mandag 19. oktober 2009

Så smått i gang med juleforberedelser.....:)

I dag har jeg så smått begynt å tenke litt jul:) Jeg har kjøpt noe småtteri, og nå gleder jeg meg faktisk veldig til å begynne litt ordentlig!
Disse lysene fra Lene Bjerre synes jeg bare var fantastisk flotte, så det spørs nok ikke om jeg må kjøpe disse i flere varianter:)
Jeg er fortsatt ikke helt sikker på fargevalget i forhold til julen i år!? I fjor hadde jeg gull og hvitt, og jeg var veldig fornøyd med det. Er det noen spesielle trender i år tro?
Disse lysene finnes både i gull, sølv og hvitt. Jeg har til nå valgt gull:)

Et søtt lite fuglehus er vel kanskje ikke typisk jul, men det er i alle fall litt mer typsk vinter:) Det fikk plass i vinduskarmen, og passet fin der synes jeg:)

Duftlys fra Durance, denne gang med lavendel-lukt ble også med meg hjem i dag:) Jeg bare elsker disse lysene:) De lukter himmelsk!

Jeg hadde med meg lillemor på shopping i dag, og når hun så disse vidundelig, søte rådyrene hos Kremmerhuset, ja så måtte vi bare kjøpe med oss dem også:) Søt pynt utover vinteren og i julen:)

På Kremmerhuset hadde de også pakker med slike vakre, små englevinger. De kan jo brukers både på juletreet eller som pynt andre steder. Vakre var de uansett, så jeg kjøpte med meg noen pakker:)

Og til slutt vil jeg bare vise dere et lekkert, dekket bord kun med produkter fra Lene Bjerre! Alt er bare så gjennomført og utsøkt, og jeg kunne gjerne tenkt meg alt som står på dette bordet:) Bordet står for øvrig som utstilling hos Brynem Interiør :)

Legg merke til dukene fra Lene Bjerre! Virkelig helskjønne, og disse tror jeg nesten at jeg må kjøpe til jul!
Denne lysekrona henger over det lekre bordet, og jeg kan ikke akkurat si at den er noe mindre lekker:)

Det finnes utrolig mye fint dere!! Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare kunne bytte ut det aller meste!!
Vel, jeg har i alle fall blitt mer motivert til julen etter min lille shoppingrunde i dag:)
Det er en herlig tid vi går i møte:)

Ha en flott kveld folkens:)
Klem Linda

27 kommentarer:

 1. Så flotte ting. Lene Bjerre har mye fint, skulle gjerne hatt spisebordet med alt på jeg også :) Lekkert!

  Fine lys du har kjøpt. De kommer nok til å lage fin julestemning :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Åhh så nydelige ting...
  Og det bordet var jo bare vekkert pyntet !!!
  Må nok ut en tur å kikke jeg og ;)

  Nattaklem fra kari

  SvarSlett
 3. Sukk. Her var d mye fint. Ja, d er utrolig masse fint der ute. Tror jeg må ute på en liten shopping runde ganske snart jeg også kjenner jeg. Her i Molde åpner jo Riviera Maison på Torsdag. Så da får vel kortet mitt kjørt seg litt tenker jeg. :o)
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Så mange flotte ting... bordet var nydelig dekket...

  Jeg skal kjøpe litt julegaver nå i hlegen når vi skal til København...

  ha en fin uke..
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 5. så fine ting du har shoppa! :) alltid like gøy å gå i butikkene å handle og hente inspirasjon :O)

  Enn at det er jul snart? synes lysene var kjempefin i gull :)

  ha en super tirsdag!

  klem/Lisa

  SvarSlett
 6. Herlige bilder:)Durance produkta er berre fantastiske!Ønsker deg ein flott dag:)

  SvarSlett
 7. Det er jo så mye fint og fristende, men jeg skal prøve å holde meg litt i skinnet, for strengt tatt så har jeg vel nok julepynt...slike små englefjær har jeg hatt i noen år, hengende på juletreet og på lysestaker, kjempesøte!

  SvarSlett
 8. Så mye flott du har funnet, veldig koselig. Tror jammen jeg skal ta meg en tur ut å titte i dag :) Er veldig glad i lys jeg også, og de var jo kjempelotte de du hadde kjøpt! Kos deg masse. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 9. De lysene var flotte! Og bordet var lekkert dekket:) Jeg må også ut å kjøpe nytt Durance lys, det ble tomt i helgen:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. Kjempefine ting:)Og bordet var lekkert pynta:)

  Ha en fin dag
  Klem Nina

  SvarSlett
 11. Flott flott! Ja en skulle hatt masse penger, så masse fristelser der ute. Hjemme hos meg er det hvit og sølv jul. Prøvde med røde gardiner på stua et år, men aldri mer. Blir too much, men ... smaken er jo så forskjellig! Lykke til i forbredelsene! Fin dag til deg, klæm fra Tina!

  SvarSlett
 12. ÅÅå, så mye fine bilder!! Gleder meg til jul nå altså... på tide å begynne å tenke julegaver og, maange å kjøpe til! Ha en fin uke! Klem-Mia

  SvarSlett
 13. Enig, man blir lysten på MYE nytt etter slike shoppingrunder :o)
  Jeg er ikke begynt å tenke så mye på selve julepynten.. men litt gaver har jeg faktisk kjøpt! Det er jo nettet supert! I skrivende stund venter jeg på 3 stk julegaver som jeg har bestilt... enkelt og greit å handle foran pc`en!
  Ha en flott dag! Klem J.

  SvarSlett
 14. Hei igjen Linda :)

  ja, jeg har brukt Mekonomen krom spray - den kan anbefales på det varmeste.. jeg har spraya masse med den! Blir liksom "litt" hekta når man ser at det blir så fint :) samboern mener at jeg kommer til å bli løsemiddelskadd :)

  Du må legge ut før og etterbilde :) gleder meg til å se resultatet :)

  klem :)

  SvarSlett
 15. Takk for at du velger å følge min blogg =)

  Masse fine bilder du viser!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 16. Kejmpeflotte ting,vinger skal jeg ah i år også! Liker det fremfor nisser. Men du, awarden var til deg;-) Du har fått den før, men da vet du at det er for at du legger igjen så koselige kommentarer!!! Klem, M julemor som gleder seg veldig!!!

  SvarSlett
 17. Hehe, er stressa..beklager alle feilene, har lunsj på jobben:-)

  SvarSlett
 18. Ja nå kommer det mye fint i butikkene fremover. Har jo masse julepynt fra før, men det kommer jo alltid noe nytt man har lyst på ;) De små rådyrene er jo helskjønne, englevingene også.
  Ha en fin uke videre, klem :)

  SvarSlett
 19. Å så masse flotte ting! Har lenge vært på jakt etter slike søte englevinger og vært og hørt på kremmerhuset MANGE ganger, men jeg får alltid til svar at de ikke har slike... Veldig frustrerende.. men men
  Ønsker deg en fin tirsdag!!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 20. Lekkert lekkert lekkert! Jeg ELSKER Lene Bjerre og har en del ting selv. Og de lysene har jeg bestemt meg for at skal hjem til meg også! og takk for tipset til de søte englevingene! Har vært på utkikk så det passet meg bra at jeg nå vet hvor jeg kan få tak i dem! ha en fin kveld. Linda

  SvarSlett
 21. Her var det jaggu mye fint å se på....sukk, nå ble jeg litt revet med, så tror jeg og visa kortet skal dra på en liten handletur i morgen...disse duftlysene fra Durance er bare så gode, lukter godt,uten å bli kvalmene...noe jeg synes enkelte duftlys har en tendens til å bli...takk for mange insperende bilder, og god kveld til deg og dine..klemmer fra Monja

  SvarSlett
 22. Som du inspirerer!!! Masse vakkert!! Har dilla på lavendellysene jeg og....klem

  SvarSlett
 23. fine saker Linda!!
  Nå bugner jo snart butikkene av fristende juleting...og jeg er ikke noe flink å motså slikt!!!
  Men jeg er ikke i julemodus ennå da....:o)

  ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 24. Hej Linda!

  Tack för din hälsning!
  Vilka fina saker du har köpt. Jag är också svag för Duranceljusen, de sprider en ljuvlig doft.

  Ha det gott!

  SvarSlett
 25. Oi, så mye fint! Nydelige lys, og fuglehuset var vakkert. Farger til jula, ja. Det har jeg også tenkt litt på - ikke helt kommet frem til noe da :) Så utrolig søte de rådyrene var! Nydelige...

  Ha en herlig dag videre! Klem

  SvarSlett
 26. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min!
  Er det ikke deilig å være igang med juleforberedelsene?? Blir jo ekstra godt, når desember kommer, og man har tid til å sette seg ned og nyte, istedenfor å stresse rundt på butikker.

  Ha en flott onsdag videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 27. Mye lekkert her, ja. ønsker meg også duk fra Lene Bjerre til jul..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails