onsdag 25. mars 2009

Vårlig og vakkert fra Sia :)

I dag har jeg vært på skikkelig "Harrytur" :) Jepp, jeg har vært i Sverige for å fylle opp kjølehjørnet igjen. Det meste av maten tålte ikke 25 grader, så da var det bare å kjøpe alt sammen nytt! Vel, nå er i alle fall maten på plass i skapet igjen, men det er jo ikke bare mat og få kjøpt hos "søta bror" Neida, jeg klarte fint å få med meg litt annet småtteri også :)
I dag synes jeg at de hadde fått utrolig mye fint hos Sia, så jeg kjøpte med meg litt derfra. Jeg kjøpte et serveringsfat som helt sikkert er fint å bruke ute framover, samtidig som det er dekorativt å bruke som et pyntefat som jeg har gjort her:)

Jeg kjøpte også lysestakene i glass, den lille telys-holderen med hvitveis i og de søte flaskene i kurv. Jeg synes at det ble veldig vårlig og fint :)I tillegg kjøpte jeg med meg noen søte, små påskeegg som enten kan henges opp, eller legges til pynt som her.

Ha en fortsatt fin onsdag alle sammen :)
Klem


13 kommentarer:

 1. Så fine ting du har handlet og pyntet med!! Nydelig satt sammen og hvitveis alt da..:-)

  SvarSlett
 2. Sikle sikle. Her var det jaggu mye fint gitt.

  SvarSlett
 3. Moro med herrytur, og spesiellt når man får med noen interiør ting hjem også:-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Det var ett nydelig stilleben du har satt sammen av de flotte tingene du fikk med deg fra "harry-turen" din....var ikke mye harry over dette hvertfall :))

  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 5. Så masse lekkert du har kjøpt:)
  Gøy med harrytur til Sverige:)
  Likte Hvitveisen så godt, det er ikke så lenge før den spirer her:)
  Go kveld,klem:)

  SvarSlett
 6. Hvitveis??? Heldiggris!!! Her er det ikke en antydning til noe sånn... :( Fin dag til deg!

  SvarSlett
 7. Heihei!
  Skulle i grunnen ønske jeg hadde sverige og strømstad nærmere... men jeg må nok ta til takke med rema og rimi her i Tromsø;)

  Vakkert nytt ja! Når det nærmer seg vår får man alltid lyst å fornye seg litt. Må nok ut en dag å titte jeg også:)

  Ha en superfin dag!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 8. Hei du !
  Takk for de hyggelige kommentarene du legger igjen inne hos meg !Jeg har brukt minimalt med tid på blogging i det siste og ser at det er mye jeg ikke har fått med meg. Til og med hvitveisen har gått meg hus forbi og det er jo sånne vårtegn jeg vanligvis suger til meg som en tørr svamp !
  Har lest de siste innleggene dine, godt at ting endelig er på plass igjen ! Et kjølehjørne er jo veldig kjekkt å ha og tingene du plukker med deg er jo kjempefine ! Faktisk er det nesten så jeg kjenner at jeg er i ferd med å sprekke her, når det gjelder min selvpålagte kjøpestans !!
  God helg til deg !

  SvarSlett
 9. Ahhh så masse vakkert du har fått med deg fra søta bror!

  Ønsker deg en kjempefin helg i snøværet!

  Klem fra Livy

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails