tirsdag 23. juni 2009

Sommerferie!!

Da var endelig sommerferien her!! Ungene hadde siste skoledag før ferien i dag, og sommerværet har omsider meldt sin ankomst! Herlig:) Eldstemann er allerede langt avgårde på 17(!) dagers-treningsleir i Ungarn. Veldig lenge for en litt småhysterisk mor, men jeg kommer meg vel gjennom det også:) I dag besøker han Wien i Østerrike, så gutten lider ingen nød, og han er faktisk så langt flink til å ringe hjem med litt oppdateringer :)
Slik som på dette bildet kunne jeg gjerne tenkt meg at ferien skulle være, med barna like i nærheten selvsagt, men ferien for oss blir litt oppstykket, så vi får ta det litt som det kommer:)
Deilig med fri og sommervær uansett!
Neste torsdag setter vi kursen mot Trondheim og hyggelige familiesammenkomster. Der er det duket for 90-års feiring for min farmor, og jeg gleder meg veldig til å treffe alle sammen igjen:)Det blir nemlig altfor sjelden, men nå skal vi altså ta turen:)
Vi blir der til mandag tipper jeg. Deretter kommer eldstesønnen hjem igjen, og jeg og han tar turen til Oslo i fem dager hvor han skal delta på NM i svømming. Det blir spennende, og Oslo er jo ikke den værste byen å tilbringe noen dager. Det blir nemlig god tid til litt shopping også:)
Og til slutt drar hele familien til Balaton-sjøen i Ungarn i slutten av juli. Der skal vi kose oss med synden-liv, bading og sol:)
Ellers så blir det helt sikkert noen strandturer her hjemme også, og det kan også hende at det blir en liten tur til hytta på fjellet. Hvem vet?! Vi tar det som det kommer!
Det er uansett vidunderlig deilig med ferie!!

En riktig god sommer ønsker jeg dere alle sammen:) Nyt ferien!
Klem Linda

8 kommentarer:

 1. Hei Linda!: )

  Så deilig med ferie, nyt den til det fulle og kos dere masse!

  Sommerhilsen og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Jeg kunne også tenkt meg å sitte i en av de stolene med hele stranda for meg/oss selv. Hadde vært noe det :) Her hadde ungene siste skoledag fredag, og de har allerede rukket å kjede seg. Herlighet hvordan skal dette gå? Selv har jeg ikke ferie før om fire uker, og da er det vel plaske, plaske, men pytt...den tid og den sorg. Blir været dårlig får man gjort desto mer av andre ting...og oppgavene står i kø ;-) Men som du sier, det er da kos med sol og sommer også, og jeg nyter det! :) Ha en trivelig sankthansaften! Klems

  SvarSlett
 3. Herlig med ferie.

  Passer perfekt med en trondheimstur nå som sommeren endelig er kommet:)

  Riktig god ferie til dere.

  klem

  SvarSlett
 4. Hørs herlig ut,kos dere masse!! Håper du poster litt innlegg innimellom...smil

  SvarSlett
 5. Venter selv på ferien,noe som virkelig skal bli godt.Nyt ferien og kos dere masse. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 6. Så snedig! Jeg skal også til Trøndelag i 90 årsdag til min farmor neste helg.... :-). Vi skal litt lengre nord enn Trondheim da (Namsos). Jeg er oppvokst på Stjørdal og mine foreldre bor der.

  Skjønner godt du syns det er lenge at guttungen er borte i 17 dager! Men sannsynligvis har både voksne og barn godt av at de får fartet seg litt .-9

  Nattaklem i st Hansnatten .-)

  SvarSlett
 7. Nyte og kose deg masse!!
  Det går nok bra med gutten skal du se;)
  Høres ut som en trivelig sommer dere skal ha;)
  Vi reiser på torsdag til Kypros...restplasser til en billig penge kan man jo ikke la gå forbi..tjihi
  I morgen må vi pakke, plassere katt og hamster;)
  God sommerferie fra Maja

  SvarSlett
 8. Gratulerer med feriestart!! Kos dere masse og nyt livet! Kelm, marianne

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails