mandag 25. mai 2009

Dagen derpå.....:)

Ja, så var det dagen derpå da.
Først må jeg få lov til å takke alle dere som har lagt igjen hyggelige bursdagshilsner til meg!! Dere er jo såå hyggelige og positve at jeg blir helt rørt! Jeg setter virkelig stor pris på hver eneste hilsen! Tusen takk :)
Gårdsdagen var jo såpass hektisk at jeg egentlig ikke fikk summet meg, og tenkt noe særlig på at jeg faktisk nå går inn i et nytt tiår. Livet går sin gang, enten vi er bevisste på det eller ei :) Noen refleksjoner gjør man seg jo selvsagt, selv om jeg ikke ikke har tenkt til å komme med en hel avhandlig om min livsfilosofi her i dette innlegget :)
Fordelen med å bli eldre er jo selvsagt at man blir tryggere på seg selv, og kanskje ser klarere hva man egentlig ønsker seg med livet sitt?! Det gjelder i alle fall for meg :)
Og det er ting som jeg har bestemt meg for å fokusere på i framtiden. Hva er viktig for meg og min familie, og ikke være så opptatt av hva alle andre synes eller ikke synes!
Dessuten så tror jeg at noe av det viktigste vi som mennesker kan gjøre, er å fokusere på det positive her i verden, i stedet for å bruke all energi på det som er negativt. Jeg har tro på at positive tanker og følelser, avler positve ting :)
I dag har jeg blant annet kjøpt denne blomsterkassen fra House Doctor, og hengt på et skilt hvor det står Velkommen. Kanskje det fører til at noen får lyst til å stikke innom??:)Man vet jo aldri :)
Jeg har også kjøpt noen nydelige duk-holdere fra Lisbeth Dahl i dag. Både praktiske og vakre! Sånne ting blir jeg glad av :) Og det er viktig å være glad!
Når solen i tillegg skinner og været er nydelig, ja da skal jeg bli flinkere til å ta vare på sånne stunder. Da skal man med god samvittighet kunne sette seg på terassen med en god sandwich, pepsi max i Green Gate koppen og den nyeste utgaven av Jeanne d'Arc Living. Det er lov å kose seg litt jenter :) Og nå er jeg gammel nok til å kunne si det uten å få dårlig samvittighet:)

Håper jeg ikke ble for melankolsk her nå da:)
Don't worry, be happy!
Ha en fortsatt flott dag alle sammen!
Klem Linda

17 kommentarer:

 1. Hei hei!!
  Grattis med overstått dag:)) Med små barn i hus holder vi oss unge enda:))
  Ser ut som du har hatt en flott dag i lag med dine:)
  Nydelig jenter dere to på kjøkkenent:))
  Blomsterkassen og dukholderene var såå fine:)
  Ha en nydelig kveld,klem:))

  SvarSlett
 2. For et herlig innlegg :)
  Er så enig så enig :)
  Nydelige ting du har kjøpt deg. De dukholderne var skikkelig flotte :)

  Ha en fin dag videre
  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med dagen og så mye fint du har fått.

  SvarSlett
 4. Gratulerer SÅ mye ,LInda-herlig bilde av deg og datter under!! Tipper du er den gyldne 1969-årgangen som meg da??Ha en fin kveld,gleder meg til bladet jeg og!! Klem

  SvarSlett
 5. Gratulere så mye med overstått! Koselig innlegg med kloke ord! Helt enig!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så fint du har det, både her og i sveitserhuset! Gratulerer med vel overstått. Regner med du fylte 30, så sprek som du ser ut :)

  SvarSlett
 7. "ille"koselig innlegg altså...og gratulerer med vell overstått....Skal si du holder deg sprek til å fylle 40,eller er du ikke det?hi-hi..Ja jeg er helt enig hva du sier...Det var noe som skjedde med meg også da jeg rundet 40...Deilig tid som ligger foran med andre ord...Klem fra Maliva

  SvarSlett
 8. For ett nydelig innlegg!

  Det er fordelen med å bli "eldre"..
  man blir klokere, mindre opptatt av hva mainstreamen sier og mener, og mer fokus på hva som er viktige for oss!

  Kos deg vidre du, med verdens beste samvittighet!
  Klem fra Gunn-Cathrine

  SvarSlett
 9. Det var veldig godt sagt, og jeg er helt enig med deg. positivt avler positivt!!!!
  Nydelige duklodd, slike vil jeg også ha:-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei igjen, så bra skrevet! Jeg er så enig!!! Nydelige blomster og takk for tipset, i morgen skal jeg kjøpe det etterlengtede magasinet:-)

  Kelm fra M

  SvarSlett
 11. Prøver igjen...litt problemer med å legge igjen kommentar!

  Uansett; Gratulerer så mye med overstått! Har gått glipp av noe her ser jeg! Rund dag...30 da eller? Ser hvertfall sånn ut...;)

  Flotte gaver du fikk og mye fint du har kjøpt deg!

  Bursdagsklem fra meg!

  SvarSlett
 12. Heisann og gratulerer med vel overstått. Alder skal man egentlig bry seg mindre om, det er hvordan vi føler oss som betyr mest. Men joda, jeg kjenner meg igjen i det å skulle passere runddager. Små milepeler man må passere. Så blir man "vant" til det og etter hvert også takknemlig fordi man har fått leve.

  Kos deg med dagene og kos deg med familien.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 13. Gratulerer med overstått! Så mye fine gaver, heldig du:)

  Uteplassen deres var utrolig lun og fin, der kunne jeg sittet ut i de lange nattetimer:) Ønsker meg en like lun plass, jobber med saken men føler ikke den blir som jeg ønsker.. Får krysse fingrene.

  Mobilen står på ønskelista mi og, har bursdag i juli. Tvi tvi.. Greit å høre at andre er fornøyd med den før den evt blir min.

  ha en fortsatt fin uke.

  Hilsen fra drømmeverden

  SvarSlett
 14. Heisann!
  Så kloke ord og så mye fint du har fått deg, er nok velfortjent!
  Veldig fin blogg, hit kommer jeg igjen:-)
  Klem Hege.

  SvarSlett
 15. Flott skrevet.....er tid for ettertanke når det er store bursdager...Flotte gaver du har kjøpt til deg selv, og fine bilder!

  SvarSlett
 16. Gratulerer med overstått! Det må være de fineste "duk-holderne" jeg noen gang har sett!!

  God kveld til deg:)
  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails