mandag 30. mars 2009

Ekte hverdagsgleder :)

Først vil jeg takke for alle gode tips og meninger på mitt forrige innlegg. Det er så "alright" å høre litt hva andre også mener. Man har liksom litt lett for å "sette seg litt fast" i sin egen måte å vurdere ting på. Tusen takk skal dere ha :) Jeg kommer til å gjøre det som de fleste av dere mente, at jeg først tar tak og vinduer, så får jeg se etter det.
Over til dagen i dag....den har vært hektisk! Det er jammen ikke bare-bare å være "gressenke" sååå lenge, Puh! Nå er i alle fall husbonden ventet hjem på onsdag, så det skal bli godt å få han hjem igjen :) Forhåpentligvis med kofferter fulle av ting og tang shoppet i Kina :)
Men selv om det har vært en hektisk dag, så fikk jeg vært innom MesterGrønn og kjøpt meg noen nydelige Hortensiaer. Jeg er så svak for de hvite, de er bare vakre :)
Jeg var dessuten innom min nye favoritt interiørbutikk og kjøpte enda et par "glasshåndklær" fra GreenGate, jeg trengte et par til :) Jeg har virkelig fallt helt for den serien! De hadde ikke kopper med hank i den beige-varianten med "polkadots", så jeg bestillte 6 stk som jeg forhåpentligvis får om ikke så altfor lenge:) Da er jeg altså snart den lykkelige eier av mine første GreenGate-kopper!
Med ett så var alt stress og mas som forduftet :) Det er jammen ikke mye som skal til for å få ei husfrue lykkelig, hihi! Ekte hverdagslykke, spør du meg!
Jeg fikk i tillegg med meg den nye katalogen fra GreenGate, og den er kanskje ikke helt heldig å ha i hus?? Kan jo fort bli dyrt!

Mye lekkert er det utvilsomt!
Ha en fin uke folkens :)
Klem

17 kommentarer:

 1. Elsker disse produktene jeg også!
  Trøster meg med at det går ann å kjøpe litt etter litt...
  De hvite hortensiane var bare skjønne, spesielt i de røffe pottene!

  Natthilsen fra Gunn-Cathrine

  SvarSlett
 2. For noen nydelige hortensiaer :)) Jeg elsker dem jeg og, de er bare vakre :)
  Greengate har bare såå mye lekkert. Vet ikke om jeg hadde turt å ha katalogen hjemme hehe ;)

  Tenker det skal bli godt å få mannen hjem igjen ja. jeg vet hva det er å være alene med barna. Mannen min var sjømann da ungene var små...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Ja huff, så mye lekkert fra Green gate at det fort bli dyrt. men, men:-)
  Nydelie hortensiaer, bare så synd a hos meg står de desverre ikke særlig lenge.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Nydelige hortensiaer,og lekre krukker:)
  Greengate har såå masse fint.

  Heldig du som får hjem mannen.
  Min reiste til Amerika i dag på båt og blir borte i 5 uker:( Heldigvis er det vår og lange lyse dager:)
  Ønsker deg en fin uke,klem:)

  SvarSlett
 5. *ler* Leste det i går kveld, men var for trøtt til å kommentere; jeg ville gjerne hatt 6 selv, men siden jeg ikke har noe som helst behov for de (kjøpte jo servise til 4 stk for bare noen uker siden) måtte jeg beherke meg. Denne gangen. ;)

  Ha en flott dag!!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 6. Veldig flotte pooeskjulere du har, passer perfekt til hortensiaene!! Greengate ja..., har fått den katalogen jeg og,o har som deg helt dilla. Vanskelig å få tak i tekstilene her jeg bor dessverre,men har mange lattekopper og nen skåler. Har kjøpt rødprikkete plastservise til sommerens piknikmåltider også! Ha en flott dag, kos deg med kinamannen når han kommer!!
  Klem

  SvarSlett
 7. Elsker hvite hortensia! Men har problemer med å finne riktig størrelse på de. Enten er de kjempestore el for puslete. (eller aå er det hodet mitt det er noe galt med :o) he he)
  Gled deg til å få hjem mannen din. Jeg fikk hjem min nå på lørdag., etter ên mnd vekke. Nå skal vi kose oss i to uker, før han reiser vekk i ên mnd igjen.
  Klem

  SvarSlett
 8. Så gøy med nye GreenGate produkter :) Trur de koppene er i den serien jeg liker best, den som er mest nøytral ut av de. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 9. Er kjempefornøgd med lampene eg også:) Fine bilder du viser:)

  SvarSlett
 10. kjekt med litt hverdagsgleder.

  SvarSlett
 11. Hei,ja det er gøy å unne seg litt nytt til heimen...og med friske blomster blir det riktig så vårlig hos deg:O)Fortsatt go`uke til deg fra Maliva

  SvarSlett
 12. Så flott du har det, Linda ;o)..

  Jeg syntes soveromsmøblene dine var flotte som de var! Hvitt er lekkert, men enda finere er det med litt kontraster.

  Klem til deg.

  SvarSlett
 13. Så fint du har det i heimen!

  Vært en tur innom Mestergrønn idag jeg og, men jeg endte opp med en mellomrosa hortensia. Stod lenge å vurderte, veldig svak for de hvite. Men så tenkte jeg at nå er det vår og jeg må innimellom prøve litt farger;)

  Ikke lett å være gressenke, pleide å være det fra man-tor før. Men akk nå jobber han i nærheten...enn så lenge:)

  Ha en fin tirsdag kveld!

  SvarSlett
 14. Å så flotte horteniaer og potteskjulere! De var virkelig lekre og utenom det vanlige. Ja greengate har mye fint, så deilige farger nå til sommeren.

  Takk så mye for bursdagshilsen, det ble jeg glad for!
  Klem/Aina

  SvarSlett
 15. Heisann:-)
  Takk for tipset vedr. leieboere, kinkig det der!!

  Når det gjelder soverommet deres tror jeg det blir lekkert som det er hvis du maler tak og vinduer:) Jeg elsker mørkt tre sammen med hvitt/gyllent:)
  Gleder meg til å se resultatet i allefall:))

  SvarSlett
 16. Hei så koselig blog du har. Kjekt å unne seg noe kjekt i hverdagen:)

  god klem

  SvarSlett
 17. Ja hundebæsjen kunne vi godt misset men men, det ble en super dag i skogen på alle måter. Så det er bare å håpe på flere skogsturer:) Å det blir det nok.....

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails