onsdag 11. mars 2009

Våren har inntatt tv-stua :)

Selv om våren lar vente på seg utendørs, så har i alle fall motivasjonen til vår-rengjøring innendørs innhentet mor her i huset :o)
Så i dag har tv-stua vært under lupen, og fått seg en skikkelig skrubb. Både vinduer, vegger og gulv har fått seg en omgang med såpe og vann! Utrolig deilig når det først er gjort! Dessuten har jeg hengt opp lyse vårlige gardiner og byttet litt på duker og puter. Forandring fryder :o)
Jeg har i tillegg kjøpt noen litt kule lamper som jeg synes passet fint i tv-stua. Stilen der er nemlig litt mer moderne enn resten av huset, og dermed måtte jeg jo selvsagt ha noen kule lamper!
Jeg fikk også kjøpt et lite, vakkert og blankt påske-egg som har fått plass på lysfatet på bordet. Det var kanskje ikke så veldig "påskete", men det er i alle fall et egg :)

I morgen tenkte at jeg skulle fortsette med litt vår-rengjøring i den andre stua. Man får litt blod på tann :) Deilig å få hengt ut alt av tepper, vasket vinduer og tatt et skikkelig tak her. Nå skal vinteren jammen ut av huset!!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld alle sammen :)

PS Jeg er utrolig takknemlig for alle hyggelige kommentarer som dere legger igjen. Tusen takk!

3 kommentarer:

 1. herlig å få vasket ut vinteren :))
  Når vi har sånn vær som idag, kommer energien tilbake og alt blir så mye lettere ;)
  Flotte lamper du har kjøpt deg :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Hei Linda. jeg syns du har en fantastisk blogg. jeg liker huset ditt og interiørsmaken din :) blir inspirert. du har jammen fått vaske ånden i deg.. er hjemme med sykt barn idag så kanskje jeg også skulle fått gjordt noe fornuftig.
  klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Ingen ting som gir så god savittighet som et nyvasket hus da, utrlig koselig syue du har!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails