fredag 20. mars 2009

En død laptop og nye puter.

Ja, da er det nok bare til å konstantere at laptopen min også har tatt kvelden :( Den tok følge med det berømte kjølehjørnet vårt. Jeg føler liksom ikke helt at jeg er inne i "flytsonen" akkurat nå?!?Det verste er at jeg ikke har backup på noe av det, så alt av "jobbeting" , bilder og fotoprogrammer vil mest sannsynlig gå tapt. Jeg skal ikke gi opp håpet helt enda. Vi skal få levert den inn på mandag, så får jeg bare håpe at de klarer å redde en del av innholdet på hardisken. Så nå blogger jeg helt på nåde her dere, med laptopen til min bedre halvdel, han er IKKE spesiellt glad i å låne bort sin jobbe-pc!
Som et lite plaster på såret, fikk jeg kjøpt meg et par nydelige puter i dag. Dessuten har jeg anskaffet det nyeste Jeanne d' Ark Living, og det bladet er jo bare helt nydelig :) Her er det bare til å jobbe for å snu en negativ trend skjønner jeg :) Ikke annet å gjøre! Jeg satser på at jeg har brukt opp min del av uflaksen nå, så nå er det bare flaks og positive hendelser som vil komme min vei :) Tro kan flytte fjell sies det jo! Haha :o)


Ha en fortsatt fin fredagskveld folkens :o)


13 kommentarer:

 1. Såååå kjedelig at pc'en har takket for seg... Har slitt selv med blogger de siste dagene, og føler meg helt hjelpesløs. Akkurat nå sniker jeg på nettet til naboen - et eller annet er tydelig galt med mitt Tele2 nett.

  Ha en superflott helg!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. fine puter...du har et vakkert hjem...

  SvarSlett
 3. Nye,flott puter kan faktisk redde en dag...he,he i allefall gjøre den mye bedre!
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 4. ikke gi opp håpet! det finnes mange flinke datafolk som kan redde innholdet på hardisken selv om laptopen har tatt kveld. så der finnes enda litt håp. hilsen en telemontør :) Nydelige puter. hvor får man kjøpt det magasinet forresten?
  Marianne

  SvarSlett
 5. Så kjedelig da Linda! Men så godt at vi har evnen til å shoppe oss lykkelige :-)

  Håper det løser seg med alt su har på laptopen din. Det er jo utrolig hva de som kan dette er i stand til å få til.

  Klem og god helg

  SvarSlett
 6. Å neeeei, så kjipt. Er alldri artig når sånt skjer nei. krysser fingre for at noe kan reddes.
  Håper du får en fin helg allikevell.

  Klem

  SvarSlett
 7. Så fine puter du har kjøpt! Håper dere klarer å redde det du hadde på laptopen! :)
  God helg!

  SvarSlett
 8. Takk for besøket på bloggen min :) Det er så koselig men nye folk der inne og du er hjertlig velkommen tilbake. Håper de klarer å redde det som er på pc`en! Kjipe greier, men du fikk deg nå noen fine puter da... God natt!

  SvarSlett
 9. Nydelige puter. Her går det i "nåle" puter. Må prøve å bruke opp litt reste stoff. he he. Klarer ikke å kaste noe.
  Ha en herlig kveld:O)

  SvarSlett
 10. Så fine puter du har fått!! Har kjøpt j.d. bladet i dag, skal kose meg med det i morgen! Ny søt header har du laget også,Linda!! Håper pc'n kan reddes...sen lørdagsklem

  SvarSlett
 11. God formiddag!
  Så kjipt med laptoppen! Jeg synes alltid det er slik jeg; aldri en ting som ryker av gangen. Nydelige puter du har kjøpt deg! Jeg var i en av de lokale interiørbutikkene i går, men de hadde ikke fått inn det nyeste bladet fra J'd ark enda - gleder meg til jeg får tak i det:-)

  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
 12. Kjempe fine puter! Det bladet kunne jeg tenkt meg! Kjempe søt påske-heading:)

  Klem

  SvarSlett
 13. Så kjedelig med kjølehjørnet og lap-topen - men vi får tro at lykken snur seg nå :o) Har tenkt tanken mange ganger når jeg sitter med tekoppen eller brusglasset samtidig som jeg jobber på pc'n .. men heldigvis .. bank i bordet .. har jeg berget unna den slags enda. Men - jeg fikk jo et fint brev i posten idag som kunne fortelle at jeg får restskatt - det er jo gøy det også .. NOT .. men jeg var klar over det da :o) Selv om man håper på et mirakel .. hehe ..

  Du har også flott header - så søt da :o) Så på de eggene (eller noen som ligner i alle fall) på Cornelias hus i Trondheim idag - samt det bladet du viser her .. ble ikke til at jeg kjøpte det - men må kanskje revurdere :o)

  Søte puter har du anskaffet også ja - har lyst til å prøve å lage sånne selv - og har kjøpt meg sånt papir til å stryke bilder over på stoff med .. men ikke kommet lengre. Hadde tenkt å fikse bilder fra mine foreldres ungdom og lage puter av .. :o) Men TTT (ting tar tid).

  Håper alt er bra med deg og dine - stor klem fra Toril :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails