for en mor, når han allerede som 16-åring må flytte på hybel. Skrekk & gru, jeg orker nesten ikke å tenke på det!?

Ellers så må jeg jo også nevne mine to andre håpefulle, som også trives bra i det våte element:)
Jeg er selvsagt like stolt av de alle tre, selv om det er eldstemann som har kommet lengst sånn resultatmessig. For meg er det viktig at de driver med noen form for fysisk aktivitet, og at de trives med det de gjør:)
Her ser vi litt av de alle tre:)

Selv har jeg tatt meg helt fri fra svømmingen denne helgen:) Jeg bruker nemlig stort sett ALLTID å være med. Men i dag har jeg og "lillemor", i stedet, vært på en liten shopping-runde. Jeg skjønner at jeg kan ha gjort en aldri så liten bommert, når jeg kjøpte med meg disse produktene hjem. Sterkt vanedannende har jeg hørt fra andre her i bolgglandia:)Jeg skal bare bruke det på vask av sengetøy da:)
Jeg har nemlig kjøpt denne tidligere, og du verden for en fantastisk duft! Nyvasket hus med lukt av lavendel! Ja, det kan jeg helt klart venne meg til!
Noen små søte hjerter ble også med meg hjem i dag. Disse hang jeg opp i kjøkkenvinduet:)
Jeg kjøpte også litt klær og noe småtteri til lille frøkna, og noen topper til meg selv. I kveld er det nemlig jentekveld for meg og tullemor, og da skal vi kose oss med jordbær, litt snop og noen fine filmer:)
Jeg har kjøpt med meg denne filmen, som jeg gleder meg til å se:)
Det var virkelig litt av hvert fra meg denne gangen. Dere får bare være overbærende med meg:)
Ha en flott lørdagskveld alle sammen!
Klem Linda

20 kommentarer:

 1. Heihei!
  Gratulerer til alle dine flotte barn! Så hærlig!

  Nå er det lenge siden jeg har lagt kommentar (jeg har ikke kommet meg inn i bloggene, så irriterende!!!)
  For et flott hus du har! Å hage ikke minst! Du skal være glad du ikke bor i tromsø, for her går det årevis før noe som helst begynner å vokse. Ikke kan man ha hva som helst heller. Sånn sett er det kjedelig å bo så langt nord.

  Jeg er likevell optimistisk å prøver det meste av planter;)

  Ha en superfin lørdagskveld!
  Å forresten den filmen har jeg sett, den er kjempebra!

  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har kjøpt med den Durance husvasken for første gang i dag jeg. Gleder meg til å prøve den! :)
  Fint hus dere har i forrige innlegg! :)

  SvarSlett
 3. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Gratulerer med flotte resultater til sønnen din! Så flotte bilder fra huset ditt! God helg fra Siv

  SvarSlett
 4. Så flott...grattis til eldstegutten!
  shopping er alltid gøy;)
  Mye fint du har funnet i dag;)
  Kelm fra MAja

  SvarSlett
 5. Hei! Selvfølgelig kan mødre skryte litt av sine barn :) Det hører med!

  Den husvasken har jeg lurt på å kjøpe selv også... Fikk enda mer lyst til å prøve den nå :) Lurer på om det følger "vaskelyst" med på kjøpet??

  Ha en fin søndag! Hilsen Margrthe

  SvarSlett
 6. Hei og GRATULERER så mye med sønnen., du må være kjempestolt! :) Så gøy!! ^^,)
  Den husvasken så spennende ut,hmmm kanskje jeg må prøve den og håpe at vaskelysten tar meg,tjihi :)
  Ha en flott søndag! ^^,)

  SvarSlett
 7. Du han sønnen din blir farlig for medstudentene...:-)
  Har durance til sengetøyvask jeg og,helt nydelig!! Og filmen kan du glede deg til om du ikke så den i går,veldig bra!
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei kjære deg!
  For noen herlige unger du har! Skjønner godt at du er stolt av dem! Og for en utrolig bragd av eldstemann!! FLOTT!!

  Håper dere hadde en super kveld i går, og nyter solen i dag!

  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
 9. Velkommen til Nib :) Her har jeg aldri vært før. Gratulerer så mye med resultatene til eldstemann!

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye til eldstemann! Så moro med såå flotte resultater!! David er på Hamar han, og, og det jeg har fått med meg er at han fikk en 3. plass på 50 fri, og da er jeg jo superstolt!! Lukter supergodt av de vaskemidlene du har kjøpt. Jeg har foreløpig holdt meg til oppvasksåpa, men må jo være helt nydelig å legge seg i sengetøy vaska med di!

  Ha en fortsatt fin søndag! Klem Nina

  SvarSlett
 11. Hei

  Gratulere med så bra resultater til eldstemann!Fantastisk bra!Gruer meg til den dagen mine er klar til å flytte ut...;( Men virker som han har et kjempetalent og da er det gøy å satse...

  Har selv kjøpt de flaskene & ja,det lukter himmelsk!!;)Idag er jeg så sliten,var på utdrikkningslag hele går og natt.Så jeg skal slenge meg ned på sofaen med en film og godis ikveld!I can`t wait;)

  Ha en fin kommende uke Linda;)Klem C

  SvarSlett
 12. Ikke rart du er stolt av eldstemann som er en slik dyktig svømmer:) Graulerer så masse med strålendes resultater og skoleplass:) Utrolig skjønne barn du har, alle sammen:) Høres koselig ut meden shoppingtur, jg tro jeg også må få meg durance klevask og husvask, for jeg kan formelig kjenne duftenher jeg sitter hihi:) Ønsker deg en videre fin søndagskveld:) klem monica

  SvarSlett
 13. Gratulere med sønnen din, forstår at du er stolt:))Kjempebra!!!
  Og lavendel må jeg kjøpe forstår jeg:))
  Ønsker deg en nydelig kveld,klem:))

  SvarSlett
 14. Så flink gutt du har da, skjønner godt at du er stolt ja. Enig med deg, den durance husvasken lukter himmelsk. Har ikke prøvd tøy vasken enda, vet ikke om jeg tørr;-)

  Håper dere får en flott uke.

  klem

  SvarSlett
 15. Hei Linda..så gøy at du har kommet deg inn på NIb du også..velkommen skal du være...Også må jeg få gratulerer deg med eldste sønnen..blir nok en vi kommer til å følge med på i media i fremtiden han der da kanskje?
  Koselig med slike jentekvelder,og go`dufter i huset..Jeg er hekta på de produktene til Durance..blir nok det du også skal du se...Go`ukestart til deg fra Maliva

  SvarSlett
 16. Gratulerer med den flotte svømmeren din!!
  Klart en mamma må få være stolt!
  Men skjønner utrolig godt at du synes det blir fryktelig med hybelliv for han (muligen har ikke synes det blir like ille...he,he)
  Gruer meg selv jeg til min eldste reiser i høst..han kom inn i hovedkorpset til garden (jippi) og drar i september (uhuu)
  Velkommen foresten i klubben for vanedannende vaskeprodukter...du er helt skjønne, og jeg har ingen planer om å gå i terapi for avhengigheten..he,he!

  Ha en flott dag Linda, og nok en gang grattis til den kjekke, flinkisen din!
  Klem G-C

  SvarSlett
 17. den husvasken har jeg selv blitt anbefalt, men jeg har aldri kjøpt den, tror det er på høytid nå! tror jeg skal en tur bort til hadeland glassverk, på interiørhuset:) De har den der vet jeg, og jeg bor like ved;)
  Den er ganske dyr antar jeg:)
  PS: flinke unger du har!!
  klem fra Lillan

  SvarSlett
 18. Skjønner at du er stolt av sønnen din! Durance produktene er bare herlige, nå har det kommet en ny duft i serien som heter limeblossom, og den er bare helt vidunderlig!! Anbefales på det varmeste. Håper du og snuppa di hadde en kos jentekveld:-)

  Camilla:-)

  SvarSlett
 19. Enig med du! Det er viktig at ungene driver med noe annet enn tvspill og data! Og selvfølgelig er det viktig at de trives med det de gjør. Gratulerer med bra resultater for eldstemann.

  Og takk for titten rundt huset ditt. Kjempetrivelig!

  Klem

  SvarSlett
 20. Å så kosleig å lese om stolt mor!!! ete r så stas når det går dem godt! Nyt innkjøpene og kos deg videre, klem fra Marianne

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails