torsdag 29. oktober 2009

Hei og hopp :)

Det har vært travle dager her i huleheimen :) Slik er det vel for de aller fleste i blant, og bloggen er det første som får lide:)
Jeg har ikke fått vært rundt og besøkt bloggene deres noe særlig disse dagene heller, så jeg gleder meg til å ta en runde i kveld:)
Jeg har prøvd og orientert meg litt i forhold til nyheter og julepynt, og jeg har allerede sett meg ut noen favoritter som jeg er ganske sikker på at kommer til å ende opp i mitt julehus:)
Jeg har også anskaffet meg litt nyheter til GG-samlingen min, og det er jeg alltid like fornøyd med:) Her ser dere blant annet min nye GG-duk og GG-oppvaskhåndklær. Jeg har i tillegg kjøpt meg denne vidunderlige oppvasksåpen, og et vakkert hjerte fra Ikea:)
Ikea fikk jeg nemlig "sneket" til meg når jeg allikevel skulle til Oslo for å hente sønnen min:) Selvsagt klarte mor å beregne litt ekstra tid slik at Ikea ble et naturlig stoppepunkt på veien:) Jeg fikk en times tid i varehuset, og en lampe, litt julepynt og diverse forbruksvarer klarte jeg å "raske" til meg:)
Denne lampen synes jeg var skikkelig kul, så den blir jeg nok helt sikkert fornøyd med:)
Her ser vi litt av Ikea's julpynt dette året. Jeg har jo lurt litt på fargevalget for denne julen, og jeg tror nok at jeg må ha både rødt og hvitt i år! De røde liftgardinene i lin skal igjen få pryde kjøkkenvinduene mine. De brukte jeg nemlig ikke i fjor.
Jeg kjøpte noen søte lykter, noen koselige kremmerhus og både røde og hvite hjerter i tre. Så nå er jeg i alle fall litt i gang med juleforberedelsene:)

Og med det ønsker jeg dere alle sammen en flott torsdagskveld:)

God klem fra meg til dere:)
Klem Linda

24 kommentarer:

 1. Flotte ting du viser :o)
  Ikea har skjønt det denne julen,
  så det blir nok en tur dit på meg også snart :o)
  Ha en fin kveld,
  snart helg :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Her var det mye fin! Lekker pynt og lekker lampe. Men aller finest var Greengate tingene synes jeg:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei hei frue. Flott julepynt. Og du, vi har lik duk. Koselig å komme inn på bloggen din altså. Må si du er utrolig flink til å besvare folk og sende hilsen inne på bloggene til alle de andre her i blogglia. Du er super. Ha en go kveld. KLEM

  SvarSlett
 4. så mye fint! Den lampa var skikkelig stilig!

  klem Beate

  SvarSlett
 5. Så fine ting du har kjøpt! Vi bor langt unna Ikea, og da vi var der sist hadde jeg så lyst på lampen du har kjøpt, men de var tomme, så det ble ingen lampe på meg. Like greit for jeg vet ikke hvor jeg skulle hatt den, syntes bare den var kjempefin :)

  Lekker julepynt du har kjøpt, det er koselig med litt rødt til jul. Man kan jo velge et eller to rom å ha litt rødt i om det ikke er det man liker best. Synes det er litt julete med rødt, så hos meg blir kjøkkenet som regel i den fargen.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Alltid kjekt med ein stopp innom ikea:)
  Masse fint du hadde fått med:)Å lampa var kjempe fin:)
  Ønsker deg ein trivelig kveld og fin fredag:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 7. Flotte ting du har kjøpt:)
  Lampen var kjempefin:)

  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 8. Blir en koselig jul i år. Likte kremmerhusene, de var veldig fine! Takk for titten for i kveld, den lampen kunne jeg godt tenkt meg:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 9. Så fiiine ting du har fått deg! Nydelig den duken :) Har ikke sett Ikea-julepynten for i år, men det der så jo lovende ut! Ååå, nå gleder jeg meg masse :) Ha en fortsatt god kveld (natt?). Klem

  SvarSlett
 10. Så koselig juleinnlegg, og IKEA er jo alltid morsomt for oss jenter. Må bergnes litt tid der :) Ønsker deg og dine en riktig god helg! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 11. Nydelige kremmerhus du har kjøpt deg!! Ønsker deg en kjempe fin helg!! klem fra Lillan

  SvarSlett
 12. Så masse flotte ting som du har handlet!

  Ønsker deg en fin helg
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 13. Å så godt å høre at det ikke bare er jeg som lider av bloggelitentid om dagen,-men er jo så godt å stikke innom dere også!!!! Ikea er bra, julepynt allerede, hmm...må vel en ny tur da;-) Flott lampe, den er på min liste også! Kos deg med familien i hus, klem fra Marianne

  SvarSlett
 14. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Jeg har også var en kjapp tur innom Ikea og synes de har mye fint i år! God helg! klem Siv

  SvarSlett
 15. Hei hei!

  Jeg var i julestemning, - å er ikke i mindre julestemning nå når jeg titter inn på bloggen din...:) Masse fin pynt!

  SvarSlett
 16. Mye fint du har shoppet!!
  Jeg bør visst også få meg en tur til Ikea før jul!!

  ha en fin helg:o)

  SvarSlett
 17. Mye fint du har fått i hus,Linda!! Ønsker degen god helg:-)
  klem

  SvarSlett
 18. Å så mye lekkert du har handlet!
  Gøy å gå i butikker nå når julen er i sikte:)
  Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne:)

  SvarSlett
 19. Ikea vet du, er en kvinnes drøm, og mannes mareritt....;)greit med litt kvinnelist, hehe, mye fint du har shoppet deg, og green gate liker vi...dem har mye flott...god helg til deg og dine..klemmer fra Monja

  SvarSlett
 20. Så mye fint du har kjøpt:) Blir mer og mer glad i GG- i beige. Og den oppvasksåpen er jo lekker å ha stående fremme. Stilig lampe, men også tidløs, så den kommer du nok til å ha glede av i mange år:)
  God helg til deg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 21. Kjempefine tekstiler fra GG og flott lampe fra Ikea! Gleder meg til Ikea kommer til Sørlandet!

  Klem Kristine

  SvarSlett
 22. Så mye fint det var på Ikea nå, likte spesielt lampen. Det er halve julestemmningen å planlegge tidlig, pynte og glede seg :)

  Ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 23. Hei:)
  Den lampen var fin! Er en stund siden jeg har vært på Ikea nå. På tide med en liten tur. Søte juleting også.
  Ha en deilig søndag!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 24. Hei-hei,
  mye lekkert her, ser jeg, og nå kommer det mer ;o),
  du ble trukket (av min sønn ;o) som månedens FØLGER, så da kommer det en liten ting i posten (ligger over følgerne på siden min).

  Kan du sende navn og adresse til
  annikken40@hotmail.com?

  Klem fra nanni

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails