onsdag 18. mars 2009

Vakker interiørbutikk

I dag tok jeg en bitteliten tur innom den nydelige interiørbutikken Brynem Interiør igjen. Jeg hadde ganske dårlig tid, men jeg MÅTTE bare innom for å se hvilke nyheter som har kommet inn :)

Jeg skal etterhvert pusse opp rommet til min lille prinsesse, og da kommer dette ganske langt opp på lista over hva jeg kunne tenke meg der. Sengetøy, sengeteppe og puter fra Greengate, helt nydelig, spør du meg! Og sengen er også bare helt skjønn! ( Bildene er tatt med mobiltelefon )De har slike små rom med utstillinger i hele 2.etg. i butikken, så de får vist fram varene i sitt rette element. Da ser man virkelig hvor lekkert det er!

Dette settet med kurvstoler og bord, synes jeg også var kjempefint. Det kan jo fint brukes både inne og ute.

Ellers så har våren omsider kommet hit til Østlandet også, selv om store deler er dekket med snø enda. Man kjenner i alle fall at lufta er vårlig og solen varmer. Da kommer humøret og gleden ved at det går mot sommer! Hipp Hurra!

Ha en fortsatt fin, fin dag :o)


6 kommentarer:

 1. oj..her var det mye fint!
  kjekt å pusse opp jenterom!

  SvarSlett
 2. For en flott butikk..
  Jeg skal og til å pusse opp et barnerom, men det skal huse både gutt og jente :)
  Kunne veldig gjerne hatt noe av dette til jenta mi :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Så mye flott de hadde! Den skulle jeg gjerne besøkt! :)

  SvarSlett
 4. Så lekkert da!

  Jeg står midt i oppussing av min 9 årige datters rom nå og hun har gjort det helt klart at hun ikke vil ha et VANLIG rom! Hun vi ha et INTERIØRROM! Skjønner?? :-)
  Hun ønsker seg Lexington sengetøy bla...så den der skal blir fin å ha med å gjøre fremover! Mon tro hven hun ligner...hehe... Men moro er det da.

  Ha en flott kveld

  Klem

  SvarSlett
 5. Hvorfor er det alltid slik at en får en følelse av at alle de fine interiørbutikker ligger langt bort fra der en bor??
  Tenker slik ofte her i bloggverden jeg, og denne skulle jeg også absolutt besøkt ja :-))

  SvarSlett
 6. Ja det er en flott butikk! Er så glad jeg oppdaget den! Tar en fast tur innom der når jeg skal på borgsenteret jeg nå ;-)

  Storesøster har sengeteppet fra Greengate, det er nyyyydelig!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails