torsdag 21. mai 2009

Loftstue.... og enda en skinnsalong..:)

I dag har stue-møblene flyttet opp i loftstua. Den lyse sofaen er nærmest umulig å ha på hovedplanet fordi vi har en firbent sak som gir fra seg små svarte hår "i mengder"!! Jeg var nødt til å kapitulere, for jeg holdt på å bli gal av å prøve å holde salongen ren :( Nå er den i alle fall renset og vasket etter alle kunstens regler, og flyttet opp en etasje som er kjemisk fri for hundehår:)
Jeg synes at salongen passet fint der, og når jeg etterhvert også får malt tak, lister og vinduer så blir det nok bra:) Det er bare det og få gjort det liksom.....?! Ikke bare, bare og få tid til alle prosjekter som man har lyst til å gjennomføre....sukk!
Dermed er vi også den lykkelige eier av nok en skinn-salong som har fått plass i tv-stua! Lenge leve fornuften sier jeg bare! Haha :)
Jeg ønsker meg jo egentlig hvite nydelige sofaer og romantisk stil, og inn i huset kommer den ene skinnsalongen etter den andre?! Sånn kan det gå sier nå bare jeg :) Det er vel bare til å vente på " bedre tider" ?!
Den første brune skinnsalongen er nå flyttet inn i den største stua, så nå er vi godt rustet i kampen både mot hundehår, seige barnefingre og matklin etter ungdommene :)

Ha en fortreffelig helg folkens:)
Klem Linda

10 kommentarer:

 1. Burde vært i seng...,men må jo ønske deg god helg!!! Nattaklem

  SvarSlett
 2. Jeg synes det var nydelige sofaer du hadde fått deg og veldig vakre bilder:) Bare et spørsmål anngående malinga, for jeg ser du har malt på loftet. Vi er nemlig også så uheldige at vi har masse furu på loftet og jeg skal til å male i sommer... mye arbeid!! men vakkert resulatat da:) det jeg lurer på er om du bruker kvistlakk først og hva du male med? (har ikke helt den store peilingen hihi) ønsker deg en nydelig helg:) klem

  SvarSlett
 3. Hei Linda!
  Jeg skjønner godt dine ønsker om et hvitt og romantisk hjem.... Men du...det er viktigere å leve spør du meg! Skla man ha det hvitt har man en h..... jobb med å holde det rent og jeg skjønner utmerket godt at du har kapitulert. Selv er jeg så lite glad i å vaske at jeg ikke engang har prøvd å ta en lys sofa inn i huset, enda jeg bor sammen en møbelhandler og har tilgang på sååå mye fint..hehe..
  Ikke fatter jeg hva de gjør de som har en skokk med unger og som har det hvitt overalt. Rører de seg ikke de eller? Når jeg ser tempoet på alle her i huset, så er det bare å gi opp med engang.
  Bare et bittelite eksempel; trappen opp til 2 etg vasket jeg onsdag kveld. I går kveld når jeg gikk opp så den ikke ut. Støv og dritt og møkk... Jammen godt det er støvtørkevær i dag .-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Linda

  Skjønner godt ditt ønske om hvit sofa:) er vel der jeg også, men fornuften råder, så det blir nok ingen hvit sofa i heimen.
  Når vår mørkeblå skal skiftes ut, blir det til en svart skinnsofa, så får heller puter og tepper gå i lyse farger-
  Synes dere hadde en fin sofa og koselig stue jeg da:)

  Så flott sengetøy og badematte du hadde kjøpt.

  Håper du får en fin fridag og flott helg,så får en krysse fingrene for at det blir sol på søndag.
  Jeg, ser frem til en fridag på søndag, jobber hele helgen, sånn er det nå i helsevesenet, jobber når andre har fri og fri når andre jobber-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 5. Jeg skjønner deg godt, men personlig synes jeg det er like fint med kontraster som om at alt skal gå i hvitt:)
  Det er noe med å kunne "leve" i sitt eget hjem... koz deg i ditt nydelig hjem du.
  Ps. det ble kjempefint oppe på loftstuen din.
  Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. Hei skjønner deg godt, men det er fint med kontraster også, alle bør kunne bo i huset, og da må vi kapitulere litt. Ha en fin helg og kos deg i de flotte mai dagene, været blir bedre fra i morgen igjen. Klem Kristin

  SvarSlett
 7. Noen ganger er det bare lurt å være praktisk for ikke slite seg selv hel ut!
  Jeg syns det ble pent likevel, jeg.

  Ha en vidunderlig dag!

  SvarSlett
 8. Heisann!
  Eg datt innom bloggen din midt i eksamenslesinga:p Eg trur eg melder meg som følgar på bloggen din, så eg har noko å anna å lese enn berre pensumlitteratur;)
  Nydelege møblar du har kjøpt deg, og loftstova vart kjempefin med ljose møblar.
  God helgeklem frå Elisabeth

  SvarSlett
 9. He he...ja hva man skal man gjøre? Stor TV..skinnsofa...

  Synes det ble pent jeg da...og så er det jo greit å slippe å slite seg helt ut med rengjøring etter hunden!

  :) God helg til deg også!

  Klem M

  SvarSlett
 10. ønsker deg en riktig GOD HELG! klem fra Lillan

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails