onsdag 18. mars 2009

Et kjølehjørne i streik....:(

Da sa det takk for seg! Det simpelten bare stoppet, etter en litt "bråkete" periode de siste ukene. Det passer som regel aldri bra, at et sååå nødvendig elektrisk husholdningsapparat "tar kvelden" (sukk)
Så da har jeg sjekket litt rundt i forhold til både priser og modeller.
Den gode nyheten er at det lar seg gjøre å demontere det gamle kjølehjørnet, uten å rive ned hele kjøkkenet, for så å montere opp et nytt.(Som heldigvis har samme mål som det gamle )
Den dårlige nyheten er at det var fryktelig dyrt, og det var ikke akkurat det vi drømte om å bruke penger på nå! Er ikke det typisk da? At sånnt kommer som lyn fra klar himmel!?
Vel, da blir det i alle fall nytt kjølehjørne her, og jeg må jo innrømme at de er litt fine da :)Ting forbedres jo stadig, så jeg gleder meg til det er på plass.
I mellomtiden står nemlig alt av drikke ute på verandaen, og maten må begrenset til små kjølebagger. Skikkelig morsomt!
God natt alle sammen :)

5 kommentarer:

 1. Jada. Akkurat der var vi for en mnd siden. kjølehjørnet streika. Hadde reperatør der to ganger, men d funka ikke. Til slutt ble løsninga et nytt kjølehjørne (el bakdelen inni da) Og det ble litt av en ekstra kostnad som jeg kunne kjøpt mye fint for, he he.
  Go natt fra her nå

  SvarSlett
 2. SÅ kjedelig!!
  Er det ikke typisk da..at slike "nødvendigheter" skal sprenge "vil-ha" budsjettet??
  Jeg hadde det samme dillemaet når vaskemaskinen vår takket for seg....

  SvarSlett
 3. Ååååå så kjipt!! Det er så utrolig kjedelig når slikt skjer og det koster masse! Men det kommer nok til å bli helt supert når du får inn det nye!

  Ønsker deg en flott dag i solen!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
 4. Hei.. først vil jeg si at du har en kosli å fin blogg.. masse fint du viser frem.. Du har et pent hjem.
  Kjempekjedeli når kjølehjørner streiker ja.. har vært ut for det selv. Men alt ordner seg til slutt.. ha en fin dag..

  SvarSlett
 5. Som kjølehjørneselger vil jeg anbeafle Norcool sitt, både fordi det har glasshyller (letter å vaske om det blir søl) og pga lydnivå. I tillegg er det enklere å vedlikeholde enn mange andre.

  Mulig dere har bestemt dere allerede da, men bare måtte. ;)

  (Vi hadde det herlig! 20 varme og sol gjorde godt nå, vi har fortsatt minst 1 meter snø og tipper så vidt over 0 på gradestokken)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails