torsdag 8. oktober 2009

(For) søte fristelser :)

Jeg må komme med en erkjennelse kjære bloggvenner:)
Jeg har en "megastor" svakhet.......... og det er at jeg simpelten elsker marsipan!!
Jeg er sååå svak at jeg virkelig har problemer med å kontrollere meg selv:) Det er akkurat som om armer og bein ikke lystrer hjernen, når en slik søt marsipangris befinner seg innefor en mils omkrets av der jeg er:) Jeg blir på mystisk vis dratt i samme retning som disse små søte fristelsene befinner seg:)
Og så kan man jo si at ingen skade har vel skjedd om man skulle komme i fare for å ha spist en liten gris eller et søtt, lite marsipanhjerte?! Og det har det jo forsåvidt heller ikke......hvis det bare hadde stoppet med det:o) For det er nemlig der problemene tårner seg litt opp for meg !? Jeg har en lei tendens til å overdrive en smule når det kommer til å kose seg med disse herlighetene:) Og det straffer seg desverre dyrt i etterkant av julemarsipansesongen, som nå da altså varer helt fra høstferien (!) til langt utpå nyåret!!
Og ikke nok med det, julemarsipanen har knappt nok forlatt hyllene i butikkene, før de lekreste kolibrieggene dukker opp en ukes tid etter det! Da er det jo selvsagt på tide med påskemarsipan!?!
Vel, jeg har faktisk ved et par anledninger allerede, klart å gå ut fra en butikk som selger marsipan, UTEN å kjøpe med meg en eneste en! Slett ikke verst:) Kanskje er det håp for meg også??:)
Vel, dere får ha en flott torsdagskveld alle sammen, med eller uten marsipan:)

Klem Linda

10 kommentarer:

 1. Hei:)For ein flott blogg:)Å eit så fantastisk nydelig hjem:))Er sjølv fersk blogger!!Trivest svært godt i blogglandia:))
  Ein god helg ønskest:)

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at jeg ikke er alene om den lasten ;)
  Var nettopp inne på en annen blogg som skrev at julemarsipanen er kommet !!!!
  Jeg MÅÅ holde meg til lørdag, får holde meg borte fra butikken frem til da hehe...

  klem, Kari

  SvarSlett
 3. ..ja,
  vi har alle våre svakheter..
  Jeg er også fryktelig glad i søte ting ;o)
  Spiser vel snop hver dag (fysj..),
  of så Pepsi Max da... helt avhengig (dobbel fysj..)
  God natt ;o)
  J.

  SvarSlett
 4. Hihi, jeg kjenner meg igjen. Men jeg har gitt etter for marspanen. Synes egentlig det er veldig koselig når den kommer, selvom jeg vet mange mener det er alt for tidlig.

  Ønsker deg en fin morgendag! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. hihi, marsipan er jo sååå godt og da!!!! Så fine gardiner du har kjøpt da. Synes den greengateserien er nydelig:) Og helt enig, er jo så fint å kombinere. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Flere som er glade i marsjipan skjønner jeg. Jeg elsker det, både av ren marsjipan og kaker med det på....mmmm...vann i munn

  SvarSlett
 7. Hehe....alle har vi våre laster :-) Og, det er helt sikkert noen som tåler dette dårligere enn deg Linda :-9

  Klem

  SvarSlett
 8. Vi har vel alle våre laster ja;) Mange flotte bilder fra spisestue og kjøkken i de siste innleggene!

  Ønser deg en riktig fin helg:)

  SvarSlett
 9. Der er vi like, jeg også elsker marsipan. Et lite tips til deg. Nærmere jul selger de marsipan i 250 g strørrelser på Odd`s konditori i Fredrikstad. Jeg elsker den marsinpanen der og kjøper en del og dypper i sjokolade og koser meg noe veldig.

  SvarSlett
 10. hehehe, ja jeg er nok også meget svak for marsipan... jeg elsker det, og det er nok min favoritt forran Lakris som kommer på en god 2. plass :)
  klem.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails