onsdag 21. oktober 2009

Litt mimring...

Ved juletider i fjor, hadde jeg enda ikke begynt å blogge, så jeg tenkte at jeg kunne vise litt bilder fra hva som preget juleheimen da :) Jeg hadde stort sett fargene gull og hvitt, og det var faktisk første gang jeg ikke hadde noe særlig rødt :) Litt ble det jo, men i hovedsak ble det altså gull og hvitt:)Haslenissen fikk sitte i gangen selv om han ikke hadde de riktige fargene:)
I år føler jeg meg usikker på hvilke farger jeg skal ha!? Det var kanskje ingen bombe??? Det er mulig at blogglandia har gjort at jeg har blitt preget av en voldsom besluttningsvegring??!! Det er mulig det er fordi det finnes sååå mye fint, at det blir vanskelig å bestemme seg? Ikke vet jeg:)
Vel, jeg har jo litt tid enda:)

Til slutt legger jeg ved et bilde av min vakre Silver Cross vogn som jeg vurderer å selge:(
Jeg prøver og få ryddet litt i kaoset her, og slike ting tar MYE plass! Jeg selger den for 5000 kr, noe som er godt under halv pris. Den er kun brukt til et barn, og fremstår som ny:) Så hvis noen er på utkikk etter en slik vogn, eller kjenner noen som er det, så er det bare til å ta kontakt:)

Ha en strålende onsdagskveld folkens:) Nå skal jeg på svømming med mellomste bror:)

Klem Linda

19 kommentarer:

 1. så fint du hadde pyntet:) jeg liker å bringe naturen inn med jul åsså leier det å gå i sølv og hvitt elelrs, men jeg vet ikke helt hvordan det blir i år, det får tiden vise. En ting er iallefall sikker og dete r at det alltid blir litt ny julepynt hvert år, det koser jeg meg med:) iår tror jeg nok det må bli noen trommer og kanskje noen nye hester, syns de er så skjønne:) ÅÅÅ hvor jeg gleder meg til jul:) Ønsker deg en nydelig onsdagskveld. Nydelig vogn du skal selge:) klem monica

  SvarSlett
 2. Her var det koselig julestemning:))
  Ups...snart er det jul igjen...er spent på hvordan pynten blir i år...
  Har kjøpt første julemagasinet, der var det mye lekkert:)
  Ønsker deg en nydelig kveld,klem:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes ikke du skal bry deg om hva som er riktig "der ute" men om hva som gir deg og dine julestemning. Ungene mine er utrolig konservative...det skal være det samme år etter år, men jeg sniker da inn noen nyanskaffelser her og der ;-) Vi har ei opptrekkbar kirke, og for eldstemann er det ikke jul før kirka er på plass. Jeg prøvde meg i fjor med at vi ikke hadde plass (liker kirker, men ikke rødfargen) men da skal jeg si jeg fikk passet mitt påskrevet. "Hadde jeg tenkt å ødelegge jula hans eller?" Man skal ikke kimse av tradisjoner skjønner du, og på bildene dine ser det da ut som du både har julekos, julestil, julepynt og alt som hører til... for manga mange år :)

  SvarSlett
 4. ..pynt med hjertet ditt :o)
  Da blir det perfekt for deg :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 5. Så gjennomført og flott du hadde det da:) Alltid et spørsmål det der...hvilke farger skal man ha i år...men er jo veldig gøy og:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Koselig julestemning hos deg. Jeg liker rød jul, men har hatt mye sølv og hvitt de siste par årene. Det blir det nok i år også.

  Lekker vogn, det burde da være nok av de som vil være interessert i en slik.

  Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Nesten så jeg kunne tenke meg en til nå altså. Jeg drømte om den vogna helt til jeg skjønte at den ikke fikk plass i bilen jeg hadde da.....det ble simo classic marineblå istedet. Nå er jeg 43 og er vel ferdig, men vogna den sikler jeg enda på ja.......kan vel ikke kjøpe den heller kanskje, folk må jo tro jeg er gal!! Godt jeg fikk en helsikes baksmell idag, så jeg ikke blir fristet!!

  Jula kommer snart, og fargene er alltid vanskelig synes jeg. Har jo mange ting som bare MÅ fram selv om de ikke passer i fargen da......lykke til med valget, lekkert blir det, det er jeg sikker på!!

  Klem Aase

  SvarSlett
 8. Flotte bilder, man må jo pynte med det som man selv liker og har lyst til, finnes ikke noen fasit på hvordan et hjem skal pyntes i julen: ) Det var i hvertfall vakkert pyntet hos deg, syntes jeg! Koselig at det går mot jul, en fantastisk tid.. Gleder meg!

  Ønsker deg en herlig helg, Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hei Linda, i julestemning omd agen?:-) Gleder meg til jul jeg også, flotte bilder du viser! De lysene du kjøpte her om dagen var knallfine! Tror jeg hermer.... Ha en fin kveld, klem fra Marianne

  SvarSlett
 10. ååååå, jeg gleder meg til jul!
  takk for inspirasjon!

  klem Beate

  SvarSlett
 11. Så nydelige stemningsbilder fra forrige jul... koselig pyntet...

  ja nå er det bare å glede seg til denne julen...ikke så lenge igjen heller...

  Flott barnevogn...

  ha en skjønn dag..
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 12. God morgen....
  det var jo fint pyntet hos deg i fjor.....
  ja en blir nok litt preget her inne av alle de flotte kreasjoner en ser her:)
  Tror jeg skal gå for hvitt og sølv...med litt rødt inni mellom....er litt fanget av tradisjon ang rødt:)
  ha en god dag
  klemmer edda

  SvarSlett
 13. Flotte bilder:)

  Ha en fin dag

  Klem Nina

  SvarSlett
 14. Å så koselig med juleforberedelser. De Lene Bjerre lysene er bare fantastisk vakre! Må nok ha noen av dem ja :) Det går i sølv, hvitt og rødt hos meg. For jeg er enig med Edda. Noe rødt må mann ha...

  Ønsker deg en fin dag!
  klem C

  SvarSlett
 15. Nydelig pynt. Jeg liker at rødt. Det må liksom være noe rødt og ikke for "tung" julepynt. I år er jeg på utkikk etter polkadott julekuler.

  Den vogna var nydelig men her er vi snart ferdig med vogn. Du får legge den ut på finn, kommer sikkkert til å få masse respons på den

  SvarSlett
 16. Nydelig jul hos deg i fjor!! Jeg liker rødt til jul jeg:-)
  Sånn Carl Larsson aktig julepynt,rødt,lin,gran osv....sikker på du ikke skal gå for en liten en til da, Linda..??
  klem

  SvarSlett
 17. Hei.,og så flott du pyntet til jul ifjor!
  Veldig flott med gull:o) hjemme har vi det også slik,men på hytten har jeg noen nisser for der passer de liksom:o) kom opp på hytten i kveld.,og nå prøve sitter mine nye nisser som jeg fikk til bursdagen...kniis - står i vinduet men lyt ta de vekk i morgen,men de er jo så fine;o) ha en flott helg! Psst! vognen var lekker :o) Klems

  SvarSlett
 18. Blir nesten litt nostalgisk av å se bildet av barnevogna for jeg hadde maken til min sønn og han er 23! Skjønn vogn, men jeg fikk den aldri med meg i bilen. Hadde Ford Fiesta! Syns du hadde pyntet flott til jul i fjor, og du greier nok det i år også. Fargene blir jo bare en smakssak. Jeg har mye hvitt i huset nå, men det blir nok en del rød julepynt ja. Klem Jorunn

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails