onsdag 7. oktober 2009

Litt nytt av gardiner og Green Gate:)

Jeg vil igjen begynne med å takke så mye for alle positve meldinger og innspill jeg har fått av dere:) Tusen, tusen takk alle sammen!! Hver eneste en betyr mye for meg:)
De fleste av dere synes at jeg burde male spisetua, og det synes i grunn jeg også:) Når jeg så luftet det for mannen i huset, så var det bare så uaktuellt som det kan få blitt!?! Han synes at den er for dyr, og for tidløs til å males, og han var ganske bestemt på at da fikk vi heller kjøpe en ny spisestue!? ( Hva er det med menn som liksom skal være med å bestemme på interiørfronten da?? *lettere sjokkert*)
Vel, jeg får anse dette som første runde, og enn så lenge får den stå umalt :(
I dag har jeg bøtet litt på nederlaget med å kjøpe meg noen nye gardiner i stua i stedet:)
Enkle og pene synes jeg, så det er jeg i alle fall fornøyd med:)
Madonna'n står så pent og pryder vinduet i spisestua:)

Jeg la på en hvit duk på spisestuebordet, så blir det i alle fall et litt lysere utrykk:) Det får holde til neste korsvei:)

Her ser dere den nye serien som jeg har begynnt å spare på fra GG, i tillegg til det beige med prikker. Jeg synes det er så vakkert å kombinere litt forskjellige serier:)

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en riktig så fin onsdag:)
Take care folkens:)
Klem Linda

27 kommentarer:

 1. de gardinene var nydelige :)
  Og det serviset fra Greengate er lekkert. Det fineste de har, synes jeg ;)

  Ha en fin dag videre
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Haha, høres ut som mine mann. Jeg måtte gi tapt på spisestua men så lenge vi lever er det håp- han ga seg noksa lett med stolene så jeg får ta de små seirene jeg kan foreløpig.
  Gardinene var lekre. Det samme er greengate, jeg har også de prikkete og ønsker meg samme serviset :)
  Ha en fin dag.
  Klem fra Marilyn

  SvarSlett
 3. Nydelege gardiner:) Kjempefin blogg du har:) Eg kjem tilbake. Irriterande når menn heile tida skal meine noko liksom;) Hihi!
  Ha ein herleg kveld!
  Klem Anne i www.anneskaar.com:)

  SvarSlett
 4. Smaken har vi ja, jeg har jo de samme delene til servicet i tillegg har jeg også endel av det lyseblå med prikker. Jeg elsker det bare og bruker det hver dag!!!

  Jeg må bare si meg enig med din mann her altså, "IKKE MAL" den lekre spisestua!!! Jeg driver i bruktbransjen og vet hvor fort ting snur!!! Lekker hvit blondeduk og heller bytte stoltrekkene så er du reddet!! Denne er altså for flott for vår "hvite gale verden" som varer akkurat nå!!

  SvarSlett
 5. Jamen se, nå har du jo hvit spisestue jo! I hvert fall nesten :) Mannfolk ja... min er som regel blind, og jeg vet ikke om han hadde sett at spisestua plutselig ble hvit, så lenge jeg ikke ymtet om det på forhånd. Grunnen til at ikke alt blir som jeg vil er jo at jeg mener han har rett å ha meninger han også, i hvert fall et par, tre ;-) men er jeg smart spør jeg han til råds om ting hvor svaret ikke er så viktig, he-he... noe har man lært i årenes løp.

  Gardinene ser flotte ut! Det samme gjør Green Gaten! Sparer på blomstermønsteret jeg også :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine gardiner og nye Green Gates ;O)
  Lykke til i neste runde med mannen hihi.. og en fin kveld videre til deg :)

  SvarSlett
 7. Nå må du ta frem alle triksene dine ,Linda..ikke skuff oss:-)

  SvarSlett
 8. Hei:)Flotte bilder du viser,å nydelig blogg:)

  Nina

  SvarSlett
 9. Hei.

  Nydelige gardiner!! Spisestuen din er kjempefin som den er også, nydelige detaljer. Jeg likte virkelig de stoltrekkene dine, skal sjekke ut om de passer til mine stoler i morgen.. har problemer med å finne trekk til mine... så det blir spennende å se...

  Klem.

  SvarSlett
 10. Ops....det gikk ikke det altså!!
  Har selv en brun spisestue jeg gjerne vil male!!
  Men siden det ikke er så lenge siden den kom i hus så drøyer jeg litt....
  Tror nok din vakre hadde vært nydelig i hvitt også!!
  Skjønne gardiner og greengate!!
  Er så glad i de nye mønstrene som er kommet!!

  ha en fin kveld:o)

  SvarSlett
 11. Nydelige gardiner du har skaffet deg og green gate kan aldri slå feil...;) men hva med å sende bort spisemøblementet for å få det sprøyte lakkert. jeg har nettopp gjort det nå og er strålende fornøyd! Venter bare på topp platen før jeg kan blogge om den! Det kostet en del, men ikke en brøkdel på hva det ville ha kostet hvis jeg skulle kjøpe nytt! Har en vennine av meg som har gjort det samme med sitt som var i eik og hun valgte ut samme farge som fargen på veggen og det ble veldig lekkert!!! Med litt kvinnelist skal du nok se at du klarer å overtale mannen din hvis det er det du virkelig ønsker å gjøre;) ha en fin kveld. Linda

  SvarSlett
 12. Jeg må si meg enig med mannen din, jeg :) Synes det er litt synd å male slike flotte møbler. Den dagen den "hvite bølgen" er over, vil jeg tro det er en del som angrer for at de malte klassiske møbler hvite. Er det malt er det jo gjort for alltid. Men man skal jo trives med møblene også, og liker man ikke brune møbler er det jo et godt alternativ å male. Men det er lurt å gå noen runder først, i alle fall før man maler verdifulle ting.

  Gardinene dine var lekre!

  Jeg har også de samme mønstrene i GG. Det er kjempefint, synes jeg. Samler litt hver måned, så blir det vel fulltallig en vakker dag :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 13. Takk for hyggelig kommentar:)

  Nina

  SvarSlett
 14. ..helt samme holdning som min mann.. så felles skjebne vi to - haha!!
  Men spisestuen din er kjempefin, ikke tvil på noe annet!
  Klem J.
  Ps : vakre gardiner!

  SvarSlett
 15. jeg synes jo den spisestuen din var fin som den var..så lenge du har så mye hvitt til. blir litt mer spennende enn alt bare hvitt.

  SvarSlett
 16. Hei hei frue. Har oversett det ene du spurte meg om i forrige innlegg. Det har jeg kjøpt i en liten gavebutikk i Hoff. Min mormor bor i Vestfossen så jeg er støtt og stadig innom den butikken. Veldig koselig. Så skjønne gardiner hos deg. Har blitt glad i bloggen din. Ha en go natt. KLEM

  SvarSlett
 17. Takk for hyggelig melding. Lekre bilder, nydelig service. Ha en fortsatt fin dag. Kristin

  SvarSlett
 18. Likte spisestuen din jeg...men så er jeg ikke helt der andre er, ikke så glad i shabby chic stilen så jeg er vel ikke den rette til å utale meg der!

  Kjempe fin spisestue og nydelige gardiner!

  SvarSlett
 19. Syns gardinene var luftige og fine. Tenk her snør det og snør det, jeg tror jammen sant vinteren er på vei, snufs:(

  SvarSlett
 20. Høres ut som min mann, ikke alltid vi er enig om interiøret nei ;)
  Flotte gardiner og Greengate, fint med de nye mønsterne.
  Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 21. Hei! Flotte gardiner og smart mann, jeg syns de er rålekre som mørke!! Mener det! Er jo så klassisk og fint med mørkt, jeg elsker å kominere nytt med gammelt og dette synes jeg var knallfint som mørkt:-) Beklager, ikke mye sympati herfra selv om jeg fikk så utrolig koselig kommentar fra deg:-) Nydelig GGservise, skulle hatt de nå til kanelsnurrrene mine..Synd de ble vsarte....Husmora si det...;-)

  Klem, Marianne

  SvarSlett
 22. Det serviset du samler på er bare lekkert..

  SvarSlett
 23. Hei,Linda.Er nok enig med mannen din,disse møblene er for fine til å male. Det er lekkert med litt brunt sammen med det hvite.Gardinene er pene. Har ingen GG kopper,men denne kombinasjonen er lekker.Klem

  SvarSlett
 24. Takk for kommentar:)

  Jeg synes spisestuen din ser flott ut, du får gi mannen din litt mer tid så kan den kanskje bli hvit etterhvert? Mye bedre å male enn å kjøpe nytt spør du meg.

  Nå er jeg snart klar for ferie, så det kan bli en stund til jeg får besøkt deg igjen. Men jeg har ikke glemt deg;)

  KLem PInk lady

  SvarSlett
 25. Hei og takk for koselig hilsning, blir så glad. Jeg har ikke vært her inne før, så jeg må linke for å besøke senere. Flott blogg du har og litt av et hus! Vakkert... Enig med du mannfolk har vel ingen ting med interiør å gjøre... hihi! Ja sånn er det! Ha en nudelig kveld videre! Klæm Tina

  SvarSlett
 26. Hei,.flotte gardiner! åå det er så kjekkt med noe nytt,en blir så glad :o) digger det nye mønsteret du har shoppet fra GG - har sett på det ja...og mye jeg kunne tenkt meg!!!!! :o)
  Ha en snart God helg.,og takk for kosleg helsing på bursdagen min :o)

  SvarSlett
 27. HeiHei! Må nok si meg enig med din mann angående spisestuen din.SÅ FLOTT spisestue da. MÅ IKKE male* Hvitt og brunt er jo så lekker kombinasjon-
  Ellers, Nydelig blogg du har. Her kommer jeg nok tilbake å hilser på. Nydelig hus dere har,og kjøkkenet ditt.Drømme-drømme*

  Ønsker deg en kjempefin kveld videre
  Hilsen Lykkehjem*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails