onsdag 11. februar 2009

Full forvirring :)

Jeg har skrevet tidligere i bloggen her at jeg har tenkt til å begynne med noen oppusingsprosjekter ettervert. Akkurat nå befinner jeg meg litt i tenkeboksen, og mens jeg er der finner jeg masse inspirasjon og motivasjon i alle de kjempefine bloggene dere jenter skriver. Det eneste som kan være litt problematisk er jo at det finnes så mye forskjellig som er fint!?! Nå har jeg brukt litt tid på å prøve å finne ut hva jeg virkelig liker, og da oppstår et annet problem! Jeg merker nemlig at jeg heller veldig mot den hvite, rene stilen som mange av dere viser fram i bloggene deres, og da lurer jeg veldig på om det er en stil man kan være fornøyd med noen år? Misforstå meg rett, jeg synes virkelig at at stilen er lekker, men kan man fort gå lei, når det blir sååå mye hvitt? Jeg har nok hatt en klassisk, kanskje litt kjedelig stil, i huset mitt til nå, og jeg merker at jeg hungrer etter litt forandring :o)

Jeg merker at jeg klør i fingrene etter å ta malekosten fatt, både på møbler, gulver og ALT annet inventar. Så det er nesten så jeg ikke klarer å vente :))))
Vel, hvis noen av dere har noen råd til ei som er litt stilforvirra, så rop ut :) Kan jo ikke si annet enn at det ER lekkert med alle disse hvitmalte, delikate møblene?
Vel, det kan være en fordel at ting tar litt tid her i huset, så får jeg nok tatt litt etter litt. I mellomtiden så kan jeg jo bare fortsette å la meg begeistre av både blogger og andre nettsider som viser fantastiske vakre interiør :)

Ha en flott kveld alle!

7 kommentarer:

 1. Er enig med deg i at det hvite er veldig tiltrekkende .. :o) Begynte å male ting hvite jeg også .. men så stoppet det liksom opp - ble usikker på om jeg virkelig ville ha alt hvitt. I tillegg er jeg veldig glad i rosa - litt kraftig rosa og bruker det som fargeklatter i form av puter, lys, duker e.l.
  Nå har jeg noe hvitt, noe jordfarger, noe grått og ikke minst noen rosa ting rundt omkring. Man må selv finne ut hva man liker - men hvitt er jo et godt utgangspunkt. Så kan man eventuelt variere farger på småting.

  Gleder meg til å se hvordan du får det etterhvert - men synes du har det kjempefint nå også jeg :o)

  Ha en flott torsdag - klemmer!

  SvarSlett
 2. Koselig blogg du har! Nå "følger" jeg deg! :)

  SvarSlett
 3. Hei,jeg har også tenkt på å ha alt hvitt,men det er jo så "hardt".. Dessuten leste jeg at det var på tur "ut", det skulle visst være en god dose beige sammen med hvite;)

  Uansett,det er det jeg er endt opp med og er vel egentlig fornøyd med det. Jeg liker å ha småting med litt forskjelige farger,(alt etter årstid...)

  Synes du har det veldig fint som det er;)
  Ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 4. hehe! Godt det ikke bare er meg! Kjenner meg sånn igjen! Nesten litt "fælt" å se inne hos alle.. Så mye fint, og masse forkjellig.. Jeg må ærlig innrømme at det er mye vanskelige å ta en avgjørelse nå enn det var før jeg oppdaget bloggland! Hehe.. Jeg elsker blogging, og får kjempe masse tips og ideer, men så er det som du sier enda mer å velge mellom! Jeg hadde det ganske lyst i stuen nesten hvite vegger, lys sofa, hvite møbler..Men jeg gikk lei.. Så her er det blitt farger på veggene i alle rom.. Med hvite møbler..Alt kom så mye bedre frem.. Er kjempe fornøyd med litt farger.. Jeg elsker jo den shabbye hvite stilen med malte tregulv!Men Men jeg oppdaget den på ny litt for sent (var ikke så pop når vi pusset opp!)Lurer på om man noen gang blir 100% fornøyd jeg..Alltid noe man ser eller nyheter som kommer som man vil ha eller gjøre om, men det er jo begrenset hvor ofte man kan pusse opp da.....Tror ikke du blir så mye klokere av dette laaange innlegget mitt, men ønsker deg ihvertfall masse lykke til i valgene dine! Bruk gooood tid;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei.. surfer litt her inne og fant din blogg..

  Jo, var man ikke forvirret før ble man det i allefall etter man begynte å blogge..

  Jeg ser at du er ganske klassisk i stilen.. tunge mørke møbler..

  Om du er usikker gjør du følgende:
  Heng opp hvite tekstiler (kan være laken også) i rommet.. legg hvite tekstiler på alle de mørke møblene slik at de dekker til en viss grad.. sett deg ned å se på rommet.. er det dette du vil ha??

  Mange ganger er det bare lys vi trenger for å endre et rom.. fjerne tunge gardiner fra vinduene, flytte noen lamper.. det er ikke så mye som skal til egentlig.. og det trenger ikke koste allverden heller:o)

  Ikke gå i fella med å begynne å male et mahognyskap hvitt før du er sikker.. det eneste du oppnår er å ødelegge skapet;( og det er vanvittig mye arbeid... da er det bedre å selge skapet og kjøpe et som passer..

  Lykke til!

  Hilsen Bea

  SvarSlett
 6. Takk for alle hyggelige kommentarer og gode tips og råd :)
  Det hjelper alltid litt å høre andres tanker når man er usikker, så takk skal dere ha!

  SvarSlett
 7. Hei, denne måtte jeg bare kommentere. Jeg har jo alt hvitt hjemme. Det er veldig fint men jeg syns nå at det er litt for kaldt hos meg, så jeg er jo inne på tanken om å få inn litt jordfarger her for å lage det mer lunt. Litt mer klassisk kan du si. Du er jo en klassisk dame så hvorfor ikke bare ha noen få ting i hvitt og resten klassisk? Klassisk er tidløst, jeg kunne godt tenkt meg kjørt klassisk selv. Mulig man blir lei alt etter en stund uansett hvordan man har det.....jeg vil tro man er i forskjellige faser i livet hvor man må forandre.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails