lørdag 20. juni 2009

Fotomontasje:)

Det er utrolig mye man får lyst til å lære seg, og blir inspirert til å gjøre når man leser bloggene til dere kreative blogge-jenter her i blogglandia:)
Jeg har blant annet lagt merke til hvor flinke veldig mange er med bilder, og hvordan de herligste kreasjoner dukker opp på forskjellige blogger:) Dermed er det bare til å legge seg i selen, og se om det er noe som er oppnåelig for seg selv også:) Og som regel så er det jo det, bare man bruker litt tid!
Og denne gangen kan jeg stolt si at jeg har laget en liten fotomontasje selv, og ikke var det vanskelig heller:)
Jeg brukte noen trampoline-bilder av lillemor som jeg stadig tar litt bilder av:)
Det er alltid litt morsomt å lære noe nytt, eller hva? Takk for all inspirasjon dere gir i form av koselige tekster og nydelige bilder jenter:) Dere er supre!!

Ha en flott lørdagskveld!
Klem Linda

11 kommentarer:

 1. Hei!Du kan så si,mange får det så utrolig bra til.Jeg har prøvd å få til mye og har endelig klart å lage min egen signatur etter at jeg måtte klø meg en god del ganger i hodet før jeg endelig skjønte at tallkoden skulle omgjøres til html kode.Du vet,jeg er en av de som ikke god på data. Flotte bilder og metoden du hadde satt det sammen på var stilig. Ha en flott lørdagskveld. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 2. Utrolig flotebilder Linda og veldig lekkert satt sammen:) Uff jeg er veldig drlig på slikt, men liker å lære meg nye ting da:)Er det et eget program u har brukt til å ette bildene så fint sammen? Ønsker deg en videre finhelg Linda:) Klem monica

  SvarSlett
 3. Så flott montasje!!
  Er ikke vanskelig nei, må bare sette seg inn det det først og siden går det som en lek;)
  Klemmer fra Maja

  SvarSlett
 4. Skikkelig flott...og så har du jo et enda flottere objekt å ta bilder av ;-) Hvordan får du til de duse kantene forresten? Klems

  SvarSlett
 5. Kan ikke noe sånt jeg...så blir veldig imponert altså:-)

  SvarSlett
 6. Kjempefin montasje! Liker at det skinner igjennnom på kantene rundt bildene. Kan jeg spørre hvilket redigeringsprogram du bruker?

  Jeg brukte flere dager i forrige og denne uken på å sette meg inn i slike bilderedigering. Det var ingen lett sak, men man får det til etter en stund...

  Klem

  SvarSlett
 7. Det ble jo kjempebra!! Gøy å lære noe nytt..bryte nye grenser...det er det vi vokser på..ha en super lørdagskveld videre!! miamor:)

  SvarSlett
 8. Så flink du er :) Har ikke våget meg på fotomontasjer enda, men en vakker dag går jeg i gang :)

  Og modellen din var vakker. Skjønner godt du tar bilder av henne :)

  Ha en fortsatt god helg :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 9. Så bra! Ikke sant det er morsomt med bilder?
  Jeg har lastet ned et redigeringsprogram jeg også og prøver å lære meg. Men det tar tid ja :-). Har også Photoshop på maskinen, men der har jeg ikke kommet så langt enda. Noe må man jo ha å gjøre i sommer om det skulle bli dårlig vær også :-)
  Ha en flott søndag, Linda!

  Klem

  SvarSlett
 10. Kjempefine bilder du viser frem,lillemor var jo bare helskjønn...

  Flink du er;)

  Ha en fin søndagskveld!Klem klem

  SvarSlett
 11. det er jo så stilig med sånne fotomotasjer... men hvor lager du dem? hvilket program kan man bruke som er lett-for-mor? :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails