lørdag 7. februar 2009

Snøvær til besvær....

Denne helgen er jeg på kurs i Oslo absolutt hele helgen! Siden vi ikke bor sååå langt fra Oslo så bestemte jeg meg for å kjøre fram og tilbake hver dag..... og gjett om jeg angrer! Det har vært skikkelig slitsomt å kjøre på det vanskelige og glatte føret som er nå. Vanligvis så synes jeg det er koselig med mye snø, men å kjøre i snøstorm er IKKE morsomt!

Når jeg kom hjem nå på kvelden, så så det slik ut utenfor huset:

Det er jo eventyrlig vakkert med all den nysnøen da :)
Ellers så har jeg knipset noen nye bilder av kjøkkenet og stue-delen som jeg kan dele med dere her. Kjøkkenet har jeg tenkt til å gjøre litt med etterhvert, men jeg har ikke helt bestemt meg for omfanget enda. Noen som har noen forslag? Jeg har i alle fall tenkt til å bytte ut vifta over konfyren, samt bytte benkeplate. Jeg får filosofere litt over det framover :)

Her er kjøkkenet:


Her ser vi fra "penstuen" mot spisestuen og kjøkkenet:
Jeg fikk vært en liten tur innom Ikea i går også, så jeg kjøpte med meg noen tulipaner, servietter, noen kubbelys og noe annet "småtteri". Ikke den store shoppingen på Ikea denne dagen altså. Jeg får komme sterkere tilbake neste gang jeg er der :)
Ha en fortsatt god helg alle sammen!!3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!
  God helg til deg også og ha en fin morsdag;0)

  SvarSlett
 2. God formiddag, og gratulerer så mye med morsdagen i dag!

  Huff, det snøværet blir til besvær for mange! Håper det har gått bra frem og tilbake alle dagene.

  Dere har et nydelig hjem synes jeg! Takk for at du viser oss bilder fra kjøkken og stue i dag!

  Deilig med litt Ikea shopping! Jeg skal på ikea på torsdag, og gleder meg masse :-)

  Ønsker deg en fin søndag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 3. Snøkaos er aldri gøy, syns sånt er ekkelt jeg spesiellt da man ikke ser mer enn fronten på bilen. Men da det er sagt så det jo ut som rene julestemningen hos dere. Huset deres kler både å være vinterhus og sommerhus. Liker kjøkkenet ditt så godt og resten også, ser så innmari koselig og varmt ut hos dere:) Ha en fin morsdag og søndag.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails